NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

JHam
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la JHam » 13 jul 2014, 19:34

Hvala. Bas nesta citam danas o tom, i kontam, mogao bi se on potpisati za male pare, low risk high reward jbg, pogotovo ako ga uzmes do 2mil, a vjerujem da moze jer nije igrao proslu sezonu..

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 14 jul 2014, 20:31

slika

Spisak za SP.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 jul 2014, 20:34

Wojo kaze da bi Wall trebao biti dodat na spisak naknadno
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 14 jul 2014, 20:40

Koja bi to onda petorka mogla biti?

Curry, Harden, KD, Love/Davis/Cousins?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

filip13

Post Postao/la filip13 » 14 jul 2014, 20:52

ja bi sa spiska izbacio korvera,beala,parsonsa,farieda,thompsona,rosea i haywarda

filip13

Post Postao/la filip13 » 14 jul 2014, 20:55

IlCapitano je napisao/la:Koja bi to onda petorka mogla biti?

Curry, Harden, KD, Love/Davis/Cousins?

pod košem imaju milion kombinacija

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 15 jul 2014, 15:18

filip13 je napisao/la:ja bi sa spiska izbacio korvera,beala,parsonsa,farieda,thompsona,rosea i haywarda

Na ovom spisku je 19 igraca znaci da je 7 viska. Ja mislim da bi trebala otpasti: Faried, Hayward, Beal, Korver, Rose (samo zbog ozljede- da me ne napadaju odmah navijaci bullsa), Parsons & Thompson.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 jul 2014, 16:06

BernardBarnjak je napisao/la:
filip13 je napisao/la:ja bi sa spiska izbacio korvera,beala,parsonsa,farieda,thompsona,rosea i haywarda

Na ovom spisku je 19 igraca znaci da je 7 viska. Ja mislim da bi trebala otpasti: Faried, Hayward, Beal, Korver, Rose (samo zbog ozljede- da me ne napadaju odmah navijaci bullsa), Parsons & Thompson.

iste smo igrače odabrali

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 jul 2014, 16:37

Rose igra 100%, to je najavljeno još tokom prošle sezone. Možda i dođe do neke promjene, no čisto sumnjam. Potrebne su mu utakmice.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 jul 2014, 17:22

Ja ipak mislim da ce otpasti sljedeci igraci: Drummond, Faried, Parsons, Beal, Korver, Lillard, Klay.
Razlozi:
Drummond-SAD generalno nikada nije vodila mnogo visokih igraca, a Cousins je bolji od Drummonda, tu su jos i Love, Blake i Davis.
Faried- svi nabrojani su bolji od njega
Hayward- mnogo boljih igraca ima od njega i njegovo vodjenje na Svjetsko ne bi napravilo nikakvu razliku
Beal, Korver, Klay i Lillard- suteri takodjer nisu veliki problem jer su tu Durant, Irving, Curry i Harden.
Parsons- cisto zato sto je tu Durant i DeRozan, a bolji su igraci od njega i ne bi ostalo minuta za njega.

Velika je guzva na PG poziciji, ali mislim da ce najvise minuta imati Irving i Curry.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 jul 2014, 17:30

adriano_leite je napisao/la:

Ja ipak mislim da ce otpasti sljedeci igraci: Drummond, Faried, Parsons, Beal, Korver, Lillard, Klay.
Razlozi:
Drummond-SAD generalno nikada nije vodila mnogo visokih igraca, a Cousins je bolji od Drummonda, tu su jos i Love, Blake i Davis.
Hayward- mnogo boljih igraca ima od njega i njegovo vodjenje na Svjetsko ne bi napravilo nikakvu razliku
Beal, Korver, Klay i Lillard- suteri takodjer nisu veliki problem jer su tu Durant, Irving, Curry i Harden.
Parsons- cisto zato sto je tu Durant i DeRozan, a bolji su igraci od njega i ne bi ostalo minuta za njega.

Velika je guzva na PG poziciji, ali mislim da ce najvise minuta imati Irving i Curry.

ti nabroja 8 igrača, i ja mislim da neće voditi 5 visokih jer ne vode toliko visokih na nekoliko zadnjih takmičenja

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 jul 2014, 17:33

filip13 je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Ja ipak mislim da ce otpasti sljedeci igraci: Drummond, Faried, Parsons, Beal, Korver, Lillard, Klay.
Razlozi:

ti nabroja 8 igrača, i ja mislim da neće voditi 5 visokih jer ne vode toliko visokih na nekoliko zadnjih takmičenja
Zabrojao se :lol: , onda bi mogao Klay ili Korver da ostanu iskljucivo sto mogu igrati SF i SG. Sto se tice visokih, moguce je da jos neko otpadne, pa da Durant igra PF, a da na SF ide DeRozan ili neki SG, a da igra sa dva playa, dakle small ball.

Mes Que Un Club!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 15 jul 2014, 17:34

Ne vjerujem da će Lillard ostati kod kuće.. Znaš da Amerikanci odavno oko njega prave veliki hype. :D
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 jul 2014, 17:43

Clutch je napisao/la:Ne vjerujem da će Lillard ostati kod kuće.. Znaš da Amerikanci odavno oko njega prave veliki hype. :D
Cisto zbog toga sto su svi na poziciji PG bolji od njega, a sutera imaju kao u prici. Medjutim, igrao je playoff sto automatski znaci da je > od pojedinaca koji nisu igrali playoff, mozda tako i Coach K razmislja, ko zna :D.

Mes Que Un Club!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 jul 2014, 17:52

Clutch je napisao/la:Ne vjerujem da će Lillard ostati kod kuće.. Znaš da Amerikanci odavno oko njega prave veliki hype. :D
Idem ja garant' :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 15 jul 2014, 18:03

Lillard je napisao/la:
Idem ja garant' :mrgreen:
Ideš 100%, ne sikiraj se ništa. :mrgreen:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 15 jul 2014, 18:18

adriano_leite je napisao/la:
Cisto zbog toga sto su svi na poziciji PG bolji od njega, a sutera imaju kao u prici. Medjutim, igrao je playoff sto automatski znaci da je > od pojedinaca koji nisu igrali playoff, mozda tako i Coach K razmislja, ko zna :D.
Irving bolji od Lillarda? :roll:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 jul 2014, 18:28

Lillard ima bolji šut, no Irving je bolji dribler i općenito igrač. Trenutno je malo bolji ali potencijalom može biti mnogo bolji.

Oba igrača su sjajna, usporedbe niko ne voli.

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 15 jul 2014, 19:47

Ove sezone ne da je bio bolji Lilard, nego je zadao zadaću Irvingu.
Nama je Željo svetinja jedina.

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 jul 2014, 21:16

Vasa Ladacki je napisao/la:Ove sezone ne da je bio bolji Lilard, nego je zadao zadaću Irvingu.

i u trećoj je petorci lige

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.