Aha aha, opasan je u strasnoj je formi, ali budemo vidjeli moze li Gombos sta da napravi vcrs .Virtu4l je napisao/la:Vjerovatno Maximo Gonzalez, ako se ne desi neko čudo.BiLy je napisao/la:Na koga ide ako prodje Bornu ?
Sretno Damir !
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Aha aha, opasan je u strasnoj je formi, ali budemo vidjeli moze li Gombos sta da napravi vcrs .Virtu4l je napisao/la:Vjerovatno Maximo Gonzalez, ako se ne desi neko čudo.BiLy je napisao/la:Na koga ide ako prodje Bornu ?
To su te loše odluke o kojima sam maloprije pisao.Unofficialpage je napisao/la:Da je umjesto one turneje u Americi igrao u Južnoj Americi sad bi bio u TOP 100, u to sam siguran.
Nekako naši teniseri previše idu za parama, znam da im treba ali ipak treba malo ići sigurnije. Da je išao u J. Ameriku sad bi duplo više zarađivao.Virtu4l je napisao/la:To su te loše odluke o kojima sam maloprije pisao.Unofficialpage je napisao/la:Da je umjesto one turneje u Americi igrao u Južnoj Americi sad bi bio u TOP 100, u to sam siguran.
U tome je kvaka, jer je tada zaradio mnogo para na AO i nije bilo potrebe za forsiranjem, ali valjda ih je ponio momenat pa su mislili da će nastaviti sa dobrim igrama. Niko ne može garantovati da bi tamo napravio sjajan razultat, ali sigurno bi imao veće šanse za to.Unofficialpage je napisao/la:Nekako naši teniseri previše idu za parama, znam da im treba ali ipak treba malo ići sigurnije. Da je išao u J. Ameriku sad bi duplo više zarađivao.
Bio bi onda 1-2 alterntiva. Odustao bi neko. Ako osvoji bio bi 90% u MD bez kvala.Virtu4l je napisao/la:Koliko sam shvatio ove sedmice je deadline za glavni žrijeb US Opena i realne su šanse da bude bukvalno na granici ako osvoji ovaj turnir, ali ako se u ponedjeljak briše Poznan onda to ipak nije tako blizu...
Nikad dva dobra sastaviti.
http://assets.usta.com/assets/629/15/AT ... 4_6.23.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa yebem li ga, onda bi osvajanjem ovog turnira skoro sigurno bio u glavnom žrijebu na USO. Ispravi me ako griješim.shminka je napisao/la:Poznan se briše 21.7.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.