Treba majmuna poslati na hladjenje pola godine,jbm mu familiju smetljarsku.calcio je napisao/la:Ocigledno je isao namjerno da ga ozlijedi.MaGiCa je napisao/la:
![]()
BTW, koja je zver Hames...
1/4 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog,doci
Re: 1/4 finala: SVI DUELI
Uopste nije toliko grub start 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ne. To je bio 1 omazh ovome:suhi je napisao/la:Uopste nije toliko grub start
[youtube][/youtube]
Evo citam neke i ne vjerujem da jos neko moze navijat za ovo?
Mislim, ima dosta pakasa u danasnjem nogometu, ali u ovom Brazilu ih ima uvjerljivo najvise. Zapocevsi od Neymara - padavicara, preko panjine od Freda i Fernandinha koji cak danas nije ni zuti dobio
.. Pa sve do "mrcine" Hulka koji pada na svaki kontakt i Scolarija koji se zali na svaku jbenu odluku...
Ma dođe mi da nije bitno ko osvoji samo da to oni nisu..
Mislim, ima dosta pakasa u danasnjem nogometu, ali u ovom Brazilu ih ima uvjerljivo najvise. Zapocevsi od Neymara - padavicara, preko panjine od Freda i Fernandinha koji cak danas nije ni zuti dobio
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
Nadam se da ce Svabe to odraditiLillard je napisao/la:Evo citam neke i ne vjerujem da jos neko moze navijat za ovo?
Mislim, ima dosta pakasa u danasnjem nogometu, ali u ovom Brazilu ih ima uvjerljivo najvise. Zapocevsi od Neymara - padavicara, preko panjine od Freda i Fernandinha koji cak danas nije ni zuti dobio.. Pa sve do "mrcine" Hulka koji pada na svaki kontakt i Scolarija koji se zali na svaku jbenu odluku...
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Slicni su i kolumbijci samo sto ih mozda simpatises pa nerealno gledas.Lillard je napisao/la:Evo citam neke i ne vjerujem da jos neko moze navijat za ovo?
Mislim, ima dosta pakasa u danasnjem nogometu, ali u ovom Brazilu ih ima uvjerljivo najvise. Zapocevsi od Neymara - padavicara, preko panjine od Freda i Fernandinha koji cak danas nije ni zuti dobio.. Pa sve do "mrcine" Hulka koji pada na svaki kontakt i Scolarija koji se zali na svaku jbenu odluku...
Uglavnom, vecina ovih juzno-i centralnoamerickih ekipa tako igra. Meni je ovo los fudbal.
Ne, Kolumbijci nisu takvi.calcio je napisao/la:Slicni su i kolumbijci samo sto ih mozda simpatises pa nerealno gledas.Lillard je napisao/la:Evo citam neke i ne vjerujem da jos neko moze navijat za ovo?
Ma dođe mi da nije bitno ko osvoji samo da to oni nisu..![]()
Uglavnom, vecina ovih juzno-i centralnoamerickih ekipa tako igra. Meni je ovo los fudbal.
Mislim wtf, sad generalizirat da us sve juznoamericke ekipe takve je
Brazil se provlaci, stoperi im dali 3 gola, to dovoljno govori o kakvoj je igri rijec. Kad na to nadodas onoliku kolicinu ciganluka onda dobijes da ih vecina prezire kao ja.
- samo_lijevo
- Kontakt:
opet se svira za Brazil.
cist gol ponisten Kolumbiji,idemo svabe do nove pobjede.
cist gol ponisten Kolumbiji,idemo svabe do nove pobjede.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Consigliere
- Kontakt:
Carballo
Silva
Silva
Luis
James

Silva
Silva
Luis
James
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Rekoh i ja da nisu ni blizu Brazila dosadašnjih na koje smo navikli, ali od 98. su oni moja reprezentacija na prvenstvima (hvala Bogu, ove godine sam bar tri utakmice imala svoju pravu da za nju navijamLillard je napisao/la:Evo citam neke i ne vjerujem da jos neko moze navijat za ovo?
A, sasvim je normalno da imaju naklonost sudija kao domaći. (Nenormalno normalno, ali tako je to, Bože moj...)
Jamesu svaka čast. Mali je zvijer.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mislim na ciganluk koji tebi para oci kod brazilaca postoji i kod kolumbijaca, vjerovatno u istoj kolicini. Pogledaj start Zunige nad Neymarom.Lillard je napisao/la:Ne, Kolumbijci nisu takvi.calcio je napisao/la:Slicni su i kolumbijci samo sto ih mozda simpatises pa nerealno gledas.Lillard je napisao/la:Evo citam neke i ne vjerujem da jos neko moze navijat za ovo?
Mislim wtf, sad generalizirat da us sve juznoamericke ekipe takve je. Kolumbija je igrala najbolji nogomet na prvenstvu, a sada je ipak zasluzeno ispala.
Brazil se provlaci, stoperi im dali 3 gola, to dovoljno govori o kakvoj je igri rijec. Kad na to nadodas onoliku kolicinu ciganluka onda dobijes da ih vecina prezire kao ja.
Takvih je situacija bilo nekoliko veceras, i inace kada igraju juznoamerikanci medjusobno. Kod evropskih ekipa mozda ponekad bude nesto slicno ali u puno manjem obimu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A šta Argentina radiLillard je napisao/la: Brazil se provlaci, stoperi im dali 3 gola, to dovoljno govori o kakvoj je igri rijec. Kad na to nadodas onoliku kolicinu ciganluka onda dobijes da ih vecina prezire kao ja.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Gejmar je olicenje odvratnog i smetljarskog igraca.Onog krelca ko moze volit, halal mu vjera.Kada se sjetim da je napad nekad u ovom Brazilu cinila velesila nije ni cudo sto stoperi sada davaju golove.Gade mi se.Svabe su nacisti u krvi, nece oni lahku prodat kozu, mogli bi ih i s vise od jednog gola razlike rasplakati Karioke.
Chelsea F.C.
A koje je ekipa koja je do sad ubjedljivo pomela sve na ovom prvenstvu?
P.S. smece crno kolumbijsko.
P.S. smece crno kolumbijsko.
potpis...Lillard je napisao/la:Ne, Kolumbijci nisu takvi.calcio je napisao/la:Slicni su i kolumbijci samo sto ih mozda simpatises pa nerealno gledas.Lillard je napisao/la:Evo citam neke i ne vjerujem da jos neko moze navijat za ovo?
Mislim wtf, sad generalizirat da us sve juznoamericke ekipe takve je. Kolumbija je igrala najbolji nogomet na prvenstvu, a sada je ipak zasluzeno ispala.
brazilci su uvijek bili takvi, sve za pobjedu, a opet je italijane bio glas da su prevaranti... valjda su ovi prvi uvijek znali kako da se uvuku... što jes jes znali su igrati divno pa da im se i oprosti ali ovo je očajna ekipa, sa još gorom igrom... čisto sumnjam da će se imati damu gurati dalje od 1/2.... ovako su gurali Švabe 2006 do Italije u 1/2....onda su rekli dosta vam je ovo... znamo šta je bilo 2002... izgleda da je moda da zadnjih 16 godina domaćin mora do 1/2... jedino su tu diskriminisani Južnoafrikanci...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
E brijem da je Argentina domacin..rio_Ferdy88 je napisao/la:A šta Argentina radiLillard je napisao/la: Brazil se provlaci, stoperi im dali 3 gola, to dovoljno govori o kakvoj je igri rijec. Kad na to nadodas onoliku kolicinu ciganluka onda dobijes da ih vecina prezire kao ja.
Ne govorim toliko o igri koja je losa, vec o ovome drugome...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kakav inertni transporterMaGiCa je napisao/la:
![]()
Najveći problem Brazila protiv Njemačke će biti taj što će Njemačka vjerovatno taktički stajati odlično, ali ako im se opet posreći da postignu rani gol onda je to druga priča. Vidjećemo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dovoljno je spomenuti Božiju rukuLillard je napisao/la: E brijem da je Argentina domacin..![]()
Ne govorim toliko o igri koja je losa, vec o ovome drugome...
Nisu ni oni daleko od Brazilaca, sve je to u pet deka. Kakvo bi to finale samo bilo
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- samo_lijevo
- Kontakt:
sto niko ne prica o ponistenom golu?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.