Safet Sušić - Pape

sekretar
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la sekretar » 07 jul 2014, 23:03

Kad citam ove komentare,narocito ovih sto ga nazivaju neznalicom, moram cestitati Safetu sto nas je odveo na SP,prvi put, a tolika neznalica. Da je bio onda neko ko nije neznalica mi bi osvojili garant hladno ovo SP.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 07 jul 2014, 23:06

još jednom neviđena formacija u istoriji fudbala, bez lijevog beka za fudbalske udžbenike :D

slika
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 07 jul 2014, 23:09

gledajući ovu formaciju tačno bi Safeta u svijetu proglasili genijalcem da smo pobjedili :D

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 jul 2014, 23:16

Consigliere je napisao/la:Dakle, on misli da je zasluzio jos jedan mandat zbog pobjede u revijalnoj utakmici protiv tri puta losijeg protivnika, a to sto smo u odlucujucoj izgubili od realno losije reprezentacije, iskljucivo radi njegovih greska- to nista... :crazy:

Pape, boze! :rol: Sta nam lik radi, boktemazo! :tokralju:
Ti nisi normalan navijac. :nene: :nene:
@ Goalgetter ti si vec duze vremena sumnljiv i na samoj si ivici normalnog navijaca.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 07 jul 2014, 23:18

Ajax je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Dakle, on misli da je zasluzio jos jedan mandat zbog pobjede u revijalnoj utakmici protiv tri puta losijeg protivnika, a to sto smo u odlucujucoj izgubili od realno losije reprezentacije, iskljucivo radi njegovih greska- to nista... :crazy:

Ti nisi normalan navijac. :nene: :nene:
i ja ću za svaki slučaj otići sutra do psihijatra ..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 jul 2014, 23:21

mostar_mo je napisao/la:još jednom neviđena formacija u istoriji fudbala, bez lijevog beka za fudbalske udžbenike :D

slika

Evo ih opet sa laznim formacijama :roll:

-------------Begovic
Mujdza-Sunjic-Spahic-Lulic
----Besic --Medunjanin--
Hajrovic--Pjanic--Misimovic
-------------Dzeko------------

Ovako smo igrali i prestanit se brukati.
Cak je Mujdza bio nesto ofanzivniji od Lulica ako gledamo heat maps.
http://www.fifa.com/worldcup/matches/ro ... stics.html" onclick="window.open(this.href);return false;

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 07 jul 2014, 23:22

mostar_mo dosadniji nego proljev s ovim dezinformacijama.

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 07 jul 2014, 23:23

ako ima obraza otici ce sam iz reprezentacije,,a posto ga nema ostat ce vjerovatno i eto propasti naseg fudbala ...neka se nosi u tri picke materine vise,,dosta je i njega i pojedinih igraca..

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 jul 2014, 23:23

mostar_mo je napisao/la:

a mi šutimo ko p... umjesto da se skupimo pred savezom u srijedu !
Ma, ja sam vise navikao i na tu nepravdu, i na nepotizam, i na nesposobnost itd... Meni je najveca briga to sto nas je njegova nestrucnost jednom kostala, ali smo to progutali umotano u svu tu opijenost nasim nastupom na SP, ali kad nas drugi put kosta, a kostace nas, prije ili kasnije - e tada ce biti kasno za kajanje, a po nama navijacima ce biti najveca kazna, jer cemo ostati bez nastupa na prvenstvu ili ce nas ponovo brukati na velikoj sceni... :cry: A Safa ce lagano u svoj stan u Pariz, a milioni na racunu :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 jul 2014, 23:25

calcio je napisao/la:
-------------Begovic
----Besic --Medunjanin--
I ti nevidis greske u ovoj formaciji. Hoces da ti ih nabrojim ??
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 jul 2014, 23:31, ukupno mijenjano 2 puta.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 jul 2014, 23:26

Ajax je napisao/la:
calcio je napisao/la:
-------------Begovic
----Besic --Medunjanin--
I ti nevidis greske u ovoj formaciji. Hoces da ti ih nabrojim ??
Necu.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 07 jul 2014, 23:26

Bas milioni :/ Pa ljudi shvatite da mi ne mozemo dovesti jako strucnjaka jer placamo jako slabo u odnosu na ostale repke. **** ce moj neko doci raditi za 5 puta manje para...

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 07 jul 2014, 23:26

:kafa:

Sa Papetom na Euro :bih:
100% sportski i krajnje opušten potpis

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 07 jul 2014, 23:27

calcio je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:još jednom neviđena formacija u istoriji fudbala, bez lijevog beka za fudbalske udžbenike :D

slika

Evo ih opet sa laznim formacijama :roll:

-------------Begovic
----Besic --Medunjanin--

Ovako smo igrali i prestanit se brukati.
Cak je Mujdza bio nesto ofanzivniji od Lulica ako gledamo heat maps.
http://www.fifa.com/worldcup/matches/ro ... stics.html" onclick="window.open(this.href);return false;
druuuuže čekam heat map misimovića prekopljen preko lulićevog pa da vidimo kako je izgledala lijeva strana.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 07 jul 2014, 23:28

Consigliere je napisao/la:
Ma, ja sam vise navikao i na tu nepravdu, i na nepotizam, i na nesposobnost itd... Meni je najveca briga to sto nas je njegova nestrucnost jednom kostala, ali smo to progutali umotano u svu tu opijenost nasim nastupom na SP, ali kad nas drugi put kosta, a kostace nas, prije ili kasnije - e tada ce biti kasno za kajanje, a po nama navijacima ce biti najveca kazna, jer cemo ostati bez nastupa na prvenstvu ili ce nas ponovo brukati na velikoj sceni... :cry: A Safa ce lagano u svoj stan u Pariz, a milioni na racunu :roll:
vidi, mene i jeste strah da ne zagovna sad u ovim kvalifikacijama..ima mnogo stvari koje ne štimaju u repki , od atmosfere..poljuljanih medjusobnih odnosa itd ..čak da i nije pravio taktičke greške ja bih ga smijenio jer ovoj reprezentaciji treba jedan pozitivni šok ..jednostavno je natrula !

a Francusku odnosno EP koje ce se odrzati tamo mu nikada ne bi oprostio ..tamo se jednostavno moramo plasirati , zbog navijača ..na kraju krajeva zbog kvalitete koju posjedujemo ! i mene je takođe strah da ne zagovna upola kvalifikacija pa onda **** i smjenu i sve ostalo ..

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 jul 2014, 23:33

Novac koči saradnju sa Safetom Sušićem?

Safet Sušić za ulazak u treći mandat na klupi fudbalske reprezentacije BiH zatražio je značajno veću cifru od dosadašnje mjesečne plate, nezvanično saznaju "Nezavisne".

O sudbini fudbalskog stručnjaka, pod čijim su vodstvom "zmajevi" izborili prvi i istorijski plasman na jedno veliko takmičenje - Svjetsko prvenstvo u Brazilu, biće raspravljano na sjednici Izvršnog odbora zakazanoj za srijedu u Sarajevu, s početkom u 14 časova. Čelni ljudi bh. kuće fudbala izbjegavaju dati bilo kakve konkretne izjave na ovu temu, ali da će novac biti glavna stavka pregovora moglo se naslutiti još nakon povratka iz Brazila, kada je u intervjuu za "Nezavisne" Sušić, između ostalog, rekao da je "ugovor mogao davno produžiti, ali da mora gledati i neke lične interese".

U protekle četiri godine Sušić je navodno radio za mjesečnu platu od oko 10.000 KM, plus premije. Nezvanično saznajemo da je nekadašnji proslavljeni fudbaler PSŽ-a i Sarajeva ovog puta zatražio svotu koju u bh. kući nisu u stanju isplatiti jer je navodno nekoliko puta veća od dosadašnje.

Nezvanično saznajemo da je Sušić u ovom trenutku puno bliži odlasku nego ostanku jer će mu N/FS BiH ponuditi novi ugovor, ali cifra će biti značajno niža od one koju on hoće.

"Jedno je sigurno... Ako se u srijedu i ne dogovore sa Sušićem, neće biti imenovano nijedno novo ime. Rezervna opcija sada zvanično ne postoji", kaže dobro upućeni izvor "Nezavisnih".

Javnost je minulih dana po pitanju nasljednika bila najviše zagrijana za Vahida Halilhodžića. On je u nedjelju potvrdio da napušta dužnost selektora Alžira uprkos molbi naroda i predsjednika te zemlje da ostane. Ipak, umjesto bh. tima, s odmora na hrvatskoj obali poručio je da razmatra ponudu jednog velikog evropskog kluba. Zato mnogi kao logičnu opcija smatraju Dušana Bajevića. Iako je "princ sa Neretve" nedavno izjavio da o tome ne razmišlja, jer BiH ima selektora, u slučaju konačnog razlaza na relaciji Sušić - N/FS BiH situacija bi se mogla promijeniti.

Istovremeno, na konačan rasplet nestrpljivo čekaju i Sušićevi potencijalni novi poslodavci. Kako javljaju azijske agencije, ozbiljan interes već je pokazao Fudbalski savez Irana. Nakon odlaska portugalskog stručnjaka Karlosa Keroša, za nasljednika se, osim Sušića, spominje i Brazilac Karlos Albert Pareira.
Koji su mulci ovi u Savezu, pa nek' ih handri govedo i nisu zaslužili bolje!!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 jul 2014, 23:34

nedim93 je napisao/la:
druuuuže čekam heat map misimovića prekopljen preko lulićevog pa da vidimo kako je izgledala lijeva strana.
Ne trebas Heat map evo ti sve. Kod Nigerije se lijepo vide oba beka na svojim pozicijama. Oba krila. Oba zadnja vezna. A kod nas kao sto vidis i sam. Besic, Medunjanin, Pjanic i Miske u 20 metara. A Lulic sam po ljevoj strani.

slika
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 jul 2014, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 07 jul 2014, 23:34

mostar_mo je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:
vidi, mene i jeste strah da ne zagovna sad u ovim kvalifikacijama..ima mnogo stvari koje ne štimaju u repki , od atmosfere..poljuljanih medjusobnih odnosa itd ..čak da i nije pravio taktičke greške ja bih ga smijenio jer ovoj reprezentaciji treba jedan pozitivni šok ..jednostavno je natrula !

a Francusku odnosno EP koje ce se odrzati tamo mu nikada ne bi oprostio ..tamo se jednostavno moramo plasirati , zbog navijača ..na kraju krajeva zbog kvalitete koju posjedujemo ! i mene je takođe strah da ne zagovna upola kvalifikacija pa onda **** i smjenu i sve ostalo ..
zagovnat ce svakako drug moj...i bolje mu je da odmah ode vec na pola kvalifikacija..

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 jul 2014, 23:36

sekretar je napisao/la:Bas milioni :/ Pa ljudi shvatite da mi ne mozemo dovesti jako strucnjaka jer placamo jako slabo u odnosu na ostale repke. **** ce moj neko doci raditi za 5 puta manje para...
A, prodaja Germania boysa?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 07 jul 2014, 23:36

Ajax je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:
Ne trebas Heat map evo ti sve. Kod Nigerije se lijepo vide oba beka na svojim pozicijama. Oba krila. Oba zadnja vezna. A kod nas kao sto vidis i sam.

slika
pa i očekivao sam ovako nešto. Lulić je igrao lijevo više ofanzivnije ( nije imao snage da se vraća počesto) Misimović ulazio u sredinu gušio i sebe i pjanić, Bešić medunjanin iza, tako da smo igrali formacijom 3:2:4:1 manje više :wtf:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []