NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
Ko je rekao na temi CLE da mu je od MVPa ovogodišnjeg playoffa bolji čovjek koji nikad nije igrao u playoffu?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Aha.. K'o što ja kar.am Moniku Beluči, dok je Vinsent Kasel na poslu.LenBias je napisao/la:nema te analize koja ce fakat pokazat da je irving bolji od westbrooka, westbrooka koji je alfa u ekipi gdje igra kevin durant, jednostavno nema te analize
Nama je Željo svetinja jedina.
Kawhi je napisao/la:Ko je rekao na temi CLE da mu je od MVPa ovogodišnjeg playoffa bolji čovjek koji nikad nije igrao u playoffu?

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Irving nije ni do koljena Westbrooku, i to su činjenice. Koliko god ovaj bio glup, toliko je i bolji od Irvinga.
Irving je trenutno jedan od najprecjenjenijih igrača u ligi.
Irving je trenutno jedan od najprecjenjenijih igrača u ligi.
Vasa Ladacki je napisao/la:Aha.. K'o što ja kar.am Moniku Beluči, dok je Vinsent Kasel na poslu.LenBias je napisao/la:nema te analize koja ce fakat pokazat da je irving bolji od westbrooka, westbrooka koji je alfa u ekipi gdje igra kevin durant, jednostavno nema te analize
mislim da je ni on više ne kara,razvedeni su
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
ostavio je zbog tebe?,sta,sad tebe karaVasa Ladacki je napisao/la:Naravno, ostavio je zbog mene.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trava se pusi u Amsterdamu

Ništa novo, ne može me niko ubjediti da 70% NBA igrača ne konzumira maricu .alemsa je napisao/la:Trava se pusi u Amsterdamu
LUHG!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mozes ti konzumirati,ali ako te uhvate,odradices dobru kaznu i to bez plate za taj period,pa ti vidi jel ti se isplati.R.J.W.G. je napisao/la:Ništa novo, ne može me niko ubjediti da 70% NBA igrača ne konzumira maricu .alemsa je napisao/la:Trava se pusi u Amsterdamu
Sve to tako stoji na papiru, ali sam ubjeđen da je ovo jedna od stvari na koju čelnici najviše žmire.NEZALAGANJE je napisao/la:Mozes ti konzumirati,ali ako te uhvate,odradices dobru kaznu i to bez plate za taj period,pa ti vidi jel ti se isplati.R.J.W.G. je napisao/la:Ništa novo, ne može me niko ubjediti da 70% NBA igrača ne konzumira maricu .alemsa je napisao/la:Trava se pusi u Amsterdamu
LUHG!
xD, ljudi 90 % americkih crnaca pusi travu...
ma puse svi travu, nebi ulazio u procente, ali je normalna pojava isto k'o kod nas alkohol.BABADZO je napisao/la:xD, ljudi 90 % americkih crnaca pusi travu...
Trava je cisto normalna u Americi mnogi je i ne smatraju drogom.
Ima onih sto ne mogu od posla itd.
ma znam,pogotovo ovi crnci koji dolaze iz hooda,gdje je to bas kao pivo kod nas..alemsa je napisao/la:ma puse svi travu, nebi ulazio u procente, ali je normalna pojava isto k'o kod nas alkohol.BABADZO je napisao/la:xD, ljudi 90 % americkih crnaca pusi travu...
Trava je cisto normalna u Americi mnogi je i ne smatraju drogom.
Kad smo već počeli o marijuani u NBA-u, naletih na jedan članak:
http://marijuana.com/news/2013/10/the-n ... oner-team/
Allen Iverson: True story: AI once lost his car in a mall parking lot, and instead of looking for that car, decided to buy a new one.

http://marijuana.com/news/2013/10/the-n ... oner-team/
Allen Iverson: True story: AI once lost his car in a mall parking lot, and instead of looking for that car, decided to buy a new one.
LUHG!
ako cemo cisto statistiku gledatiNEZALAGANJE je napisao/la:Ne bih da branim @Tracya koji je na temi CLE rekao da mu je Irving bolji igrac od Westbrooka,ali nije na odmet procitati jedan jako dobar clanak u vezi s Russom...Dublja analiza cini cuda.![]()
http://www.poundingtherock.com/2014/5/2 ... ered-elite" onclick="window.open(this.href);return false;

- adriano_leite
- Kontakt:
Glede statistike, bolji je onda i od Dragica, a za Bledsoea je Magic Johnsonmiki_92 je napisao/la:ako cemo cisto statistiku gledatiNEZALAGANJE je napisao/la:Ne bih da branim @Tracya koji je na temi CLE rekao da mu je Irving bolji igrac od Westbrooka,ali nije na odmet procitati jedan jako dobar clanak u vezi s Russom...Dublja analiza cini cuda.![]()
http://www.poundingtherock.com/2014/5/2 ... ered-elite" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
pa zato i kazem ako cemo samo statistiku gledati
u ovom trenutku je Westbrook bolji igrac od Irvinga i to nijedna statiska nece pobiti, nema potrebe raspravljati se o tome, isto kao sto je i Kyrie bolji igrac od Thomasa
u ovom trenutku je Westbrook bolji igrac od Irvinga i to nijedna statiska nece pobiti, nema potrebe raspravljati se o tome, isto kao sto je i Kyrie bolji igrac od Thomasa
- adriano_leite
- Kontakt:
Tekst koji je postavio @NEZALAGANJE nije puka statistika, dosta dobar tekst je napisan i to su razlozi zbog kojih neko ne voli Westbrooka i ko vidi dalje od njegovih monstruoznih zakucavanja.miki_92 je napisao/la:pa zato i kazem ako cemo samo statistiku gledati![]()
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
pa volio ga ili ne volio(mada vise naginjem prema ovom drugom) opet cu prije izabrati Russa nego Irvinga, trenutno naravnoadriano_leite je napisao/la:Tekst koji je postavio @NEZALAGANJE nije puka statistika, dosta dobar tekst je napisan i to su razlozi zbog kojih neko ne voli Westbrooka i ko vidi dalje od njegovih monstruoznih zakucavanja.miki_92 je napisao/la:pa zato i kazem ako cemo samo statistiku gledati![]()
nema se tu sta previse pametovati
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.