sigurno, plivate u novcuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma ne obracamo paznju. Vidis koliko ih je![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
sigurno, plivate u novcuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma ne obracamo paznju. Vidis koliko ih je![]()
ocekivanofukara87 je napisao/la:E ovo mi se vec svidja![]()
Dugoročno od toga nema ništa. Nakon nekoliko incidenata će se zabrana ponovo vratiti na snagu, živi bili pa vidjeli. A podloga za iste je svakako spremna, predizborna kampanja samo što nije...fukara87 je napisao/la:E ovo mi se vec svidja![]()
Osmanagić je bio toliko dobar da su ljudi iz Sarajeva ga džaba davalijoksimovic je napisao/la:Amer Osmanagić u Čeliku-pa zar smo i to sebi dozvolili.Momak je bio pred vratima našim.Zar ovo nam ne govori nešto,i koje se radnje s rade,Svaki dan pročitam neko ime,neki anonimusi koji ama baš nikakvu statistiku nemaju.Čekam kad ću pročatai prezimena tipa Čovića,Ćejvanovića,Bekića,Borogovca,Osmanagića,a ono baš ono šo sam nekad i govorio naša naaajbolja djeca svojih generacija,svi reprezentativci -- nemaju mjesta.SRAMOTA;SRAMOTA;SRAMOTA;SRAMOTA...,završavaju u drugim klubovima.
U znak protesta zbog ovoga što se ovim momcima radi,a znam iz pouzdanih izvora da svi žele igrati u Slobodi, svim klubovima Premijer lige i dalje preporučujem ove gore momke,jer se radi prije svega o odličnim školovanim igračima,odličnim momcima, od kojih niti jedan nikad nije spomenut u negativnom kontekstu.
Ja cu se uvijek sloziti da igraci koji su ponikli u Slobodi imaju prednost nad drugim igracima, e sad.....koji su razlozi zasto se ne angaziraju, ne znam, mozda menadzeri koji zastupaju te igrace?joksimovic je napisao/la:Amer Osmanagić u Čeliku-pa zar smo i to sebi dozvolili.Momak je bio pred vratima našim.Zar ovo nam ne govori nešto,i koje se radnje s rade,Svaki dan pročitam neko ime,neki anonimusi koji ama baš nikakvu statistiku nemaju.Čekam kad ću pročatai prezimena tipa Čovića,Ćejvanovića,Bekića,Borogovca,Osmanagića,a ono baš ono šo sam nekad i govorio naša naaajbolja djeca svojih generacija,svi reprezentativci -- nemaju mjesta.SRAMOTA;SRAMOTA;SRAMOTA;SRAMOTA...,završavaju u drugim klubovima.
U znak protesta zbog ovoga što se ovim momcima radi,a znam iz pouzdanih izvora da svi žele igrati u Slobodi, svim klubovima Premijer lige i dalje preporučujem ove gore momke,jer se radi prije svega o odličnim školovanim igračima,odličnim momcima, od kojih niti jedan nikad nije spomenut u negativnom kontekstu.
Eto nek Borogovac, Cejvanovic ili Covic imaju statisitku.joksimovic je napisao/la:Amer Osmanagić u Čeliku-pa zar smo i to sebi dozvolili.Momak je bio pred vratima našim.Zar ovo nam ne govori nešto,i koje se radnje s rade,Svaki dan pročitam neko ime,neki anonimusi koji ama baš nikakvu statistiku nemaju.Čekam kad ću pročatai prezimena tipa Čovića,Ćejvanovića,Bekića,Borogovca,Osmanagića,a ono baš ono šo sam nekad i govorio naša naaajbolja djeca svojih generacija,svi reprezentativci -- nemaju mjesta.SRAMOTA;SRAMOTA;SRAMOTA;SRAMOTA...,završavaju u drugim klubovima.
Osmanagic i Bajraktarevic nisu isti tipovi igraca.hondas je napisao/la:Osmanagić je tražio angažman u inostranstvu i dugo se čekalo na njegov odgovor,tako da je umjesto njega uletio Bajraktarević iz Čelika.Osmanagić je bio i u pregovorima sa Zvijezdom iz Gradačcca.Nije sve do nas što ne igraju naša djeca.
Bajraktarevic nije lijevi bek.ultrasstyle_tz je napisao/la:Bajraktarevic je potrebniji tip igraca, rijesen je i taj lijevi bek..dosao je Civic tako da sad tu ima 4-5 igraca koji konkurisu , jedan se mora pokazat da ga je.es...
Dakle Bajraktarevic je doveden jer je bolji od Jahe??? Ok,vidjet cemo i taj izbor vrlo brzo,ja nisam nikad cuo za njega,a ne znam sto ga je Celik pustio ako je njihov,dobar i uz to jeftin!ASD je napisao/la:Osmanagic i Bajraktarevic nisu isti tipovi igraca.hondas je napisao/la:Osmanagić je tražio angažman u inostranstvu i dugo se čekalo na njegov odgovor,tako da je umjesto njega uletio Bajraktarević iz Čelika.Osmanagić je bio i u pregovorima sa Zvijezdom iz Gradačcca.Nije sve do nas što ne igraju naša djeca.
Ovom prvom je primarni zadatak kreacija, a ovom drugom destrukcija igre.
Osmanagic igra ono sto u Slobodi igra Redzepi koji ima koliko sam citao dosta visoku platu pa bi bio veliki luksuz imati dvojicu skupih.
Da.HerLutwoII je napisao/la:Dakle Bajraktarevic je doveden jer je bolji od Jahe??? Ok,vidjet cemo i taj izbor vrlo brzo,ja nisam nikad cuo za njega,a ne znam sto ga je Celik pustio ako je njihov,dobar i uz to jeftin!ASD je napisao/la:Osmanagic i Bajraktarevic nisu isti tipovi igraca.hondas je napisao/la:Osmanagić je tražio angažman u inostranstvu i dugo se čekalo na njegov odgovor,tako da je umjesto njega uletio Bajraktarević iz Čelika.Osmanagić je bio i u pregovorima sa Zvijezdom iz Gradačcca.Nije sve do nas što ne igraju naša djeca.
Ovom prvom je primarni zadatak kreacija, a ovom drugom destrukcija igre.
Osmanagic igra ono sto u Slobodi igra Redzepi koji ima koliko sam citao dosta visoku platu pa bi bio veliki luksuz imati dvojicu skupih.
momak je sigurno bolji od Jahe, jer to ruku na srce i nije teško .. nije to onaj Jaha iz PLHerLutwoII je napisao/la:Dakle Bajraktarevic je doveden jer je bolji od Jahe??? Ok,vidjet cemo i taj izbor vrlo brzo,ja nisam nikad cuo za njega,a ne znam sto ga je Celik pustio ako je njihov,dobar i uz to jeftin!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.