NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Kawhi
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la Kawhi » 16 jul 2014, 02:44

Lillard je rame uz rame sa Stephom.Obojica su bolji košarkaši od Irvinga.
slika
S druge strane,Irving je Cavse vodio do još 2 prva picka :D
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 jul 2014, 02:53

Naravno, Aldridge nije prosle sezone igrao kao najbolji PF lige, Lillard je sam svoj tim vodio do playoffa :roll: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 16 jul 2014, 03:00

Na istoku su Millsap,Al i Noah vodili haman slabije ekipe od Irvingove do playoffa.Bullsi su nakon Dengovog tradea ostali samo na Taju od vrijednih igrača.

Lillard i Aldridge su trenutno drugi duo NBA,odmah nakon Russa i Kevina.LaMarcus nije toliko bolji od Russa i Kevina da bi Lillard mogao biti neki levat od igrača :kafa:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 jul 2014, 03:01

Kawhi je napisao/la:Na istoku su Millsap,Al i Noah vodili haman slabije ekipe od Irvingove do playoffa.Bullsi su nakon Dengovog tradea ostali samo na Taju od vrijednih igrača.

Lillard i Aldridge su trenutno drugi duo NBA,odmah nakon Russa i Kevina.LaMarcus nije toliko bolji od Russa i Kevina da bi Lillard mogao biti neki levat od igrača :kafa:
Nisam nikada ni napisao da je Lillard levat od igraca :yawn: , samo da je slabiji od Irvinga i stojim iza toga :salut: .

Mes Que Un Club!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 16 jul 2014, 03:09

adriano_leite je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Na istoku su Millsap,Al i Noah vodili haman slabije ekipe od Irvingove do playoffa.Bullsi su nakon Dengovog tradea ostali samo na Taju od vrijednih igrača.

Nisam nikada ni napisao da je Lillard levat od igraca :yawn: , samo da je slabiji od Irvinga i stojim iza toga :salut: .
A eto sad igra s najboljim pa ćemo vidjeti.Wiggins ga za max 3 godine prelazi u hijerarhiji.

Overrated poput Marburya.Zaletili ste se pa mu dali max.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 jul 2014, 03:16

Kawhi je napisao/la:

A eto sad igra s najboljim pa ćemo vidjeti.Wiggins ga za max 3 godine prelazi u hijerarhiji.

Overrated poput Marburya.Zaletili ste se pa mu dali max.
Ok :zviz: .

Mes Que Un Club!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 jul 2014, 03:17

I Kyrie je bio rookie sezone, te dvaput na all-star utakmici.

Ovdje neki zaboravljaju da je Lillard dvije godine stariji od Irving-a :kafa:
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 16 jul 2014, 03:41, ukupno mijenjano 1 put.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 16 jul 2014, 03:22

Na istoku od top 5 playmakera trenutno igra 0,slovima nula.Na zapadu su pak Westbrook,Parker i ostali.

filip13

Post Postao/la filip13 » 16 jul 2014, 09:25

adriano_leite je napisao/la:Naravno, Aldridge nije prosle sezone igrao kao najbolji PF lige, Lillard je sam svoj tim vodio do playoffa :roll: .

zar nije griffin bio najbolji pf lige?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 jul 2014, 09:36

Jel pricamo ko je sada bolji igrac ili? Mislim da tu nema dileme, ne vidim cemu rasprava oko toga..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 16 jul 2014, 09:48

ne znam ko ce biti bolji, imati uspjesniju karijeru i slicno jer nezahvalno je pricati o potencijalima kada mi kao forumasi nismo kompetentni pricati o tome ali lillard je bez imalo sumnje bio bolji igrac od irvinga prosle sezone kojom je opravdao silni hype za koji je vecina mislila da nema nikakvog osnova tj da je dame samo jos jedan u nizu od precijenjenih marketinskih trikova. mislim, ono :roll:
Neutral je napisao/la: Ovdje neki zaboravljaju da je Lillard dvije godine stariji od Irving-a :kafa:
a ti zaboravljas da kyrie ima nba sezonu vise u odnosu na lillarda i da je kao lider poprilicno talentovane ekipe oba puta ostao bez PO na slabasnom istoku. s druge strane, dame je vec u drugoj sezoni vodio ekipu bez klupe do 5. pozicije super jakog zapada i play off pobjede protiv ekipe koja je tada smatrana za jednog od contendera :kafa:

Hes
Kontakt:

Post Postao/la Hes » 16 jul 2014, 13:47

Evil Genius II je napisao/la:a ti zaboravljas da kyrie ima nba sezonu vise u odnosu na lillarda i da je kao lider poprilicno talentovane ekipe oba puta ostao bez PO na slabasnom istoku. s druge strane, dame je vec u drugoj sezoni vodio ekipu bez klupe do 5. pozicije super jakog zapada i play off pobjede protiv ekipe koja je tada smatrana za jednog od contendera :kafa:
Objasnio. :thumbup:
#MFFL!
#COYG!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 16 jul 2014, 13:51

E jbg @adriano, ja spomenuh hype oko Lillarda, a sad ti napravi još veći oko Irvinga. :roll:

Lillard je trenutno bolji igrač, ali Irving ima potencijal da ga prekuca, ne samo njega, ali to je već otom potom..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 16 jul 2014, 14:40

Da zakuhate jos malo. Ko je bolji odbranbeni igac? Lillard ili Irving? :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 jul 2014, 15:32

Clutch je napisao/la:E jbg @adriano, ja spomenuh hype oko Lillarda, a sad ti napravi još veći oko Irvinga. :roll:

Lillard je trenutno bolji igrač, ali Irving ima potencijal da ga prekuca, ne samo njega, ali to je već otom potom..
Oko Lillarda je mnogo veci hype nego oko Irvinga. Cak su Irvinga novinari tjerali iz Cavsa, pa mogu reci i da su se takmicili u tome ko ce ga vise isprozivati. Pa oko Irvinga u rookie sezoni, kada je prekucao, nije bio hype, nego je bio hype oko Rubia. Irving nikada nije dozivio hype kakav se digao oko Lillarda.

Ponavljam, Lillard je imao bolju ekipu i da je bio umjesto Irvinga u Cavsima, ne bi ni on uspio neiskusnu ekipu odvesti u PO, pogotovo predvodjenu Mikeom i Bynumom u prvom dijelu sezone ili bolje da kazem sabotiranu od strane ovog dvojca. Dakle, opet da kazem sto sam rekao, Irving je bolji igrac od Lillarda, a u to cemo se i uvjeriti, onako svi kolektivno.

Mes Que Un Club!

filip13

Post Postao/la filip13 » 16 jul 2014, 15:46

Clutch je napisao/la:E jbg @adriano, ja spomenuh hype oko Lillarda, a sad ti napravi još veći oko Irvinga. :roll:

Oko Lillarda je mnogo veci hype nego oko Irvinga. Cak su Irvinga novinari tjerali iz Cavsa, pa mogu reci i da su se takmicili u tome ko ce ga vise isprozivati. Pa oko Irvinga u rookie sezoni, kada je prekucao, nije bio hype, nego je bio hype oko Rubia. Irving nikada nije dozivio hype kakav se digao oko Lillarda.

Ponavljam, Lillard je imao bolju ekipu i da je bio umjesto Irvinga u Cavsima, ne bi ni on uspio neiskusnu ekipu odvesti u PO, pogotovo predvodjenu Mikeom i Bynumom u prvom dijelu sezone ili bolje da kazem sabotiranu od strane ovog dvojca. Dakle, opet da kazem sto sam rekao, Irving je bolji igrac od Lillarda, a u to cemo se i uvjeriti, onako svi kolektivno.

tako ne misle oni koji biraju najbolje petorke lige,ali treba poštivati tvoje mišljenje

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 jul 2014, 02:10

Ove godine bez onih fudbalskih dresova za Božić :D

slika
slika
slika

Inače idu i izmjene u lottery sistemu, kako bi smanjili ovo tankanje, ekipe će biti izjednačenije u utrci za prvi pick, 6 timova bi moglo biti u kuglicama u odnosu na dosadašnja 3...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Hes
Kontakt:

Post Postao/la Hes » 17 jul 2014, 12:06

The league’s proposal gives at least the four worst teams the same chance at winning the no. 1 pick: approximately an identical 11 percent shot for each club. The odds decline slowly from there, with the team in the next spot holding a 10 percent chance. The lottery team with the best record will have a 2 percent chance of leaping to the no. 1 pick, up from the the minuscule 0.5 percent chance it has under the current system.

The proposal also calls for the drawing of the first six picks via the Ping-Pong ball lottery, **** say. The current lottery system actually involves the drawing of only the top three selections. The rest of the lottery goes in order of record, from worst to best, after the top-three drawing is over.
Tako nekako bi trebalo izgledati.
The Wheel proposal is more complex, and it has gained significant support from some powerful people around the league. It took a backseat this week as the competition committee focused more on the league’s favored proposal.

The discussion is still in its early stages, and there are more proposals floating around from team officials. Those ideas could get more air time, and the league could always tweak its own proposal or put forth another. But it’s clear that Adam Silver is serious about tweaking the lottery system, possibly as early as next season.
#MFFL!
#COYG!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 jul 2014, 19:30

[youtube][/youtube] :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 jul 2014, 19:56

http://www.hrsport.net/analize/474405/k ... o-kosarku/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.