Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 21 feb 2010, 19:18

pa otprilike al trebace nam svi zdravi posto ulazimo u jak tempo i to vrlo teskih utakmica.....ma i ovi kartoni nas jbu :D svaku utakmicu neko suspendovan

a seba se povrijedio al nije ozb..mada ocigledno da ni kod zacca nece imati toliku minutazu :( :( ...kako mi je zao giovinca...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 21 feb 2010, 20:46

Drago mi je sto se Camo vratio, veliko pojacanje koje ce nam dobro doci pred odlucujuce tekme. Sa njim na terenu smo puno jaci. Camo kamikaza :lol:

Danas vazna pobjeda i tri boda, iako igra nije bila lijepa i kako bi trebalo, ali bodovi su tu. Idemo dalje momci, samo tako i stizemo do cilja. FORZA JUVE!!!!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 21 feb 2010, 21:38

sad bih ja postavio ovako formaciju

Grygera/Caceres - Canna/Legro - Chiellini - De Ceglie
Marchisio - Melo
Camo - Diego - Candreva
Amauri/Trezeguet

ubijali bi..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 feb 2010, 19:04

Del Piero: Pobjeda je korak unaprijed ka oporavku

Del Piero je sretan zbog pobjede nad Bolognom, ali je i svjestan činjenice da nisu svi problemi riješeni i da moraju da se riješe kako bi se moglo reći da je ekipa potpuno oporavljena.

"Teško dolazimo do pobjede i moramo dosta da se namučimo, a tako je bilo i danas. Mi želimo da igramo na najvišem nivou, ali nije lako pobjediti jer je italijansko prvenstvo veoma teško, a mi trenutno prolazimo kroz period oporavka, tako da je ovo uredu i jako je bitno za nas."

Juventus pokazaju jasne znake napredka, koliko daleko je potpuni oporavak?

"Svaka pobjeda, svaki meč koji pobjedimo sa ovakvom odlučnosti je korak unaprijed ka kompletnom oporavku, ali ne možemo smatrati da će doći trenutak kada ćemo se u potpunosti oporaviti. To je realnosti i ne treba da se krijemo od toga. U teškim smo trenucima, ali se oporavljamo."

Zaccheroni: Zaslužujemo mnogo više

Juventus se probudio i uhvatio četvrto mjesto-do trećeg trijumfa u nizu "stara dama"je u Bologni pobijedila sa (2:1).Od kada je Albetro Zaccheroni stigao u Torino,njegov tim je upisao tri pobjede i dva remija.

"Sada možemo da budemo zadovoljni četvrtim mjestom,ali u suštini zaslužujemo mnogo više.Medjutim stvari su loše krenule ranije,sada ide kako treba,a ja sam srećan zato što se tim bori"

Alex je upravu...na dobrom smo putu ali jos nam dosta treba da se u potpunosti oporavimo,igra nije na nivou sigurno ali sa dobrim rezultatima i igra ce doci...primjetan je napredak,prije nismo mogli ni akcije sastavit..al aBd dolaze bolja vremena..polako al sigurno nadam se da ce to bit nas stari Juve na kojeg smo navikli

FORZA GRANDE JUVE...SEMPRE NEL CUORE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 22 feb 2010, 19:17

Svaka je Alexu na mjestu. Igramo ispod nivou. Nije to ono bas kako treba, ali eto vazni su bodovi. Ali moramo se debelo popraviti ako hocemo da zadrzimo mjesto koje vodi u Cl-kval. Licno nisam zadovoljan do sada pruzenim, ali primjeti se napredak, ali samo me strah, kad naletimo na jacu ekipu, moze nam se obiti o glavu i da nas ponovo vrate u mrak. Nadam se da povratak Cama, Treze, i ostalih povrijedjenih, dati nam taj vjetar u ledja da bi se domogli zeljenog nam cilja.

FORZA JUVE!!!!!!!!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 feb 2010, 19:22

stvarno me alex fascinira..pogledajte samo ove izjave..pravi je vodja ekipe,zna kako i sta treba...realan je u izjavama itd.

A eto abd kad se svi oporave i igra bi trebala biti na visem nivou...mauro,treze,giovinco,iaquinta su sigurno igraci koji mogu dati jednu novu dimenziju u nasoj igri....a tek sad ulazimo u seriju teskih utakmica

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 feb 2010, 00:03

jedan je Del Piero.. takav se covjek ne radja..

ali kako su me iznervirali oni seljaci iz Bologne kada su mu zvizdali dok je izlazio.. pa fakat stoka moras biti da zvizdis takvom igracu :roll:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 feb 2010, 19:36

Candreva: Igrati u Juventusu je jedinstveno iskustvo

Strijelac drugog i pobjedničkog gola za Juventus u meču protiv Bologne je prezadovoljan i navodi da je ponosan što je igrač torinskog giganta...

Antonio Candreva je u Juventus došao na posudbu u januarskom prelaznom roku, a u jučerašnjem meču je zabio svoj prvijenac i prvi gol ove sezone u Serie A.

"Prezadovoljan sam postignutim golom, ali način na koji sam ga proslavio je bio instiktivan i više se neće ponoviti. Del Piero? Njegova asistencija je bila genijalna. Ponosan sam što sam u ekipi u kojoj igraju takvi igrači i to je jedno sasvim novo iskustvo u odnosu na ono što sam iskusio u dosadašnjoj karijeri."

Dao je i komentar na eventualni poziv Marcella Lippia za Svjetsko prvenstvo.

"Razmišljam o nacionalnom timu, ali sam trenutno najviše koncentrisan na Juventus", završio je Candreva.

Juventus hoće Mexesa

Francuz iz redova Rome, Philippe Mexes, na meti je Juventusa već duže vrijeme, a sportmediaset.it prenosi da je do kontakta već došlo.

U Juventusu već sada razmišljaju o pojačanjima za ljeto. U tom kontekstu spominje se i štoper Rome, Mexes. Međutim, previsoka cijena od 16 miliona eura mogla bi da predstavlja prepreku realizaciji ovog transfera.

Sajt sportmediaset.it tvrdi da će Mexes, kao eventualno pojačanje, biti glavna meta Juventusa u narednom prelaznom roku i navodi da je već uspostavljen kontakt između dva kluba. Na sastanku, ljudi iz Rome bili su izričiti u tome da cijena transfera ne bude niža od pomenutih 16 miliona, ali u Juveu rade na tome da ovaj iznos bude niži.

Mexesov ugovor sa Romom ističe 2011. godine i tako bi za 10 mjeseci mogao da postane slobodan igrač. To znači da je Romi možda i posljednja šansa da ga proda tokom ljeta i od toga nešto zaradi, osim ako ne dođe do produženja ugovora.

Drugo pomenuto rješenje je manje moguće, s obzirom na to da trener Claudio Ranieri ima više povjerenja u Burdisa nego Mexesa. U cijelu priču mogao bi da se uključi i fudbaler Juventusa Luca Marone, koji bi ovim transferom mogao da ode u suprotnom smeru.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 23 feb 2010, 23:20

:D Simpaticna ova izjava da Juve hoce Mexes-a,dobro sam se nasmijao....:D :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 feb 2010, 02:34

Ako bi prodali Mexesa, a zadrzali Burdisa, odma bi se iskopali grob u Rimu. Mexes je izjavio da zeli ostati u Romi i da se nada da ce ga klub pozvati na razgovore o produzenju ugovora.

I nije istina da Burdiso ima prednost nad Mexesom, nego je u posljednja dva mjeseca Mexes bio malo povrijedjen
nema potpisa

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 feb 2010, 14:01

Google je napisao/la::D Simpaticna ova izjava da Juve hoce Mexes-a,dobro sam se nasmijao....:D :mrgreen:
jesi se tako smijao kad smo dovodili Zebinu, Emersona i Capella??

samo glupe spekulacije.. sta ce nama Mexes?

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 24 feb 2010, 14:18

Juveu fali jedan igrač tipa Mexes, kakav Caceres
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 feb 2010, 14:30

potvrdio si da nisi pogledao ni jedne tekme Juventusa ove sezone..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 feb 2010, 16:36

Juventus razmišlja o Adrianu

Juventus ozbiljno razmatra mogućnost da dovede napadača Flamenga, Adriana, ovog ljeta. 28-godišnji Brazilac je juče izjavio da bi volio da se vrati u Italiju.

Il Corriere dello Sport piše da je Juventus poslao glavnog skauta za područje Južne Amerike, Renzo Castagninija, da prati Adriana i nekoliko drugih igrača sledećih mjesec dana.

Bianconeri žele da se uvjere da je Adriano ostavio alkohol i provode kako bi mu poslali i zvaničnu ponudu.

U Juventusu vjeruju da bi Adriano bio odlična zamjena za Trezegueta koji će najvjerovatnije na ljeto napustiti klub.

Adriano je postigao 19 golova ptošle sezone i pomogao je Flamengu da osvoji prvenstvo.

Roma je takođe zainteresovana za bivšeg igrača Parme i Fiorentine, iako je sportski direktor Daniele Prade demantovao te navode.

.Bayern želi Amaurija

Njemački internet portal "4-4-2.com" izvještava kako je tamošnji najtrofejniji klub, minhenski Bayern, zainteresiran za dovođenje napadača Juventusa, Carvalha de Oliveire Amaurija.

"Brazilac" je posljednjih nekoliko utakmica pokazao zavidnu formu, postigao neke odlučujuće golove, te pokazao kvalitet zbog kojeg je i doveden u torinskog velikana.

Amauri ima 29 godina, a igra svoju drugu sezonu u Juventusu, u kojeg je za oko 25 miliona eura stigao iz Palerma.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 feb 2010, 18:37

ovo za Amaurija je cista glupost...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 feb 2010, 18:40

Saurman je napisao/la:ovo za Amaurija je cista glupost...
I ja mislim. Pored 4 napadaca, mislim da nema nista od ovoga. Jedino ako se zele rijesiti nekoga.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 feb 2010, 18:42

omerbavarac je napisao/la:
I ja mislim. Pored 4 napadaca, mislim da nema nista od ovoga. Jedino ako se zele rijesiti nekoga.
i da nam ode neko od napadaca sigurno nebi trazili zamjenu u Amauriju..ruku na srce covjek je kloc...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 feb 2010, 19:25

lik je operisan od fudbala.. ali fata formu, 3 zadnje tekme 3 gola.. gol prije toga dao Sampdoriji.. a prije tog gola se nisu zapisivali golovi..

sto se mene tice, skupit cemo mi Juventini sa balkana 1m i da vam damo Amaurija + 1m.. :mrgreen:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 24 feb 2010, 21:17

Saurman je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:
i da nam ode neko od napadaca sigurno nebi trazili zamjenu u Amauriju..ruku na srce covjek je kloc...

Koliki god bio kloc, nemoze biti veci kloc od vaseg Gomeza nema teoretske. Ono je kloc na kvadrat.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 feb 2010, 21:44

Gomez jedva trci a tek u skoku je ma ,Drogba mu nije ravan,40 miliona bi za njeg dao :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []