1/8 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 1/8 finala: SVI DUELI
Ma znalo se odavno da je ova ekipa Argentine go qrac i jedna od najslabijih u zadnjih par godina.. cupaju ih individualci ali eto kod nas ljudi razmisljaju onako kako im se kaze.. Behrami dvocovjek meca
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Kad pored Brazila pogledas ove ostale "favorite", moglo bi se reci da i nije toliko los Brazil koliko su ove druge ekipe lose. 
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Jes' ako gledas samo ovu tekmumordfustang je napisao/la:Di Maria igrac manje na terenu
Precjenjen strasno
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
Btw. Ko god ovdje da prodje, pusi od Belgije koja ide daleko u Brazilu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Ljiljani87
- Kontakt:
Ovaj Gago bi u Gradini grij'o klupu.
tacno ..to sve govori o nama...kao malim misevimaDonnie Darko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koliko smo mi slavili poraz protiv ovih kloceva
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa jaki su i svicarci. Inler, Behrami i Xaka na sredini = tu se nece niko naigrati. Igraju pravo cvrsto.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Znaci hejtamo BiH i Argentinu, odron ekipe.
Svicarska
Svicarska
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
*ebemtii produzetke. Kontao gledati Mad Men do iftara

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tanki Argentinci, pretanki.
Nisu skoro nista napravili osim nekoliko individualnih poteza od strane Messija.
Svicarci su odigrali sjajnih 90 minuta, barem kada je trka i zalaganje u pitanju no moraju jos igrati 30 minuta i ako zele penale ili eventualno iznenadjenje u vidu jednog gola iz kontre moraju jos vise zapeti.
Nisu skoro nista napravili osim nekoliko individualnih poteza od strane Messija.
Svicarci su odigrali sjajnih 90 minuta, barem kada je trka i zalaganje u pitanju no moraju jos igrati 30 minuta i ako zele penale ili eventualno iznenadjenje u vidu jednog gola iz kontre moraju jos vise zapeti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Prvi put u istoriji SP, 4 od 22 igracha na terenu su igrachi Napolija.
Sono molto contento.
Sono molto contento.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Argentina slaba. Mogli smo ih mi pobjedit, da ne bi onog gola u 3 min bilo bi bolje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
sad je jasno svima - mi smo protiv Argentine odigrali najslabije od svih protivnika....ali necemo da priznamo neke stvari.
Argentina je prosjecna ekipa koja ovisi u Messiju , a svi drugi su je napatili ili bili ravnopravni sa njom.
Argentina je prosjecna ekipa koja ovisi u Messiju , a svi drugi su je napatili ili bili ravnopravni sa njom.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 01 jul 2014, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Kako ce svabe hladno uzet ovo svjetsko...
Sent from my RM-914_eu_bosnia_and_herzegovina_1017 using Tapatalk
Ako prodju Francuze evo glavaDzoni je napisao/la:Kako ce svabe hladno uzet ovo svjetsko...
15.10.2013.
odavno govorim da smo smijesni sto slavimo poraze (postali smo kao Srbi) ... smijesno je opravdavanje Dzeke i Spahica jer su eto nekad trcali i igrali .... smijesno je reci da smo napravili nesto na SP kada nismo nista napravili 
Mi smo prvi put na SP, nismo se obrukali, važno je učestvovati. Pape je doktor nauka za taktiku. Svaka druga priča je suvišna, inače te odmah proglase državnim neprijateljem.let3 je napisao/la:sad je jasno svima - mi smo protiv Argentine odigrali najslabije od svih protivnika....ali necemo da priznamo neke stvari.
Janez je napisao/la:Mi smo prvi put na SP, nismo se obrukali, važno je učestvovati. Pape je doktor nauka za taktiku. Svaka druga priča je suvišna, inače te odmah proglase državnim neprijateljem.let3 je napisao/la:sad je jasno svima - mi smo protiv Argentine odigrali najslabije od svih protivnika....ali necemo da priznamo neke stvari.
Ma druze mogu me proglasit za sta hoce,al me isto tako mogu i povuc za...
Protiv nigerije smo bili goli rac,spahic je bio degenerik mrtvi a ko ima sta da prigovori na to nek se ubije.
Behrami dominira,nista neobicno.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa kad vec pametujete zasto ignorisete neke od pehova koje smo imali. Glupi autogol u trecoj minuti nije bas najbolji nacin da se debituje na SP, zar ne? Amateri od sudija koji te duplo ostete u kljucnoj utakmici, nije nam ni to puno pomoglo, zar ne?Janez je napisao/la:Mi smo prvi put na SP, nismo se obrukali, važno je učestvovati. Pape je doktor nauka za taktiku. Svaka druga priča je suvišna, inače te odmah proglase državnim neprijateljem.let3 je napisao/la:sad je jasno svima - mi smo protiv Argentine odigrali najslabije od svih protivnika....ali necemo da priznamo neke stvari.
Za razliku od Srba, vi ste imali toliko pobeda da slavite, pa ste najednom postali oni koji slave poraze.Pistol je napisao/la:odavno govorim da smo smijesni sto slavimo poraze (postali smo kao Srbi) ... smijesno je opravdavanje Dzeke i Spahica jer su eto nekad trcali i igrali .... smijesno je reci da smo napravili nesto na SP kada nismo nista napravili
Reprezentacija BiH se nije obrukala. Nije proshla, ali se nije obrukala. Prolaz ste izgubili protiv Nigerije, a ne protiv Argentine. Ova Shvica je ekipa koja je igrachki jacha od svake ekipe iz vashe grupe, a bez da je u pitanju Argentina.
Shvica ima i trenerchinu na klupi i 11 fudbalera na terenu od kojih niti jedan nije tu zalutao ili doshao preko veze.
Argentina i ako prodje, udarice najverovatnije na Nizozemce, repku koja im najmanje lezhi od svih supersila i tu ce joj biti kraj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.