Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
Necu nocas jer ima brazzo ispred, sinoc je 20tka bot bila pa sam morao u ofanzivu 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Još jednom bi sve ljude dobro volje zamolio, da ako planirate doći na utakmicu da kliknete tamo da dolazite. Idete na Sign Up i tjt
. A ako ne možete doći stavite ono Crveno i napišete neki razlog 
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Aj bice vcr. opet

Večeras, vi koji imate konkurenciju, potrudite se da se dokažete, tako da najbolji samo igraju Derbije sa Genijalcima
Ostali timovi u Ligi su nebitni 
Jedino Zasad je sigurno 5 igrača Golman(mateo) i Štoperi(zaha, nagib) i Bekovi(faraon, otelo).
Jedino Zasad je sigurno 5 igrača Golman(mateo) i Štoperi(zaha, nagib) i Bekovi(faraon, otelo).
Ma bit ce nas 11 sigurno za igru
Idemo im yebaaaaaaaaaaaat majkuuuu
Idemo im yebaaaaaaaaaaaat majkuuuu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- masteRofPoker
- Kontakt:
Belmine da te pitam jos nesto. Ovaj re-adjust treninga se moze koliko puta promijeniti ? I kakve su tu cake, na sta treba obratiti paznju ?
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- Evolution87
- Kontakt:
i ja sam tu veceras.BelminM23 je napisao/la:Večeras, vi koji imate konkurenciju, potrudite se da se dokažete, tako da najbolji samo igraju Derbije sa GenijalcimaOstali timovi u Ligi su nebitni
samo da opet ne bude
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ne znam koliko puta može, al bi vam reporučio da ako ćete ga raditi što prije radite, ma nisu nikakve cake, nego jednostavo naštimaš sebi skilove kako ti paše, a poslije ga nećeš moći raditi to ti samo daju opciju u početku da naštimaš skilovemasteRofPoker je napisao/la:Belmine da te pitam jos nesto. Ovaj re-adjust treninga se moze koliko puta promijeniti ? I kakve su tu cake, na sta treba obratiti paznju ?
U koliko igrate?
Ligaški termin, pogledaj malo ako budeš imo vremena, večeras bi trebali da bolje odigramo, pogotovo što se tiče napadaSiamoNoi je napisao/la:U koliko igrate?
edit: ako večeras neko zakasni 5-10 minuta, a ja budem nekog imo na klupi izvadit ću ga, Malik će kasniti 5 minuta tako da će on ostati u postavi...
Za PW se javite u PP, ili idite na forum pa provjerite...http://www.teamspeak.com/ Odavde skinite sebi Team Speak.
5.104.226.174:9987
Ovo vam je server na kojem se nalazimo.
Name: ESSF
- Unknown Genius
- Kontakt:
Koliko će vas biti večeras?SiamoNoi je napisao/la:U koliko igrate?
Kod nas je se za sad prijavilo 7 igrača, znači UDP bi trebao biti minimalno 60%.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Mislio sam gledat zato i pitam da nije slucajno u vrijeme kad i nasa...
6 za sada.Nadam se jos barem dvojici.Unknown Genius je napisao/la:Koliko će vas biti večeras?SiamoNoi je napisao/la:U koliko igrate?
Kod nas je se za sad prijavilo 7 igrača, znači UDP bi trebao biti minimalno 60%.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ode jednu do iftara odigrat :d Hoće li ko? 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Golman i bek jos nisu potvrdili dolazak a ostalo je sve odicno 
Hoće, dođi na Team Speak ima nas već 4 igramoUnofficialpage je napisao/la:Ode jednu do iftara odigrat :d Hoće li ko?
- Unknown Genius
- Kontakt:
Pokušajte se skupiti u što većem broju, ipak je odlična provjera i za nas i za vas. Bude li više od po 2 bota, neće biti zanimljivo i ništa nismo postigli.SiamoNoi je napisao/la:Mislio sam gledat zato i pitam da nije slucajno u vrijeme kad i nasa...6 za sada.Nadam se jos barem dvojici.Unknown Genius je napisao/la:Koliko će vas biti večeras?SiamoNoi je napisao/la:U koliko igrate?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Došao sam ali ne čujem nikog. Nešto mi se zvuk poremetio, izgleda ću večeras morati igrat bez Team Speaka.BelminM23 je napisao/la:Hoće, dođi na Team Speak ima nas već 4 igramoUnofficialpage je napisao/la:Ode jednu do iftara odigrat :d Hoće li ko?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kako ne čuješ ?Unofficialpage je napisao/la:Došao sam ali ne čujem nikog. Nešto mi se zvuk poremetio, izgleda ću večeras morati igrat bez Team Speaka.BelminM23 je napisao/la:Hoće, dođi na Team Speak ima nas već 4 igramoUnofficialpage je napisao/la:Ode jednu do iftara odigrat :d Hoće li ko?
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Esi gluh....Unofficialpage je napisao/la:Došao sam ali ne čujem nikog. Nešto mi se zvuk poremetio, izgleda ću večeras morati igrat bez Team Speaka.BelminM23 je napisao/la:Hoće, dođi na Team Speak ima nas već 4 igramoUnofficialpage je napisao/la:Ode jednu do iftara odigrat :d Hoće li ko?
Kupuj zvucnike nove ili sluhe
Ako ne onda
Protiv koga mi igramo, pa njih je 15 online, a samo 14 ih može igrati 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.