Kad pogledas koga smo pobjedili a od koga izgubili sve je jasno.Povrsno gledate stvari.Virtu4l je napisao/la:Čovjek je naglasio takmičarskih utakmica. Dakle napisao je tačnu informaciju
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Hahahah jeste tacna ali te pobjede su protiv mocne Litvanije, Irana i tako dalje:rol:Virtu4l je napisao/la:Čovjek je naglasio takmičarskih utakmica. Dakle napisao je tačnu informaciju
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Čekaj,ovaj čovjek se ne osjeća nimalo krivim,ne preuzima nikakvu odgovornost za ono šta je se desilo na SP-u?I ne planira odstupiti unatoč silnim ponudama?Koji je to ljigavac,to je strašno.Ostane li on na klupi,mozemo se pozdraviti sa EP-om,a vrlo vjerovatno mozemo očekivati opet crnu rupu,negativnu atmosferu i bojkot na tribinama,yebavanje saveza i sve ostalo šta ide uz to.Sve radi jednog sebičnog seljačine iz bosanske pripizdine.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Evo u RS ga više ne žele Mile Kovačević želi Bajevića.
FORZA MILE !
FORZA MILE !
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Mile, brate, spasi nas. Uz tebe smoVandelanoite je napisao/la:Evo u RS ga više ne žele Mile Kovačević želi Bajevića.
FORZA MILE !
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
To je najveći dokaz da radi dobar posaoVandelanoite je napisao/la:Evo u RS ga više ne žele Mile Kovačević želi Bajevića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kako je danas potvrdio za NAP Elvedin Begić, predsjednik NSBiH ime selektora znat će se tek iza 10. jula, jer do tada Sušić treba da preda izvještaje o radu, a uporedo se rade i analize nastupa BiH na Svjetskom prvenstvu, ali i onome što je prethodilo odlasku na Mundijal.
- Još u Brazilu sam rekao da postoji obostrana želja za produženjem saradnje sa Safetom Sušićem, pa vidjet ćemo – kazao je Begić.
Ali, sudeći po pričama koje dolaze iz krovne kuće nogometa članovi Izvršnog odbora NSBiH, tačnije ljudi iz Fudbalskog saveza Republike Srpske, ne žele više Sušića na čelu ekipe.
Kako je priznao i sam Mile Kovačević član IO NSBiH RS će imati svog kandidata za novog selektora, a kako saznaje NAP taj kandidat će biti Dušan Bajević. Inače i ostali članovi Izvršnog odbora nemaju ništa protiv Bajevića, s obzirom da njegova trenersko iskustvo može dobro doći BiH na njenom putu ka EP.
Uz Bajevića pojedini članovi Izvršnog odbora lobiraju za Faruka Hadžibegića, Sergeja Barbareza, Mehemda Baždarevića...
Svoje mišljenje o svemu još nije dao Ivica Osim, a poznato je da je uprvao on Sušića dva puta spašavao odlaska sa mjesta selektora BiH.
- tepsija
- Kontakt:
Boli me racku ko će nas voditi,ako će to raditi profesionalno.Moze i Šefket Ramadani.Ovaj bosanski seljober to ne zaslužuje.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Za ovu stoku sto vrjeda Papeta nije mi cudno, ali sto administraciju boli **** e to mi je cudno, jer znali su banovati zbog mnogo banalnijih stvari. Kritiku je Pape potpuno zasluzio (i otkaz) ali da ga par seljacica pljuje nije nikako.
- RockyMaivia
- Kontakt:
Mile uz tebe smo!!! Ne zasluzujemo te MileVandelanoite je napisao/la:Evo u RS ga više ne žele Mile Kovačević želi Bajevića.
FORZA MILE !
StarMo nije skutorija...
Pitanje dana, zašto svi u Mostaru mrze Papeta?
Nešto tu smrdi.
Sve utakmice smo izgubili greškama igrača ili sudije, ni za jedan poraz nije Pape kriv. Pape je zaslužan za svaku pobjedu samo.
Nešto tu smrdi.
Sve utakmice smo izgubili greškama igrača ili sudije, ni za jedan poraz nije Pape kriv. Pape je zaslužan za svaku pobjedu samo.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Naslo hercegovacko **** da pljuje po Papetu.tepsija je napisao/la:Boli me racku ko će nas voditi,ako će to raditi profesionalno.Moze i Šefket Ramadani.Ovaj bosanski seljober to ne zaslužuje.
-
mirzavolimtebosno
- Kontakt:
Samo nas ovi sad iz rs mogu spasit od kretena susica..
- RockyMaivia
- Kontakt:
Nema budala.Henderson je napisao/la:Pitanje dana, zašto svi u Mostaru mrze Papeta?
Nešto tu smrdi.
StarMo nije skutorija...
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Ti si stoka što podržavaš ovog kretena na klupi reprezentacije da smo neka država trebao je odmah dobiti otkaz poslije spiska i pozivanja Tine Sušića i Anela Hadžića u Brazil koji ni po jednom osnovu nisu zaslužili da se nađu u Brazilu.Nervoza je napisao/la:Za ovu stoku sto vrjeda Papeta nije mi cudno, ali sto administraciju boli **** e to mi je cudno, jer znali su banovati zbog mnogo banalnijih stvari. Kritiku je Pape potpuno zasluzio (i otkaz) ali da ga par seljacica pljuje nije nikako.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Ide Mile lajkovackom prugom, ide Mile
Tjeraj Mile Safeta u Pariz, tjeraj Mile

Tjeraj Mile Safeta u Pariz, tjeraj Mile
- RockyMaivia
- Kontakt:
Pitarcicu smiri hormone.Nervoza je napisao/la:Naslo hercegovacko **** da pljuje po Papetu.tepsija je napisao/la:Boli me racku ko će nas voditi,ako će to raditi profesionalno.Moze i Šefket Ramadani.Ovaj bosanski seljober to ne zaslužuje.
StarMo nije skutorija...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
A zasto je stavio samo Lulica na toj strani? Zato jer su i nigerijci imali samo jednog igraca na toj strani, to je vjerovatno rezultat Borcetovog skautiranja. Da je stavio dva igraca na tu stranu, zatvorio bi tu stranu, dva igraca bi igrali protiv Ambrosa. Ali bi zato izgubili igraca na sredini. Logicno je da ako pojacas neki dio terena, da ces oslabiti neki drugi. Greska je po meni bila sto je igrao Lulic, trebao je to igrati Kolasinac. Ali Lulica je stavio vjerovatno jer je opasniji u ofanzivi. Ali sve to po meni ima vrlo malo veze sa Spahicevom partijom, Emenike ga je silovao.DonCorleone je napisao/la:Zasto si tako nedokazan? Pogledaj duzinu Luliceve strelice i bice ti jasno da ni jedan igrac nije imao slican zadatak na terenu kao Lulic, a to je da cuva citavu lijevu stranu. Pogledaj desnu stranu i strelicu Mujdze i Hajrovica a pogledaj Lulicevu.calcio je napisao/la: Moglo je bolje ali na papiru ni ovo nije losa postava. Problem je sto neki zele da nas ubjede da je Lulicev posao bio da cuva nigerijskog napadaca Emenikea, samo da bi opravdali uzasnu partiju kapitena i da bi popljuvali Susica.
Normalnom insanu veci dokaz ne treba, jos ako se uzme u obzir da je Lulic bio nespreman (vidjelo se nakon 20 minuta igre!), sta reci nego takticki fijasko.
Ponavljam, potpuni takticki fijasko Susica.
Moras me povuci dobro pa da smirim hormone.RockyMaivia je napisao/la:Pitarcicu smiri hormone.Nervoza je napisao/la:Naslo hercegovacko **** da pljuje po Papetu.tepsija je napisao/la:Boli me racku ko će nas voditi,ako će to raditi profesionalno.Moze i Šefket Ramadani.Ovaj bosanski seljober to ne zaslužuje.
- tepsija
- Kontakt:
Merhaba,kakav si?Nervoza je napisao/la:Za ovu stoku sto vrjeda Papeta nije mi cudno, ali sto administraciju boli **** e to mi je cudno, jer znali su banovati zbog mnogo banalnijih stvari. Kritiku je Pape potpuno zasluzio (i otkaz) ali da ga par seljacica pljuje nije nikako.
Samo seljačine mogu da podržavaju ovaj pokušaj od trenera.
Binjezevo,Putićevo,Konjević Polje...
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.