Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
ma znam, al eto nikad ne znas kad sta moze iskociti 
bagrcavi je napisao/la:Zna li neko gdje u Sarajevu se ima kupiti ovaj dio punjača od iPhone-a? I koliko je para?
DRUG NEBI TI PUNCA
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Obala maka Dizdara, likovna akademija kod novog mosta - udji unutra pa ili lijevo ili desno a para neznam kolkobagrcavi je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Zna li neko gdje u Sarajevu se ima kupiti ovaj dio punjača od iPhone-a? I koliko je para?
imas i u BBIu na -1 neki njihov store pa mozes pogledati
kakva je ova Lumia 630?
sta ovo za Lumiu 1020 prestaje podrska
Lumia 1020 uskoro dobija status “End Of Life”
Čuvena internet “pištaljka” @evleaks objavio je skoro kako će Nokia Lumia 1020, čuveni “monstrum” sa neprikosnovenom kamerom, dobiti status End Of Life 14tog Septembra ove godine. Nešto kasnije, jedan od najvećih Windows Phone portala WPcentral, konsultujući svoje izvore u Microsoftu, objavio je da je reč zapravo o nešto kasnijem datumu 15. Oktobar 2014.
End of life - je zapravo termin koji se često upotrebljava u mobilnoj industriji, a zapravo znači da operater ili u ovom slučaju proizvođač, više neće prodavati dati uređaj nakon pomenutog datuma. Takođe, često se ovim datumom obeležava i stopiranje budućih nadogradnji za spomenuti model. Uređaji dostižu End of life status obično iz dva razloga:
Više se ne prodaju dovoljno kako bi opravdali dalju proizvodnju i popunjavanje zaliha
Sprema se novi model koji treba da nasledi end of life model
Jedno je za sad sigurno. Nokia Lumia 1020 će dobiti novi Windows Phone 8.1, kao i Lumia Cyan firmware. Buduće nadogradnje su one koje su pod znakom pitanja, pa je još uvek rano reći da li će Windows Phone 8.1 Update 1 biti dostupan za ove uređaje.
Lumia 1020 uskoro dobija status “End Of Life”
Čuvena internet “pištaljka” @evleaks objavio je skoro kako će Nokia Lumia 1020, čuveni “monstrum” sa neprikosnovenom kamerom, dobiti status End Of Life 14tog Septembra ove godine. Nešto kasnije, jedan od najvećih Windows Phone portala WPcentral, konsultujući svoje izvore u Microsoftu, objavio je da je reč zapravo o nešto kasnijem datumu 15. Oktobar 2014.
End of life - je zapravo termin koji se često upotrebljava u mobilnoj industriji, a zapravo znači da operater ili u ovom slučaju proizvođač, više neće prodavati dati uređaj nakon pomenutog datuma. Takođe, često se ovim datumom obeležava i stopiranje budućih nadogradnji za spomenuti model. Uređaji dostižu End of life status obično iz dva razloga:
Više se ne prodaju dovoljno kako bi opravdali dalju proizvodnju i popunjavanje zaliha
Sprema se novi model koji treba da nasledi end of life model
Jedno je za sad sigurno. Nokia Lumia 1020 će dobiti novi Windows Phone 8.1, kao i Lumia Cyan firmware. Buduće nadogradnje su one koje su pod znakom pitanja, pa je još uvek rano reći da li će Windows Phone 8.1 Update 1 biti dostupan za ove uređaje.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
prestaje proizvodnja, a ne podrska, jer dolazi nasljednik, logično
-
jasko_juve
- Kontakt:
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
anonimni je napisao/la:Xperia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
bice kasnije sto nisam uzeo lumiju 
Re: $: Mobilni- gdje, kako, šta?
Moze preporuka ili aplikacija za gledanje utakmica preko streama ?
Gospodin Glavas je ovdje da bi se slozio sa ovom konstatacijom !
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Skini Veetle i Ustream, ta ti je kombinacija najsigurnija jer pokriva dosta streamova, a ako baš moraš samo jednu skinuti, na Ustreamu ih ima puno više...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Re: $: Mobilni- gdje, kako, šta?
Hvala, probacu sad instalirat
nadam se da ne zauzimaju puno..mislio sam prvenstveno na nesto tipa online tv app za mobitel
It was turned around so that right looked wrong
Meni Ustream zauzima 14,02 MB, a Veetle 31,77 , je li to puno tebi, ne znam... Za online TV aplikacije pogledaj u Google Playu koja te TV interesuje, ne znam imaju li takve aplikacije jer ionako rijetko gledam streamove na mobitelu, a i što mi je trebalo, gledao sam s 2 navedene aplikacije...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Je li nekad neko čuo za mobi-trade u Tuzli ? 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
microsoft odustaje od androida i svu paznju usmjerava na windows phone, tako da ona prica o lumiji na androidu je ipak bila laz, ali ne daleko od prototypea
- red devil88
- Kontakt:
Uzeo sam i ja prvu Lumiu u zivot Lumia 625 i do sad je vrh . Kupio sam je novu za 250 km i za ove pare sam pre zadovoljan
Glory Glory Man United !!! 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
mozes je odmah apdejtovati na windows phone 8.1 Cyan, telefon ce postati jos bolji 
Pozdrav svima. Dobio sam na poklon nov neraspakiran Prestigio 5000 DUO mobitel.
http://www.gsmarena.com/prestigio_multi ... o-5717.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Zanima me koliko je njegova cijena, jer bih ga volio prodati i dodati novca i kupiti nešto drugo.
Znate li otprilike njegovu cijenu?
http://www.gsmarena.com/prestigio_multi ... o-5717.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Zanima me koliko je njegova cijena, jer bih ga volio prodati i dodati novca i kupiti nešto drugo.
Znate li otprilike njegovu cijenu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 65 gostiju.