Cap17an je napisao/la:Kakav James? Kome taj tip ikako treba u Realu. Još 85 miliona eura. Pa to je smiješno.
Imamo boljeg igrača od njega koji može igrati sve te pozicije. A još je iz naše škole.
kakva bolan skola

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Cap17an je napisao/la:Kakav James? Kome taj tip ikako treba u Realu. Još 85 miliona eura. Pa to je smiješno.
Imamo boljeg igrača od njega koji može igrati sve te pozicije. A još je iz naše škole.
Raul_64 je napisao/la:Opet ono zero tituli formaciju
Kod yuppa je stalno igrao amca,i bio dosta bolji nego ovu sad sezonu kod pepa ,a bayern tad igrao strasno.Kawhi je napisao/la:Kroos haman 2 godine nije zaigrao na toj poziciji.
James nije igrač Madrida.
Isco može igrati na 3 pozicije u 4-3-3.
O čemu mi pričamo?
“In the last few years I’ve played in many positions, it doesn’t matter, I will play wherever. I play well in every position and feel comfortable in all of them. I’m convinced that I can work here too”.suhi je napisao/la:Kod yuppa je stalno igrao amca,i bio dosta bolji nego ovu sad sezonu kod pepa ,a bayern tad igrao strasno.Kawhi je napisao/la:Kroos haman 2 godine nije zaigrao na toj poziciji.
James nije igrač Madrida.
Isco može igrati na 3 pozicije u 4-3-3.
O čemu mi pričamo?
25 + 5 kroz klauzulePuma je napisao/la:Ne da mi se listati, ali moze li mi neko reci koliko je tacno placen Kroos ?
Nije puno onda, ja sam kontao da je neki megalomanski transfer. Toni je strasan igrac.Mozambik je napisao/la:25 + 5 kroz klauzulePuma je napisao/la:Ne da mi se listati, ali moze li mi neko reci koliko je tacno placen Kroos ?
Zadnja godina ugovora, pa je zato i jeftiniji.Puma je napisao/la:Nije puno onda, ja sam kontao da je neki megalomanski transfer. Toni je strasan igrac.Mozambik je napisao/la:25 + 5 kroz klauzulePuma je napisao/la:Ne da mi se listati, ali moze li mi neko reci koliko je tacno placen Kroos ?
Tako je.Rajaz je napisao/la:Isco je talentovaniji od Hamesa
Kako ugoditi onda ovim od 90 milionageoxx je napisao/la:Nije bas nemoguce da se vrati na 4-2-3-1 ukoliko dodje James. Jer, pojacanju od 80 miliona moras ugoditi i da igra svoju poziciju.
Krilo je igrao u Portu i bio nista vise nego solidan. Sve i da je odlican na krilu mjesta nema. Dakle, na ceneru je duplo bolji i opasniji. Ali to je sve ako dodje a mi u ovom taboru smo svi protiv.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.