FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- franklampard8
- Kontakt:
- SarajlijaTM
Re: FK Željezničar
Uporan je,makar 2 puta sedmicno pita za djecu...
@pisac- polako mi pocinjes djelovati ko onaj djuturum po gradu,sto iza tamnih cvika smeka puterice i lijepi im se u tramvajima.fkt si mi suhveli,sa djecom,ovo nije da se aci prijavi,nego u mup,ko potencijalnog...
@franklampard8- igrali buki,dzelo,beslija...
Btw.samo vi igrate protiv ugostitelja
@pisac- polako mi pocinjes djelovati ko onaj djuturum po gradu,sto iza tamnih cvika smeka puterice i lijepi im se u tramvajima.fkt si mi suhveli,sa djecom,ovo nije da se aci prijavi,nego u mup,ko potencijalnog...
@franklampard8- igrali buki,dzelo,beslija...
Btw.samo vi igrate protiv ugostitelja

- franklampard8
- Kontakt:
Šta imaš postavljat pitanje na našoj temi uopšte, eto te ko krpelj si se svezao nas pa vi strahujete od Želje to svako zna, vama je Željo noćna mora pa samo nešto ujedate izmišljate, pa mi imamo 10 igrača juniora u prvih 25 to je onaj tim koji se može prijaviti za evropska takmičenja, i to su igrači koji mogu igrati, kontaš ili da ti nacrtam, nejveći proizvođač klasnih mladih igrača je AKADEMIJA FK ŽELJEZNIČAR SOPSTVENA I SOPSTVENIM SREDSTVIMA; ćao ppk.
Zadnja izmjena: jahija, dana/u 13 jul 2014, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- SarajlijaTM
Haj' nemoj biti dosadan,ali bas ono peglativan,s djecom.
Suplja ti prica,ista,uvjek,odavno...
Pravi si aldin,spinas i trolas konstantno
Suplja ti prica,ista,uvjek,odavno...
Pravi si aldin,spinas i trolas konstantno
Memija debitovo u EL sa 18 godinafranklampard8 je napisao/la:Sadikovic je jedino dijete bio

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
na probi..." onclick="window.open(this.href);return false;
Bajic je vec iskusan, igro je i prosle godine tako da se ne moze voditi kao dijetepile87 je napisao/la:Memija debitovo u EL sa 18 godinafranklampard8 je napisao/la:Sadikovic je jedino dijete bio
Vi baš kao jedan poznati narod sami sebe lažete,, kod vas propagandna je prva
bagrcavi je napisao/la:Čuj Bajić dijete, jesi mu vidio brade??? A i Memija mi ne izgleda više kao dijete od kako se na ćelavo ošišao..Yebo vas ba pitari, i ovaj korisnik Jagomira koji se odaziva na nick pisac
ontopic: Ulaznica u Skopju košta 4 €
Nije mi jasno sto vrijeđas.Ti sad mangup nesto.

Ako je neko postavio cijeli text izvinjavam se, ali evo dio koji je najbitniji u svemu tome:
''Pa neka mi neko kaže kako se odbija Željezničar jer ja to ne znam. Previše volim ovaj klub da bih ikada okrenuo leđa. Ako me trebaju, tu sam. A trebaju me, obavio sam razgovore, priznajem. Naredne sedmice dolazim u Sarajevo. Samir Bekrić ponovo u Želji? Što da ne!'', zaključuje Samir Bekrić na kraju razgovora za portal ****.ba
''Pa neka mi neko kaže kako se odbija Željezničar jer ja to ne znam. Previše volim ovaj klub da bih ikada okrenuo leđa. Ako me trebaju, tu sam. A trebaju me, obavio sam razgovore, priznajem. Naredne sedmice dolazim u Sarajevo. Samir Bekrić ponovo u Želji? Što da ne!'', zaključuje Samir Bekrić na kraju razgovora za portal ****.ba
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Jel' ti to cimer u sobi pa ga braniš?amypitar je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Čuj Bajić dijete, jesi mu vidio brade??? A i Memija mi ne izgleda više kao dijete od kako se na ćelavo ošišao..Yebo vas ba pitari, i ovaj korisnik Jagomira koji se odaziva na nick pisac
Nije mi jasno sto vrijeđas.Ti sad mangup nesto.Ako je frajer naporan sto ga ne ignorises.Ocito vam smeta nesto cega ste i vi svjesni,a to je da lazete sami sebe.Zato vam ljudi i postavljeju ta pitanja,jer ste previse ofirni.Udaraju vas tamo gdje najvise boli,a to je istina.

Sad sam ja skontao što on ne ide na tekme, ali kaže da uvijek može pokazati sliku koševa... Samo nisam znao da su vam internet uveli? Neka su vala, nije lahko bez pameti biti, što nam ti vrlo često demonstriraš svojim upadima ovamo.
DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:Jel' ti to cimer u sobi pa ga braniš?amypitar je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Čuj Bajić dijete, jesi mu vidio brade??? A i Memija mi ne izgleda više kao dijete od kako se na ćelavo ošišao..Yebo vas ba pitari, i ovaj korisnik Jagomira koji se odaziva na nick pisac
Nije mi jasno sto vrijeđas.Ti sad mangup nesto.Ako je frajer naporan sto ga ne ignorises.Ocito vam smeta nesto cega ste i vi svjesni,a to je da lazete sami sebe.Zato vam ljudi i postavljeju ta pitanja,jer ste previse ofirni.Udaraju vas tamo gdje najvise boli,a to je istina.
![]()
Sad sam ja skontao što on ne ide na tekme, ali kaže da uvijek može pokazati sliku koševa... Samo nisam znao da su vam internet uveli? Neka su vala, nije lahko bez pameti biti, što nam ti vrlo često demonstriraš svojim upadima ovamo.
Sto da ti nisi ljubomoran

Inace ti si poznat, po svojim umnim postovima.
Željezničar će u drugom pretkolu Evropske lige igrati protiv makedonskog Metalurga.
Prvi susret je na programu već u četvrtak u Skoplju na stadionu Fili II Makedonski, a utakmica će se igrati sa početkom u 20 sati i 30 minuta potvrđeno je iz UEFA. Plava ekspedicija će na ovaj meč krenuti u srijedu i to čarter letom.
Također, iz UEFA je danas stigla zvanična obavjiest da je termin predviđen za uzvrat promijenjen i da će se revanš na Koševu igrati u utorak 22. jula sa početkom u 21 sat.
Prvi susret je na programu već u četvrtak u Skoplju na stadionu Fili II Makedonski, a utakmica će se igrati sa početkom u 20 sati i 30 minuta potvrđeno je iz UEFA. Plava ekspedicija će na ovaj meč krenuti u srijedu i to čarter letom.
Također, iz UEFA je danas stigla zvanična obavjiest da je termin predviđen za uzvrat promijenjen i da će se revanš na Koševu igrati u utorak 22. jula sa početkom u 21 sat.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
Također, iz UEFA je danas stigla zvanična obavjiest da je termin predviđen za uzvrat promijenjen i da će se revanš na Koševu igrati u utorak 22. jula sa početkom u 21 sat.[/quote]
Jesu dosadni vise iz uefa , svaku utakmicu nam nesto mjenjaju
Jesu dosadni vise iz uefa , svaku utakmicu nam nesto mjenjaju

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Bolje je što je u devet sati, imaju ljudi više vremena između iftara i utakmice.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
ja ba nisu to djeca cim navrse 23-24 godine, nema veze sto su iz nasaeg omladinskog pogona, al dobro tesko je to razumijet, pogotovo ovima iz bara, kobilje glave, hotonja i vogosce
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Čolić, Sadikovic, Hasanovic, Bajić, Jamak, Memija, Turković.
7 protiv Lovćena
7 protiv Lovćena
NO PYRO NO PARTY
http://www.****/sport/nogome ... -u-skoplje" onclick="window.open(this.href);return false;
Adžem je želio napomenuti kako je Uprava kluba maksimalno ispoštvovala igrače, nagradivši ih premijama za prolazak dalje, a iz kluba nisu zaboravili pomenuti sjajno gostoprimstvo iz Petrovca.
Adžem je želio napomenuti kako je Uprava kluba maksimalno ispoštvovala igrače, nagradivši ih premijama za prolazak dalje, a iz kluba nisu zaboravili pomenuti sjajno gostoprimstvo iz Petrovca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.