Safet Sušić - Pape

xavi26
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la xavi26 » 01 jul 2014, 10:42

yebote, Vaha nakon ispadanja place k'o selektor Alzira, a na nasem ublehasu ne mozes vidjeti da mu je ikako i zao jer smo ispali. Tacno nas je Bog dragi obradovao Brazilo, ali i kaznio sa Susicem..
Volim te Bosno!!!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 01 jul 2014, 10:45

xavi26 je napisao/la:yebote, Vaha nakon ispadanja place k'o selektor Alzira, a na nasem ublehasu ne mozes vidjeti da mu je ikako i zao jer smo ispali. Tacno nas je Bog dragi obradovao Brazilo, ali i kaznio sa Susicem..
To se kaze "hladan ko spricer"... :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 01 jul 2014, 10:48

Svi daju otkaz nakon ispadanja sa SP-a bolan Pape daj i ti, odnosno u ovom slučaju nemoj produžiti ugovor jer ti je istekao i spasi nas tako.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 01 jul 2014, 10:52

Consigliere je napisao/la:Keshi podnio ostavku :rol: :tokralju:
:clap: :clap:

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 01 jul 2014, 11:05

Kratko poredjenje izmedju Vahe i Safeta i zasto nam je toliko Vaha potreban

-Ima covjek i autoritet ali i postovanje za razliku od Safeta

-Zna da postavi taktiku za razliku od Safeta i to provjerenu a ne isprobavanje neke nove na bitnim utakmicama pa ako upali dobro je a ako ne upali pa novinari samo kazu legenda nas odvela na svjetsko i kraj price trazi druge krivce

-Za vrijeme utakmica galami na sudije kada pogrijese galami na igrace a Safet koje mjesto zauzme na pocetku utakmice odatle se ne pomjera

-Iako ga zovu diktator zna da zabavi igrace da ih malo opusti s Safet ubija moral kod igraca

-Bogata trenerska karijera za razliku od Safeta

-Ima hrabrosti da ostavi najbolje igrace na klupi ali ne zbog navijaca ili novinara nego sto on misli da treba tako, a Safet ako bi i ostavio Edina na klupi bilo bi to iz razloga sto mu je neko reko ili sto hoce da igra sa laznim napadacem

-Zna da pripremi igrace jesu pali fizicki u produzetcima a nasi padaju odmah nakon poluvremena i to svi osim mozda Besica i Kolasinca mada i njih treba bolje pripremit

Treba ga dovesti pod hitno da iskoristi ovu fantasticnu generaciju igraca i da ih dovede u red ali da ga navijaci podrze 100% jer bi mu ljudi oko saveza i novinari pamet istjerali a on nevoli da mu se iko mjesa u rad pa bi to bio pravi rat na toj relaciji

slika

slika

Zadnja izmjena: delpiero10, dana/u 01 jul 2014, 11:06, ukupno mijenjano 1 put.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 01 jul 2014, 11:05

_dreamer_ je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:yebote, Vaha nakon ispadanja place k'o selektor Alzira, a na nasem ublehasu ne mozes vidjeti da mu je ikako i zao jer smo ispali. Tacno nas je Bog dragi obradovao Brazilo, ali i kaznio sa Susicem..
To se kaze "hladan ko spricer"... :D
:lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 01 jul 2014, 11:09

Batko je napisao/la:Moj ponajbolji drug je dobar drug sa jednim iz Izvrsnog Odbora..... On mi tvrdi da Pape ostaje 99%.... To mu je bila namjera i zelja cijelo vrijeme ali se radi na tome da postigne dovoljnu podrsku i zato se odugovlaci..

Pape da odlazi bi to odma obznanio kao ostali selektori, jasno je zasto je dosao u Sarajevo - novi ugovor... Ima podrsku Osima, Begica, samo treba jos ove pijune podmititi, na kraju ce sve jos biti jednoglasno...
Cak ce dobiti i povecanu platu...

Uzivajte raja. Jos jednom ce se sve elegantno gurnuti pod tepih, jer u kvalfikacije cemo uci bez apsolutno ikakvih promjena, s Papetom na klupi, Spahicem kapitenom, Misketom na ceneru, germanijom u trupi te bez pracenja novih igraca sirom Evrope.... Sve do jeo jedne takticke katastrofe... :damn: :damn:

Zao mi je ali sam veliki pesimista.
Bio bi katastrofalan potez. 50% raje a bogami i igraca bi se ohladilo od ove repke. NIko normalan nece mazohisticki pratiti , gubiti zivce i placati tu zaj.ebanciju ureziji saveza, Susica,Spahica ....

A da je vise nego smijesan trener to je valjda svima jasno i nama i protivnicima.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 jul 2014, 11:15

Sta smo mi ovako Bogu zgrijesili da nas ovako kaznjava. tacno ce me natjerat da prestanem pratiti repku :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

NFSBIH uskoro ulazi u pregovore sa Safetom Sušićem

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je ostala bez selektora, obzirom da je Safetu Sušiću istekao ugovor sa fudbalskim savezom naše zemlje.

Kako saznajemo iz više izvora uže rukovodstvo FSBIH u narednim će danima održati sastanak sa dosadašnjim najuspješnijim selektorom BiH na kojem će biti razmatrana mogućnost nastavka zajedničke saradnje.

Čelni ljudi FSBIH od Safeta Sušića će tražiti kompletan izvještaj o nastupu naše reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, te će taj dokument biti jedan od najvažnijih faktora prilikom pregovora.

Zanimljivo je da je takav vid izvještaja nešto novo i za selektora reprezentacije i za krovnu kuću bh. fudbala jer je tema izvještaja, nastup Zmajeva na Svjetskom prvenstvu, nešto što se prvi put dogodilo u postojanju FSBIH.

Konačnu odluku o tome ko će biti novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine donijet će Izvršni odbor Fudbalskog saveza BiH.

izvor Repka.ba
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 01 jul 2014, 11:26

Joj šta pročitah za dobro jutro :problem:

:facepalm:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 jul 2014, 11:27

Gledam vec neki pametnjakovici prosipaju svoje price u vezi Safeta, prvo i prvo repka se ne prati zbog selektora a drugo mi smo se malo vise uzdigli nakon sto smo ostvarili uspjeh i plasman na veliko takmicenje "Svjetsko Prvenstvo" u Brazilu. A onda kad smo bili tu poceli smo se dizati i da mi mozemo grupu proci i cak dogurat daleko i kad to nismo uradili onda opalimo paljbu po selektoru, nisam ni ja bas zadovoljan ali treba bit realan s obzirom da nam je ovo prvo iskustvo na takmicenju da napomenem i prva pobjeda sto dovoljno govori da smo pobjedom zavrsili, negdje sam procitao da smo po statistici na 20 mjestu zavrsili sto je opet dobro. Ja ne znam ko bi nas mogao voditi poslije Safeta, mozda Vahid ? Ne vjerujem da bi on pristao na neku sicu vodit repku, koji je u Alziru zaradjivao preko 600 000 eura godisnje a nas Safet oko 200 000 KM .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 01 jul 2014, 11:30

TMovac je napisao/la:Sta smo mi ovako Bogu zgrijesili da nas ovako kaznjava. tacno ce me natjerat da prestanem pratiti repku :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

NFSBIH uskoro ulazi u pregovore sa Safetom Sušićem

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je ostala bez selektora, obzirom da je Safetu Sušiću istekao ugovor sa fudbalskim savezom naše zemlje.

Kako saznajemo iz više izvora uže rukovodstvo FSBIH u narednim će danima održati sastanak sa dosadašnjim najuspješnijim selektorom BiH na kojem će biti razmatrana mogućnost nastavka zajedničke saradnje.

Čelni ljudi FSBIH od Safeta Sušića će tražiti kompletan izvještaj o nastupu naše reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, te će taj dokument biti jedan od najvažnijih faktora prilikom pregovora.

Zanimljivo je da je takav vid izvještaja nešto novo i za selektora reprezentacije i za krovnu kuću bh. fudbala jer je tema izvještaja, nastup Zmajeva na Svjetskom prvenstvu, nešto što se prvi put dogodilo u postojanju FSBIH.

Konačnu odluku o tome ko će biti novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine donijet će Izvršni odbor Fudbalskog saveza BiH.

izvor Repka.ba
Da savez ne racuna sa safetom on bi vec morao podnijeti izvjestaj i prije isteka ugovora. Ovako se samo razvlaci da bi on ostao.

Sajo ostaje 100%, jos ako kvalifikacije nastavi sa istom ekipom :rol: :rol: :rol:
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 01 jul 2014, 11:37

Ako je istina da ostaje sramota ! Ova bagra u savezu nije nista bolja od Sulje i Ilje. Ovaj narod nije zasluzio ovakav tretman i ocekujem bojkot saveza.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 01 jul 2014, 11:41

NEKA NEKA, tako nam i treba, nek ostane Pape!....nismo bolje ni zasluzili....zato i dalje ih docekujte na aerodromu i slavite poraze.....!!!!!

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 01 jul 2014, 11:43

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:NEKA NEKA, tako nam i treba, nek ostane Pape!....nismo bolje ni zasluzili....zato i dalje ih docekujte na aerodromu i slavite poraze.....!!!!!
:!: :!: :!:
StarMo nije skutorija...

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 01 jul 2014, 11:46

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:NEKA NEKA, tako nam i treba, nek ostane Pape!....nismo bolje ni zasluzili....zato i dalje ih docekujte na aerodromu i slavite poraze.....!!!!!
Nas narod mora malo da izraste iz tog podanickog mentaliteta gdje svakom novom vodji padaju na koljena, jednostavno iz navike...
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 01 jul 2014, 11:47

Nista se promjeniti nece (ne moze)... Cini mi se da Pape ima dosta pristalica (u ovom momentu, cisto onih kontrasa), a nasem narodu je lahko zamazati oci. Eventualna pobjeda protiv Velsa, remi protiv Belgije, i eto price da je ipak odlicno sto je Pape ostao. Na greskama se uci, mozda ce i Susic u nekim stvarima biti manje tvrdoglav, ali pitanje je koliko je u stvari kompetentan.

Ima istine da najbolji sastav na papiru nije uvjek i onaj na terenu, ali uz dosad prikazano, naprosto igraci koje stitis ili koristis nasuprot afirmisanim, moraju donjeti rezultate, da bi opravdali ocekivanja. Dosta je potencijalih reprezentativaca, i nema sumnje da ce par pojacanja biti u opticaju za naredne kvale, ali djaba sve, mislim da je Pape izgubio povjerenje onih mozda najvjernijih navijaca...
- Ed Woodward for Prime Minister !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 01 jul 2014, 11:53

fukara87 je napisao/la:Gledam vec neki pametnjakovici prosipaju svoje price u vezi Safeta, prvo i prvo repka se ne prati zbog selektora a drugo mi smo se malo vise uzdigli nakon sto smo ostvarili uspjeh i plasman na veliko takmicenje "Svjetsko Prvenstvo" u Brazilu. A onda kad smo bili tu poceli smo se dizati i da mi mozemo grupu proci i cak dogurat daleko i kad to nismo uradili onda opalimo paljbu po selektoru, nisam ni ja bas zadovoljan ali treba bit realan s obzirom da nam je ovo prvo iskustvo na takmicenju da napomenem i prva pobjeda sto dovoljno govori da smo pobjedom zavrsili, negdje sam procitao da smo po statistici na 20 mjestu zavrsili sto je opet dobro. Ja ne znam ko bi nas mogao voditi poslije Safeta, mozda Vahid ? Ne vjerujem da bi on pristao na neku sicu vodit repku, koji je u Alziru zaradjivao preko 600 000 eura godisnje a nas Safet oko 200 000 KM .
Gledaj pametnjakovicu yourself !

SLedeci put kada budes pravio kocnice nadji nekog neznalicu da ti ih sredi , kada budes pravio temelje za kucu isto tako , vodoinstalatera isto ... Odradi sve to pa se javi opet za koju godinu u vezi Susica mozda izvuces pouku.

Repka se ne prati zbog selektora naravno niti pojedinih igraca al mora da bude zdrav kolektiv sa opsteprihvacenim profesionlanim standardima.

Ponovni izbor SUsica bi bio pravljenje fudbalske banana republike od nase repke. To je izbor Hrasnice, Germanije, kahadahije, porodica u avionu .....da na ponavljamo dalje
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 01 jul 2014, 11:55

PAPE ODLAZI

Apelujem na sportsport.ba da objavi još jedan članak o Safetu Sušiću i njegovom nesposobnom vođenju reprezentacije.

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 01 jul 2014, 11:56

fukara87 je napisao/la:Gledam vec neki pametnjakovici prosipaju svoje price u vezi Safeta, prvo i prvo repka se ne prati zbog selektora a drugo mi smo se malo vise uzdigli nakon sto smo ostvarili uspjeh i plasman na veliko takmicenje "Svjetsko Prvenstvo" u Brazilu. A onda kad smo bili tu poceli smo se dizati i da mi mozemo grupu proci i cak dogurat daleko i kad to nismo uradili onda opalimo paljbu po selektoru, nisam ni ja bas zadovoljan ali treba bit realan s obzirom da nam je ovo prvo iskustvo na takmicenju da napomenem i prva pobjeda sto dovoljno govori da smo pobjedom zavrsili, negdje sam procitao da smo po statistici na 20 mjestu zavrsili sto je opet dobro. Ja ne znam ko bi nas mogao voditi poslije Safeta, mozda Vahid ? Ne vjerujem da bi on pristao na neku sicu vodit repku, koji je u Alziru zaradjivao preko 600 000 eura godisnje a nas Safet oko 200 000 KM .
Ako si ti zadovoljan nastupom repke i nekih balerina, zadrzi to za sebe, i ne vrijedjaj druge koji ukazuju na greske i nedopustive stvari.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 01 jul 2014, 12:00

Samo treba nastavit po starom Savez Napolje,bakljade pa ćemo vidjeti ko će istrajati da li Bad Blue Boysi ili Mamići u liku Sušića,Begića i ostalih..Očito i njima odgovara Sušić jer ne moraju vodit računa o potencijalnim igračima,opuštena atmosfera,druženja pjevači i nikakve odgovornosti..Aferim vam zao mi je samo onih momaka sto su poginuli ogrnuti zastavama BiH vraćajući se iz LItvanije..

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []