Berardi i Manolo ostaju u klubovima u kojima su bili prošlu sezonu, Sorensen je, mislim, uključen u deal za Preyeru kako se zove već (

).. Quaglia otišao u Torino za siću, tačnije 3,5 miliona € koja će crveni isplatiti u 3 godine... Kakva je situacija sa ostalim mladim igračima, ne znam, ali znam da se itekako računa na mladog golmana Lealija ..
Što se tiče štopera, vjerovatno će se prodati ili Ogbonna kako bi se otvorilo mjesto za Caceresa, ili Isla kako bi Martin bio back-up na desnom beku a ostali bi sa 4 štopera uz, vjerovatno, još jednog npr. Nastasića koji bi trebao doći na posudbu. Dakle, 5 štopera za rotaciju, ali, mislim da trebamo izuzeti odavde Barza koji ima povredu i teško da će biti onaj stari.. Moguća razmjena Isla-Savić..
Allegri izgleda računa i na Pepea i imat će na raspolaganju 3 formacije: 4-3-3, 4-3-2-1 i 3-5-2, mada i ona nije loša 4-2-3-1 ili ti 4-5-1
Ima sve u svojim rukama, i ako sa ovom ekipom ne prođe grupu u LŠ te ne bude u borbi za Scudetto bar do posljednjeg kola, onda on i jeste uistinu flop trener
Ja te volim, volim Željo..