NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
Hvala. Bas nesta citam danas o tom, i kontam, mogao bi se on potpisati za male pare, low risk high reward jbg, pogotovo ako ga uzmes do 2mil, a vjerujem da moze jer nije igrao proslu sezonu..

Spisak za SP.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Wojo kaze da bi Wall trebao biti dodat na spisak naknadno
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- IlCapitano
- Kontakt:
Koja bi to onda petorka mogla biti?
Curry, Harden, KD, Love/Davis/Cousins?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
ja bi sa spiska izbacio korvera,beala,parsonsa,farieda,thompsona,rosea i haywarda
IlCapitano je napisao/la:Koja bi to onda petorka mogla biti?
pod košem imaju milion kombinacija
- BernardBarnjak
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:ja bi sa spiska izbacio korvera,beala,parsonsa,farieda,thompsona,rosea i haywarda
Na ovom spisku je 19 igraca znaci da je 7 viska. Ja mislim da bi trebala otpasti: Faried, Hayward, Beal, Korver, Rose (samo zbog ozljede- da me ne napadaju odmah navijaci bullsa), Parsons & Thompson.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:ja bi sa spiska izbacio korvera,beala,parsonsa,farieda,thompsona,rosea i haywarda
Na ovom spisku je 19 igraca znaci da je 7 viska. Ja mislim da bi trebala otpasti: Faried, Hayward, Beal, Korver, Rose (samo zbog ozljede- da me ne napadaju odmah navijaci bullsa), Parsons & Thompson.
iste smo igrače odabrali
Rose igra 100%, to je najavljeno još tokom prošle sezone. Možda i dođe do neke promjene, no čisto sumnjam. Potrebne su mu utakmice.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja ipak mislim da ce otpasti sljedeci igraci: Drummond, Faried, Parsons, Beal, Korver, Lillard, Klay.BernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:ja bi sa spiska izbacio korvera,beala,parsonsa,farieda,thompsona,rosea i haywarda
Razlozi:
Drummond-SAD generalno nikada nije vodila mnogo visokih igraca, a Cousins je bolji od Drummonda, tu su jos i Love, Blake i Davis.
Faried- svi nabrojani su bolji od njega
Hayward- mnogo boljih igraca ima od njega i njegovo vodjenje na Svjetsko ne bi napravilo nikakvu razliku
Beal, Korver, Klay i Lillard- suteri takodjer nisu veliki problem jer su tu Durant, Irving, Curry i Harden.
Parsons- cisto zato sto je tu Durant i DeRozan, a bolji su igraci od njega i ne bi ostalo minuta za njega.
Velika je guzva na PG poziciji, ali mislim da ce najvise minuta imati Irving i Curry.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
adriano_leite je napisao/la:Ja ipak mislim da ce otpasti sljedeci igraci: Drummond, Faried, Parsons, Beal, Korver, Lillard, Klay.BernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:ja bi sa spiska izbacio korvera,beala,parsonsa,farieda,thompsona,rosea i haywarda
Razlozi:
Drummond-SAD generalno nikada nije vodila mnogo visokih igraca, a Cousins je bolji od Drummonda, tu su jos i Love, Blake i Davis.
Hayward- mnogo boljih igraca ima od njega i njegovo vodjenje na Svjetsko ne bi napravilo nikakvu razliku
Beal, Korver, Klay i Lillard- suteri takodjer nisu veliki problem jer su tu Durant, Irving, Curry i Harden.
Parsons- cisto zato sto je tu Durant i DeRozan, a bolji su igraci od njega i ne bi ostalo minuta za njega.
Velika je guzva na PG poziciji, ali mislim da ce najvise minuta imati Irving i Curry.
ti nabroja 8 igrača, i ja mislim da neće voditi 5 visokih jer ne vode toliko visokih na nekoliko zadnjih takmičenja
- adriano_leite
- Kontakt:
Zabrojao sefilip13 je napisao/la:adriano_leite je napisao/la: Ja ipak mislim da ce otpasti sljedeci igraci: Drummond, Faried, Parsons, Beal, Korver, Lillard, Klay.
Razlozi:
ti nabroja 8 igrača, i ja mislim da neće voditi 5 visokih jer ne vode toliko visokih na nekoliko zadnjih takmičenja
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ne vjerujem da će Lillard ostati kod kuće.. Znaš da Amerikanci odavno oko njega prave veliki hype. 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- adriano_leite
- Kontakt:
Cisto zbog toga sto su svi na poziciji PG bolji od njega, a sutera imaju kao u prici. Medjutim, igrao je playoff sto automatski znaci da je > od pojedinaca koji nisu igrali playoff, mozda tako i Coach K razmislja, ko znaClutch je napisao/la:Ne vjerujem da će Lillard ostati kod kuće.. Znaš da Amerikanci odavno oko njega prave veliki hype.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Idem ja garant'Clutch je napisao/la:Ne vjerujem da će Lillard ostati kod kuće.. Znaš da Amerikanci odavno oko njega prave veliki hype.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ideš 100%, ne sikiraj se ništa.Lillard je napisao/la:Idem ja garant'Clutch je napisao/la:Ne vjerujem da će Lillard ostati kod kuće.. Znaš da Amerikanci odavno oko njega prave veliki hype.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- IlCapitano
- Kontakt:
Irving bolji od Lillarda?adriano_leite je napisao/la:Cisto zbog toga sto su svi na poziciji PG bolji od njega, a sutera imaju kao u prici. Medjutim, igrao je playoff sto automatski znaci da je > od pojedinaca koji nisu igrali playoff, mozda tako i Coach K razmislja, ko znaClutch je napisao/la:Ne vjerujem da će Lillard ostati kod kuće.. Znaš da Amerikanci odavno oko njega prave veliki hype..
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Lillard ima bolji šut, no Irving je bolji dribler i općenito igrač. Trenutno je malo bolji ali potencijalom može biti mnogo bolji.
Oba igrača su sjajna, usporedbe niko ne voli.
Oba igrača su sjajna, usporedbe niko ne voli.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ove sezone ne da je bio bolji Lilard, nego je zadao zadaću Irvingu.
Nama je Željo svetinja jedina.
Vasa Ladacki je napisao/la:Ove sezone ne da je bio bolji Lilard, nego je zadao zadaću Irvingu.
i u trećoj je petorci lige
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.