Da,nakon jedne utakmice u kojoj je bio zrtva taktike nesposobnog selektora,trebamo zaboraviti sve utakmice u kojima je predvodio nasu odbranu i bio nas najbolji igrac a takvih je puno..Ja-Amar Dzeko je napisao/la:Sve mogu razumjeti, različita mišljenja, ali da, kad već ne vjerujete u ove priče oko Spahića, onda nakon Nigerije da ovo možete pisatimirzatele je napisao/la:Spaha moze otici ali ne moze biti otjeran !!
Vodi nas na EP kapitenu jedini![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emir Spahić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Emir Spahić
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Nosi ga sebi kući.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Kad je bacio dres? Ja se sjećam da je otrčao do atletske staze i bacio dres invalidu u kolicima. Nemoj mi Bahine demagogijeSamoOstroINaPrvu je napisao/la:da li se ti sjecas bacanja dresa od strane patriote hasana
Istina ali isti taj moze da odigra u Bundesligi po 30 kusur tekmi - bolje ocjenjen svako kolo od xy njemaca, pa sada ne valja...
Drugu stvar kakva je postavka bila protiv Nigerije, pa on je protiv Nigerije igrao stopera i lijevog beka
Jeli to imamo boljeg od Spahica na poziciju stopera ?
Ko god je igrao lopte amaterski barem do 17,8 godine zna koliko je tesko igrati na toj poziciji. Da ne sirim..
A sto se tice rep.BIH mi se krpimo za drugog stopera a kamoli da na X stavljamo naseg najboljeg stopera.
Vranjes
Bicakcic
Dino kad zaigra za BIH - uveze jedno barem pet, sest tekmi zaredom (odradi solidno za pocetak) mozemo da trljamo rukama.
Zukanovica je vrli strucnjak otpisao na ruzan nacin a vodio je eto Bicakcica i stavio ga protiv Argentine u igru (ako je bio povrijedjen) jer samo to razlog moze biti zasto nije igrao ove zadnje dvije tekme.
LenBias je napisao/la:izdrzi kapitenu, pravi navijaci su uz tebe kao sto si ti godinama uz svoju BiH, ne daj se ljudino, otici ce safet i doci ce neki pravi selektor koji nas nece prodavati u bitnim utakmicama kao sto je radila gnjida iz zavidovica

Izdrži kapitenu!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Da 'oće istina izaći na vidjelo da sa osmijehom na licu trajno banujem forumaše koji pišu "Kapitenu izdrži, ne zaslužujemo te".
Sram te i stid bilo, manijače.
Pridružujem se željama.
Vala ste se vas dvojica bas našli....Da niste kojim slučajem braća Spahić?? Može li iko od vas dvojice odgovoriti, otkud Spahićev brat s službenom iskaznicom???mandraX je napisao/la:LenBias je napisao/la:izdrzi kapitenu, pravi navijaci su uz tebe kao sto si ti godinama uz svoju BiH, ne daj se ljudino, otici ce safet i doci ce neki pravi selektor koji nas nece prodavati u bitnim utakmicama kao sto je radila gnjida iz zavidovica![]()
![]()
Izdrži kapitenu!
Sredio mu je Emir.Amir81 je napisao/la: otkud Spahićev brat s službenom iskaznicom???
Ne bi on to nikad uradio. On je naš kapitenmandraX je napisao/la:Sredio mu je Emir.Amir81 je napisao/la: otkud Spahićev brat s službenom iskaznicom???
- Probisvjet
- Kontakt:
Izdrzi kapitenu!
Oplodio ga, bukvalno!Batko je napisao/la:Izdrzao nije. Emenike mu je gurao kako u prvom tako i drugom poluvremenu, tako da su mu oba oka ispadala...
dakle kad su uigravali kornere njegov zadatak je bio da ostane u centru, robusan, okretan, itd.
odmah na onom korneru on ide skroz udesno na stativu(po navici iz schalkea valjda)
na poluvremenu mu je pape ukazao, i rekao da je to njegov gol, na to ,momak je samo sutio,
poslije tekme mu je bilo toliko krivo i sto se blizila tekma s nigerijom poceo je ici od jednog do drugog trenera, doktora i zaliti se na bolove, da ga je strah, itd. (psiholog ogromna fula sa ovako mladm igracima onda) svim osim papetu
i onda su dr i baljic rekli papetu da ne moze igrati../
Trenutno korisnika/ca: 1993Sajo1993, 19vendetta87, 313, adrenaline323, ajdekuci, AlenHalilovic, AlphonseKauders, Alucard, AmorVincitOmnia, ANamelessGhoul, Anpa, antetokounmpo, Appollon, ArsBih, ArtemisFowl, AshburtonG, Atlanta, atomac123, BarbareZeljin, BelajBoy, bh22, boki86, bosnas_, Brazzzoo123, Brokula, CAGarfia, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, DanijelTZ, dark44, delko, denza, DzaniMehmet, eaglebvb09, edin139, Edincapitano, Elddar, emir79, Enigmaa, enobarca, Faraon iz Visokog, feniksptica, Fudo, Galion, GEC, GIBRA, Godfather, goodfella, GrbavicaHrammm, grbavicka1921, Hardzavi, harko35, Hazre, Hrasno15, HZbec, Iceplayer, Imamkarbarum, imekorisnicko, InatSilniBosanski, invincible1921, J1897, jasmin10, JoeBleck, JohannWolfgang, Jurica95, Kaunas, KockarVicin007, kouadio, kraljlavova, Kylian, lakilone, LenyYoro15, Lynx, MacArsla, Majstorinho, marlostanf1eld, MaroonBjelave, Marsal, Matterhorn22, mavi, meho-medo, mercurial, Micron, Nakata, napapijri1987, nerkolfc, NEZALAGANJE, Obdunsmen, Principatus, Rauber33, Rio12345, rishovski, rukometubih23, Rule_hz, s4mke, sagitarius, SanaBosna, Scholl, signalidunapark, Slobodanpad1945, Soba, soccerfan, StevieG8, Sveti, Tihi, TofiTofita, Trifunov, ugursuz, UnitedWA, Venom, VensanKasel, Wolffire, zemuntrg, Zgemboo89, ZmajOdBosne33, ZmajTuzla i 915 gostiju.