Wisdom otisao na posudbu u WBA, a mi se povezujemo sa Javierom Manquillom iz Atletica koji bi dosao na jednogodisnju posudbu.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Hvala Bogu, to je za nas super, mada, koliko vidim ni ostatak Engleske nije razocaran, ionako im je Gerrard za svaki neuspjeh najveci krivac...nerkolfc je napisao/la:Steven objavio da vise nece igrati za Englesku.
Kod Rafe? drag mi je bio Lucas, ali je cinjenica da momak nije nikad igrao na svojoj poziciji, dosao je u LFC kao ofanzivni vezni, a kod nas stalno igrao zadnjeg...Ponos Torina je napisao/la:Lucas ce u Napoli vjerovatno,mislim na Leivu naravno![]()
....
Jer su nam prosle posudbe puno toga donijele.Tony Barrett @TonyBarretTimes 2m
As reported in the Spanish media today, Liverpool are in for Atletico Madrid's Javier Manquillo. Hoping to get him on a season long loan.
srijeda na četvrtak u 01:30Civa je napisao/la:Je l' večeras nama ta utakmica sa Romom u pola 1?
nijeCiva je napisao/la:Je l' večeras nama ta utakmica sa Romom u pola 1?
Za kog ćeš navijati?fera je napisao/la:nijeCiva je napisao/la:Je l' večeras nama ta utakmica sa Romom u pola 1?sutra navece ili prekosutra ujutro tacnije bi trebalo da bude
Aha, hvala uglavnom i oni na Arenisport su rekli da će biti kod njih prenosfera je napisao/la:nijeCiva je napisao/la:Je l' večeras nama ta utakmica sa Romom u pola 1?sutra navece ili prekosutra ujutro tacnije bi trebalo da bude
nema te ekipe zbog koje bi ja navijao protiv liverpoolagio10 je napisao/la:Za kog ćeš navijati?fera je napisao/la:nijeCiva je napisao/la:Je l' večeras nama ta utakmica sa Romom u pola 1?sutra navece ili prekosutra ujutro tacnije bi trebalo da bude
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.