FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 15 jul 2014, 14:33

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma ne obracamo paznju. Vidis koliko ih je :lol: :lol:
sigurno, plivate u novcu :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

haver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la haver » 15 jul 2014, 14:53

Koliko god da mi pričali protiv njega čovjek je u pravu.Naša Uprava treba da dovodi sponzore a ne čekat da isti dođu u klub i ponude se.Nisu nam Mostarci ni Sarajlije krivi što ljudi iz Grada i Kantona ne žele da ulažu u Slobodu.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 jul 2014, 15:32

E ovo mi se vec svidja :mrgreen:

slika
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 15 jul 2014, 15:49

fukara87 je napisao/la:E ovo mi se vec svidja :mrgreen:

slika
ocekivano :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 15 jul 2014, 15:54

Amer Osmanagić u Čeliku-pa zar smo i to sebi dozvolili.Momak je bio pred vratima našim.Zar ovo nam ne govori nešto,i koje se radnje s rade,Svaki dan pročitam neko ime,neki anonimusi koji ama baš nikakvu statistiku nemaju.Čekam kad ću pročatai prezimena tipa Čovića,Ćejvanovića,Bekića,Borogovca,Osmanagića,a ono baš ono šo sam nekad i govorio naša naaajbolja djeca svojih generacija,svi reprezentativci -- nemaju mjesta.SRAMOTA;SRAMOTA;SRAMOTA;SRAMOTA...,završavaju u drugim klubovima.

U znak protesta zbog ovoga što se ovim momcima radi,a znam iz pouzdanih izvora da svi žele igrati u Slobodi, svim klubovima Premijer lige i dalje preporučujem ove gore momke,jer se radi prije svega o odličnim školovanim igračima,odličnim momcima, od kojih niti jedan nikad nije spomenut u negativnom kontekstu.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 15 jul 2014, 16:00

fukara87 je napisao/la:E ovo mi se vec svidja :mrgreen:

slika
Dugoročno od toga nema ništa. Nakon nekoliko incidenata će se zabrana ponovo vratiti na snagu, živi bili pa vidjeli. A podloga za iste je svakako spremna, predizborna kampanja samo što nije...

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 15 jul 2014, 16:08

Upravu je neko bio u prethodnom postu.Ljudi dragi u ovoj situaciji klub treba da traži sponzora a ne sponzor nas,nismo mi Real ili Barcelona da nam sponzor dođe na vrata :crazy: :crazy:
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 15 jul 2014, 16:22

joksimovic je napisao/la:Amer Osmanagić u Čeliku-pa zar smo i to sebi dozvolili.Momak je bio pred vratima našim.Zar ovo nam ne govori nešto,i koje se radnje s rade,Svaki dan pročitam neko ime,neki anonimusi koji ama baš nikakvu statistiku nemaju.Čekam kad ću pročatai prezimena tipa Čovića,Ćejvanovića,Bekića,Borogovca,Osmanagića,a ono baš ono šo sam nekad i govorio naša naaajbolja djeca svojih generacija,svi reprezentativci -- nemaju mjesta.SRAMOTA;SRAMOTA;SRAMOTA;SRAMOTA...,završavaju u drugim klubovima.

U znak protesta zbog ovoga što se ovim momcima radi,a znam iz pouzdanih izvora da svi žele igrati u Slobodi, svim klubovima Premijer lige i dalje preporučujem ove gore momke,jer se radi prije svega o odličnim školovanim igračima,odličnim momcima, od kojih niti jedan nikad nije spomenut u negativnom kontekstu.
Osmanagić je bio toliko dobar da su ljudi iz Sarajeva ga džaba davali :) samo da nije kod njih. Moraš da shvatiš da igrač može biti talenat ali da se u dosta slučajeva desi da i ostane samo na tome tj. nikad ne postane igrač :)

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 jul 2014, 16:25

joksimovic je napisao/la:Amer Osmanagić u Čeliku-pa zar smo i to sebi dozvolili.Momak je bio pred vratima našim.Zar ovo nam ne govori nešto,i koje se radnje s rade,Svaki dan pročitam neko ime,neki anonimusi koji ama baš nikakvu statistiku nemaju.Čekam kad ću pročatai prezimena tipa Čovića,Ćejvanovića,Bekića,Borogovca,Osmanagića,a ono baš ono šo sam nekad i govorio naša naaajbolja djeca svojih generacija,svi reprezentativci -- nemaju mjesta.SRAMOTA;SRAMOTA;SRAMOTA;SRAMOTA...,završavaju u drugim klubovima.

Ja cu se uvijek sloziti da igraci koji su ponikli u Slobodi imaju prednost nad drugim igracima, e sad.....koji su razlozi zasto se ne angaziraju, ne znam, mozda menadzeri koji zastupaju te igrace?

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 15 jul 2014, 16:47

Osmanagić je tražio angažman u inostranstvu i dugo se čekalo na njegov odgovor,tako da je umjesto njega uletio Bajraktarević iz Čelika.Osmanagić je bio i u pregovorima sa Zvijezdom iz Gradačcca.Nije sve do nas što ne igraju naša djeca.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 15 jul 2014, 16:55

Samo jedni te isti S-E-R-U na ovoj temi i pametuju kako bi se šta trebalo uraditi. Eno, @zlajci vam je ponudio dosta načina da se pomogne Klubu i da svako sebi nadje uloge. Jedva čekam da objavi rezultate i zainteresovanost ;)! Ja mu se nemam potrebe javljati jer sam prošlu polusezonu radio volonterski na utakmicama i imao sam svoju ulogu. I ove sezone ću nastaviti s tim. Imate priliku da se dokažete na djelu seratori, a ne na forumu :roll:
075

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 jul 2014, 17:01

Eto nek Borogovac, Cejvanovic ili Covic imaju statisitku. :lol:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 jul 2014, 17:05

hondas je napisao/la:Osmanagić je tražio angažman u inostranstvu i dugo se čekalo na njegov odgovor,tako da je umjesto njega uletio Bajraktarević iz Čelika.Osmanagić je bio i u pregovorima sa Zvijezdom iz Gradačcca.Nije sve do nas što ne igraju naša djeca.
Osmanagic i Bajraktarevic nisu isti tipovi igraca.
Ovom prvom je primarni zadatak kreacija, a ovom drugom destrukcija igre.

Osmanagic igra ono sto u Slobodi igra Redzepi koji ima koliko sam citao dosta visoku platu pa bi bio veliki luksuz imati dvojicu skupih.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jul 2014, 17:18

Bajraktarevic je potrebniji tip igraca, rijesen je i taj lijevi bek..dosao je Civic tako da sad tu ima 4-5 igraca koji konkurisu , jedan se mora pokazat da ga je.es...

jedina dva otvorena pitanja su stoper (stvarno se nadam opet ponavljam da ce sa Jaskom da rijese stvari) i to desno krilo gdje nam stvarno treba dobar igrac...nadam se da ce Azmir kada dodje uspjeti rijesiti ta dva mjesta u timu i da se stvori tim koji ce bez problema ostvariti ambicije, a to je da opstanak prije svega ni u jednom momentu ne bude ugrozen..a vjerujem da nece ni biti, jaci smo sigurno od najmanje 4-5 timova vec sad..

nadam se da ce se u ovih 15-20 dana do pocetka lige raditi na rjesavanju te dvije kriticne pozicije i da se formira sasvim solidan tim koji uz malo sreco moze da iznenadi svakoga...mene brine jedino to sto pojedini igraci nisu zadovoljni tom neizvjesnoscu kako Azmira nema tu i tim nekim sitnicama, ali sve ce biti jasnije kad Azmir dodje i kad se ekipa vrati iz Slovenije...

po meni je kljucno ostvarno , kostur ekipe (kakav god on bio) je prosao pripreme zajedno, sad ako se dodaju ta 2 igraca , Jasko bi bio starosjedilac i nema potrebe da ga se uklapa u ekipu jer je stari vec tu...a jednog igraca sam rekao mozes uklopit taman da dodje i dan pred pocetak lige.

Piric, Fejzic; Efendic, Kuduzovic, Moranjkic, Salihovic, Mitrovic, Civic, Mehanovic ; Omic, Secerovic, Saric, Bajraktarevic, Milovic, Halilovic, Redzepi, Mehidic, Bekic (tj igrac takvih karakteristika); Jusufbasic, M.Mujic, J.Mujkic, Radovanovic....dakle uz ova 2 igraca sasvim respektabilna ekipa i izbor igraca obzirom na nase ambicije

mislim da ni jedna ekipa iz lige federacije nije nikad usla sa jacim timom na papiru ako bi ostvarili ova 2 dolaska do kraja prelaznog roka
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 jul 2014, 17:24

ultrasstyle_tz je napisao/la:Bajraktarevic je potrebniji tip igraca, rijesen je i taj lijevi bek..dosao je Civic tako da sad tu ima 4-5 igraca koji konkurisu , jedan se mora pokazat da ga je.es...
Bajraktarevic nije lijevi bek.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 jul 2014, 17:56

nisi ga skont'o :D

BiLy
Kontakt:

Post Postao/la BiLy » 15 jul 2014, 18:05

JTS :wave:

Pozdrav iz Zenice :opaopa:

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 15 jul 2014, 18:42

ASD je napisao/la:
hondas je napisao/la:Osmanagić je tražio angažman u inostranstvu i dugo se čekalo na njegov odgovor,tako da je umjesto njega uletio Bajraktarević iz Čelika.Osmanagić je bio i u pregovorima sa Zvijezdom iz Gradačcca.Nije sve do nas što ne igraju naša djeca.

Osmanagic igra ono sto u Slobodi igra Redzepi koji ima koliko sam citao dosta visoku platu pa bi bio veliki luksuz imati dvojicu skupih.
Dakle Bajraktarevic je doveden jer je bolji od Jahe??? Ok,vidjet cemo i taj izbor vrlo brzo,ja nisam nikad cuo za njega,a ne znam sto ga je Celik pustio ako je njihov,dobar i uz to jeftin!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 jul 2014, 18:46

HerLutwoII je napisao/la:
ASD je napisao/la:

Dakle Bajraktarevic je doveden jer je bolji od Jahe??? Ok,vidjet cemo i taj izbor vrlo brzo,ja nisam nikad cuo za njega,a ne znam sto ga je Celik pustio ako je njihov,dobar i uz to jeftin!
Da.

Mislim da je Sloboda trenutno pozeljnije mjesto od Celika

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 jul 2014, 18:50

HerLutwoII je napisao/la:Dakle Bajraktarevic je doveden jer je bolji od Jahe??? Ok,vidjet cemo i taj izbor vrlo brzo,ja nisam nikad cuo za njega,a ne znam sto ga je Celik pustio ako je njihov,dobar i uz to jeftin!
momak je sigurno bolji od Jahe, jer to ruku na srce i nije teško .. nije to onaj Jaha iz PL ;) pitao sam na temi Čelika o kakvom se igraču radi jer ga ni ja ne poznajem, rekao mi je jedan momak da je strašno napredovao u te dvije godine kod njih i da mu je Čelik nudio produženje ugovora, ali ovaj je čekao inostrani angažman, u međuvremenu Čelik doveo druge igrače i zato je sad bez kluba .. nadam se da će se dogovorit' s Azmirom, jer nam treba takav igrač

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.