A iskreno, teško je povjerovati da neko u koga si se mogao zakleti ovako nisko padne pa se zato malo zahebavam sa svim ovim, odbranbeni mehanizam, šta ćete...
Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- BeyKopites
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Ma zajebavam se ljudi, normalno je da Spaho priča o Spahiću.Hvala @DoW što je prepozno
A iskreno, teško je povjerovati da neko u koga si se mogao zakleti ovako nisko padne pa se zato malo zahebavam sa svim ovim, odbranbeni mehanizam, šta ćete...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
dijasporac sta ti je ??drummer je napisao/la:Nego stvarno pitam odakle tolika mrznja Sarajlija prema Spahicu?To sam pitao i prije i nikad niko nece da kaze,ja pretpostavljam da je zbog Koseva,neki lokalpatriotizam,je li ili nije?
I prema Barbarezu,pogotovo to je prebolesno.Neko?
cime se lupas ?
Ma mislio je na Spahića.Chinaglia je napisao/la:smetljar može biti Spaha, Džeko ili Ibričić .. e sad, Ibričić jeste jedan uzrok ove situacije, ali nije neko ko ima neku moćdakle Spaha ili Džeko, a Spaha je na lošijem glasu ..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Napraviše ljudi svoju privatnu reprezentaciju.legenda reala je napisao/la:Marjan je jedan od krivaca za ovakvo stanje u reprezentaciji, kad su mediji pokušavali da razapnu, on i Senad su išli po Splitu ulizivali se malom Sušiću, davali cijeli Dnevnik Emiru da odgovori miševima s Federalne i sl.Amar Dzeko je napisao/la:Marjan bi prije svoja vnago jeo nego rek'o nešto protiv ovog kabadahije.Chinaglia je napisao/la:Marjan je rekao da ima nešto za reći kad se vrati, možda je nešto o kabadahiji .. valjda Marjan ima muda da kaže, jer 99 % da on zna kakva je situacija u repki sada, kakva je bila prije SP, ima li klanova, ko je kolovođa, itd, itd .. mada, Marjan gotivi 'Lepog', pa baš i ne vjerujem da će reći bilo šta, no ko zna
Pa ono gdje ste miševi, jbali mu miševi mater
Senad i Marjan su ista **** kao i Emir, koji mu vire iz guzice
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Posto si nesto veceras puno uzeo pitare na zub da ti jedan od njih i odgovori, mozete nas i ti i tvoj kabadahija lagano povuci....drummer je napisao/la:Nego stvarno pitam odakle tolika mrznja Sarajlija prema Spahicu?To sam pitao i prije i nikad niko nece da kaze,ja pretpostavljam da je zbog Koseva,neki lokalpatriotizam,je li ili nije?
-
samozeljo1987
- Kontakt:
klupko se odmotava polako izgleda.titinho je napisao/la:[youtube][/youtube]
kad se sjetimo , izgleda sve istina
Za lepogNervoza je napisao/la:Posto si nesto veceras puno uzeo pitare na zub da ti jedan od njih i odgovori, mozete nas i ti i tvoj kabadahija lagano povuci....drummer je napisao/la:Nego stvarno pitam odakle tolika mrznja Sarajlija prema Spahicu?To sam pitao i prije i nikad niko nece da kaze,ja pretpostavljam da je zbog Koseva,neki lokalpatriotizam,je li ili nije?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
4stringsonly
- Kontakt:
Asmiru odmah kapitensku traku dati.
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
Vidicemo sta ima Marian reci kad dodje iz brazila, joj ljudi sve ovo znallo samo je cekalo da kulminira, nekolko nas o ovom trubi ima po godine
Hajd priznaj da sam pogodioisx je napisao/la:Izgleda da tvog ljubimca nećemo gledati više ni jednu tekmu.drummer je napisao/la:Nego stvarno pitam odakle tolika mrznja Sarajlija prema Spahicu?To sam pitao i prije i nikad niko nece da kaze,ja pretpostavljam da je zbog Koseva,neki lokalpatriotizam,je li ili nije?
I prema Barbarezu,pogotovo to je prebolesno.Neko?Hvala Velide.
Ali nije on utakmice odveo u Zenicu.I Ćiro i Pape su...i svi igraci,kazu bolja atmosfera i podrska,nema zvizdanja i to.
Ili je nesto drugo?
Nisam ja sarajlija. Tako da nisam kompetentan da ocjenim tvoje tvrdnje. Neka neko od kolega odgovori.drummer je napisao/la:Hajd priznaj da sam pogodioisx je napisao/la:Izgleda da tvog ljubimca nećemo gledati više ni jednu tekmu.drummer je napisao/la:Nego stvarno pitam odakle tolika mrznja Sarajlija prema Spahicu?To sam pitao i prije i nikad niko nece da kaze,ja pretpostavljam da je zbog Koseva,neki lokalpatriotizam,je li ili nije?
![]()
Ali nije on utakmice odveo u Zenicu.I Ćiro i Pape su...i svi igraci,kazu bolja atmosfera i podrska,nema zvizdanja i to.
Ili je nesto drugo?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Trošite vrijeme na pogrešan detalj. Problem nije ko je smetljar, to je očito, problem je s kim se smetljar udarao u svlačionici? A i zanimljivija je ta rasprava puno.
Moj glas ide Luliću.
Moj glas ide Luliću.
Jesi navalio, kakve veze ima atmosfera u Ze ili Sa sa ovim koji ****?drummer je napisao/la:Hajd priznaj da sam pogodioisx je napisao/la:Izgleda da tvog ljubimca nećemo gledati više ni jednu tekmu.drummer je napisao/la:Nego stvarno pitam odakle tolika mrznja Sarajlija prema Spahicu?To sam pitao i prije i nikad niko nece da kaze,ja pretpostavljam da je zbog Koseva,neki lokalpatriotizam,je li ili nije?
![]()
Ili je nesto drugo?
Zadnja izmjena: UltraSA, dana/u 25 jun 2014, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Fakat. Vrte priču na koju se lože prosječno i ispodprosječno inteligentni ljudi, djeca, babe i slični i to im prilično polazi za rukom. Klasičnim populizmom Senad je preko Spahića i Marjana privatizovao reprezentaciju. Nadam se da će naredne kvalifikacije komplet biti na BHT-u, ovaj što je u sobi otvorio televiziju nek nađe drugu zanimaciju.Amar Dzeko je napisao/la: Napraviše ljudi svoju privatnu reprezentaciju.
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 25 jun 2014, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
Tako majstore.Hvala.Steph je napisao/la:Jeste, to je.drummer je napisao/la:Nego stvarno pitam odakle tolika mrznja Sarajlija prema Spahicu?To sam pitao i prije i nikad niko nece da kaze,ja pretpostavljam da je zbog Koseva,neki lokalpatriotizam,je li ili nije?
-
4stringsonly
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Trošite vrijeme na pogrešan detalj. Problem nije ko je smetljar, to je očito, problem je s kim se smetljar udarao u svlačionici? A i zanimljivija je ta rasprava puno.
Moj glas ide Luliću.
Moj glas Begoviću. Možda Vedo.
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
Spahić je poremećena ličnost, to je pokazao dosta puta do sada. Kad se sjetim onih udaranja i kazni u Francuskoj.drummer je napisao/la:Nego stvarno pitam odakle tolika mrznja Sarajlija prema Spahicu?To sam pitao i prije i nikad niko nece da kaze,ja pretpostavljam da je zbog Koseva,neki lokalpatriotizam,je li ili nije?
A ova paralela sa Sarajevom... Na čemu si? Reci da ti pomognem.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
S lazem se sa tobom da damo Begovicu traku..4stringsonly je napisao/la:Asmiru odmah kapitensku traku dati.
Marjan, lažni patriota, sta ce ti reci? Jedno veliko ništa, samo mu noge vire iz kabadahijine bulje!!lisander je napisao/la:Vidicemo sta ima Marian reci kad dodje iz brazila, joj ljudi sve ovo znallo samo je cekalo da kulminira, nekolko nas o ovom trubi ima po godine
Sent from my Home using fingers
Pokušao je udariti Speedy Demona, po faci na pressu smo vidjeli šta se desilo na kraju 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 20 gostiju.