Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 feb 2010, 21:53

^ @ljubav , ni jedan forumas ne moze kao ti nabiti 1200 postova za par mjeseci , to ti mora biti jasno .. Ne idemo mi na svaku temu da zadirkujemo navijace timova koji od navijaca Arsenala zasluzuju postovanje ( blaaaah :D ) .. Ostajem na svojoj temi , odlazim na drugu samo da pohvalim igru i cestitam na pobjedi . A ti bez razloga dolazis na teme i pises neke nebuloze

-_- Drago mi je da smo ovako lagano prosli utakmicu .. Bio sam na poslu i kada sam se vratio ocekivao sam da cu vidjeti 0:0 - 0:1 , kada sam vidio rezultat prijatno sam se iznenadio hehe
Drago mi je kada sam vidio strijelce , svakome od ovih je trebao gol .. Nadam se da ce i Torres/Benayoun biti full fit naredne sedmice i da cemo uzivati u utakmicama 8-)

Kao sto neko rece , utakmica Fenera i Liverpoola nije samo borba na terenu , vec i na tribinama . Jedva cekam te meceve , mozda cemo pratiti uz OBN i Vugdalica :mrgreen:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 feb 2010, 08:41

Ryan Babel :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 26 feb 2010, 09:04

Dirk je napisao/la:Ryan Babel :D
Za veliko cudo bio je odlican! :D Nazalost, igramo protiv Lille-a. :P
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 feb 2010, 09:04

Gerrard najbolji engleski strijelac u evropskim takmičenjima
Kapiten Liverpoola Steven Gerrard postigao je treći gol svoje ekipe u gostujućem 3-1 slavlju na gostovanju kod Uniree u uzvratu 1/16 finala Evropske lige i tako postao vodeći engleski strijelac u historiji evropskih takmičenja.

Gerrardu je postignuti gol bio 33. evropski, a njime je prestigao Alana Shearera koji je ukupno postigao 32 gola (30 u dresu Newcastlea i dva u dresu Blackburna).

"Uvijek je lijepo postavljati nove rekorde, ali najvažnije je da smo prošli u sljedeći krug takmičenja", rekao je skromni Gerrard nakon plasmana u osminu finala Evropske lige, gdje će "redsi" igrati protiv Lillea.

Gerrardovo je postignuće pohvalio i menadžer Liverpoola Rafa Benitez:

"Ovo je historijski klub koji drži brojne rekorde, kao što njegovi igrači drže brojne individualne rekorde. Ovakav je rekord veliko ostvarenje za Gerrarda, ali također je jako važan za Liverpool."
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 26 feb 2010, 11:04

imal iko golove sa utakmice :?
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

makas
Kontakt:

Post Postao/la makas » 26 feb 2010, 11:23

WE'LL BE COMING
WE'LL BE COMING
WE'LL BE COMING DOWN THE ROAD
WHEN YOU HEAR THE NOISE
OF THE SHANKLY BOYS
WE'LL BE COMING DOWN THE ROAD!!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 feb 2010, 12:23

samo cu da prokomentarisem golove...
prvi gol sjajan masch je zakucao u mrezu
drugi gol onako pravi liverpoolovski onaj kloc benayoun opet pretjera zadribla se iznervira sve i na kraju kad mu lopta pobjegne gurne je nekako u prazan prostor i steven je zakuca u mrežu. mislim da je na loptu isao bilo koji drugi igrac liverpoola ovdje da ne bi bilo nista od gola.
treci gol... sjajan posao babela koji je imao i kod drugog gola dobar prodor i pravovremen pas. ovdje sjajan prijem lopte i jos se bolje snasao u guzvici i potvrdio pobjedu. po meni je babel u sjajnoj formi i trebao bi pocinjati svaku utakmicu ili biti prva izmjena rafe znaci ako ne starta nek uđe nekad odam pocetkom drugog polovremena.
pitanje za YNWA jel igrać koji ima jako loše primanje kao sto si ti rekao za babela moze uraditi ovako nesto. i ovo nije prvi put da on majstorski primi loptu nekad iz primanja odma uđe u dribling dok je lopta jos u zraku...
You are someone else I am still right here

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 feb 2010, 12:27

Ryan Babel :D

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 26 feb 2010, 15:43

fera je napisao/la:samo cu da prokomentarisem golove...
prvi gol sjajan masch je zakucao u mrezu
drugi gol onako pravi liverpoolovski onaj kloc benayoun opet pretjera zadribla se iznervira sve i na kraju kad mu lopta pobjegne gurne je nekako u prazan prostor i steven je zakuca u mrežu. mislim da je na loptu isao bilo koji drugi igrac liverpoola ovdje da ne bi bilo nista od gola.
treci gol... sjajan posao babela koji je imao i kod drugog gola dobar prodor i pravovremen pas. ovdje sjajan prijem lopte i jos se bolje snasao u guzvici i potvrdio pobjedu. po meni je babel u sjajnoj formi i trebao bi pocinjati svaku utakmicu ili biti prva izmjena rafe znaci ako ne starta nek uđe nekad odam pocetkom drugog polovremena.
pitanje za YNWA jel igrać koji ima jako loše primanje kao sto si ti rekao za babela moze uraditi ovako nesto. i ovo nije prvi put da on majstorski primi loptu nekad iz primanja odma uđe u dribling dok je lopta jos u zraku...
babel je dao drugi gol, a gerrard treci :)

mora i babel jednom majstorski primiti loptu :roll: , odigrao je dobre dvije utakmice protiv unireae, ali mora nastaviti ovako igrati i u ligi, sigurno ce dobiti priliku jer riera je katastrofalan, niko ne bi bio sretniji do mene kada bi babel poceo igrati onako kako se od njega ocekuje, i da napokon dobijemo jedno krilo svjetske klase :)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 26 feb 2010, 16:05

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... son-latest

dobra i losa vijest, johnson trenira sa ekipom, nece biti spreman za nedjelju ali sledece kolo bi trebao igrati , skrtel ce sigurno dugo biti odsutan, iako povratak johnsona znaci da skrtel nece igrati, a i sam je kriv zbog povrede, nije trebao onako ici na loptu jer vec smo bili dobili utakmicu.
TheScouser je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Ryan Babel :D
Za veliko cudo bio je odlican! :D Nazalost, igramo protiv Lille-a. :P
prizeljkivao sam fener, i krivo mi je sto necemo igrati protiv njih, jer zelio sam da ih mi izbacimo iz EL :)
Sarajevo i Liverpool

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 feb 2010, 16:55

^ Kelly ce po svemu sudeci igrati dok se ne vrati Glen :D

emirates boy
Kontakt:

Post Postao/la emirates boy » 26 feb 2010, 17:06

evo sada vam se vracaju igraci(torres,glen) i ostali nadam da ce te uci u ritam pobjeda i da popravite malo igru stvarno je postalo dosadno gledati jednog velikana svjetskog fubala ;) i naravno da na kraju zavrsite kao 4 :)
Oh Aaron Ramsey,
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 feb 2010, 17:12

Bolje je što igramo sa Lilleom.Nadam se prolasku dalje.
FK Pjetlovi

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 26 feb 2010, 20:39

Konacno da odigramo solidnu tekmu, pa makar i protiv uniree.
Malo su mi cudni dresovi sa onim amblemom europa lige na rukavu... ali sta se tu moze...
Samo da se Nando vrati i da se onaj jevrej opet povrijedi...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 26 feb 2010, 21:06

OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Kelly ce po svemu sudeci igrati dok se ne vrati Glen :D
on je veliki potencijal,nadam se da ce iskoristiti svoju sansu :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 feb 2010, 21:55

Daleko bi bolje bilo da smo igrali sa Fenerom jer nam Turci leže (8:0) :D , ali eto dobro je ispalo i ovako. Revanš sa Lilleom je na Anfieldu što je plus u svakom slučaju.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

SG8
Kontakt:

Post Postao/la SG8 » 26 feb 2010, 22:20

reds_forever je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Kelly ce po svemu sudeci igrati dok se ne vrati Glen :D
on je veliki potencijal,nadam se da ce iskoristiti svoju sansu :D
momak je sjajno odigrao protiv lyona, steta sto se bio povrijedio, ali za mene bi on igrao na poziciji desnog beka, carra nije bas najbrziji, a dribling slab...tako da.. kelly ;)
LIVERPOOL is the religion!
ANFIELD is our church!
THE KOP is our choir!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 feb 2010, 22:47

^ Kelly ima problema sa ledjima , ali mlad je mislim kako bi ubrzo trebao 100% biti spreman , ako vec nije ne znam :D

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 26 feb 2010, 22:49

OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Kelly ima problema sa ledjima , ali mlad je mislim kako bi ubrzo trebao 100% biti spreman , ako vec nije ne znam :D
Sinoc je odigrao dvaes' pe'-šest minuta umjesto Carre, tj. samo što je Rafa izveo Carru Škrtel se syebo! :( :(

Bio je sasvim solidan i mislim da ce biti dostojna zamjena na desnom beku u nedjelju.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 26 feb 2010, 23:10

zar ste zaboravili da imamo jos jednog desnog beka u ekipi :mrgreen: a tu je i masch, ne bi mu bilo prvi put da igra desnog beka
Sarajevo i Liverpool

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.