Probaj jbg, ne moraš detaljno, i ovako tesko da je to neko poštovaoBelminM23 je napisao/la:Dal da opet radim skauting il da igramo onako ko budale ?
Samo trebo bi neko i pročitati, i da se pridržaje postavki, a ja ću vam opet naći ko je kakav u duelu i tako to...
Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Nisam jos probao, nesto mi se ne da kuknjava
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja fino napiso kako i šta treba, a ono se u dosta stvari kontra radiloForster je napisao/la: Probaj jbg, ne moraš detaljno, i ovako tesko da je to neko poštovao
A svi su dobili informacije ko je kakav i sa kim u Duel treba ići, a skim ne.
Bit će bolje
Jedan zanimljiv detalj s tekme.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Moram(o) ove test meče više igrat, naš najveći problem je kretnja bez lopte. Nekad kad dobiješ loptu nemaš kome dodat. I ja se izvinjavam za greške koje sam radio. Jednu sam trebao dodat ali krenuo sam u dribling, uspio sam ih 1-2 predriblat. 
Bit' ćemo 100% bolji, dok se malo uigramo, dok shvatimo šta sve trebamo radit. Samo nam treba sabura malo.
Bit' ćemo 100% bolji, dok se malo uigramo, dok shvatimo šta sve trebamo radit. Samo nam treba sabura malo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
orionFCB je napisao/la:Jedan zanimljiv detalj s tekme.![]()
I sad će bit priče, da ste se zajeb,avali ?
Pa uradio bi to i naš golman da smo vodili 3:0. Ali eto nema veze, vidim da idete na neke provokacije
Nisu ba provokcije, ovaj lik ima 2 karaktera pa slučajno zamjenio prozore, nemoj se nabrijavat. 
- Evolution87
- Kontakt:

zao mi je sto sam zadnjih 20ak minuta morao napustiti, vidim jos 2 gola smo primili...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Hahha ok, a ne bi me čudilo i da je taktički malo bilo, al hajd, Sretno vam u daljem toku sezonuorionFCB je napisao/la:Nisu ba provokcije, ovaj lik ima 2 karaktera pa slučajno zamjenio prozore, nemoj se nabrijavat.
Ajde nek mi neko napiše sve vaše igrače i nickove na forumu, da znam protiv koga igram, znam vas samo par a volio bi da znam sve
Nego, ako vam se nesviđaju ocjene, napravite nove karaktere, i uradite fino adjust skilova.
Evolution će novog napraviti sad, Zaha ako čitaš ovo i ti to uradi, Otelo napiši mu ti na fb nek uradi to.
Tačno da imam karticu uplatio bi si 10km i napravio igrača i 2 sezone bi imali koliko toliko iskusnog igrača, i nebi ovako fasovali od Genijalaca 
edit: Evo izgleda da Manager svaku utakmicu u zavisnosti od vašeg UDP dobija ove kredite, ja danas dobio 53 kredita sad imam 107, znači trebam još 3-4 utakmica da imamo velik UDP i ja bi mogo uzet Supporter i da mjesec dana ja botove kontrolišem ako ih bude

edit: Evo izgleda da Manager svaku utakmicu u zavisnosti od vašeg UDP dobija ove kredite, ja danas dobio 53 kredita sad imam 107, znači trebam još 3-4 utakmica da imamo velik UDP i ja bi mogo uzet Supporter i da mjesec dana ja botove kontrolišem ako ih bude
Gledao sam vas malo,al onda se rasplela zanimljiva prica na nasem TS-u pa sam se na to koncentriro 
Vidim ESSF dobar ste UDP imali,al onda citam kaze Belmin da ste svi aktivni tako da je to moralo ipak jos desetak posto vise,manje bot poteza.Al popravili ste se u odnosu na prijateljske i opet bez obzira na visok poraz veceras samo ostanite aktivni ovako,slusajte i citate Belmina i rezultati ce prije ili kasnije doc nema brige
Vidim ESSF dobar ste UDP imali,al onda citam kaze Belmin da ste svi aktivni tako da je to moralo ipak jos desetak posto vise,manje bot poteza.Al popravili ste se u odnosu na prijateljske i opet bez obzira na visok poraz veceras samo ostanite aktivni ovako,slusajte i citate Belmina i rezultati ce prije ili kasnije doc nema brige
Dobra utakmica samo polahko biti će bolje ipak smo mi dosta iskusnija ekipa tako da nemojte loše gledati na ovaj poraz nego na sljedeću utakmicu kako bi popravili greške i poboljšali igru.
LP

LP
http://www.youtube.com/watch?v=1ecp2u5uZTs&feature=plcp
Dobro yebiga, u suštini na onom TS treba da priča @Zaha kao kapiten i @Belmin kao menadžer i možda još neko iz sredine terena, mi ostali da ih slušamo i igramo.
Druga stvar, po meni najbolja formacija je 4-1-4-1, sa @Masterofpoker kao zadnji vezni i @Unofficale, @Forster, @Evolution i @Bavarian kao ova četri ispred @Mastera, napad može ovaj @Gračanica ili stranac ako ga uopšte ima.
@Forster se može nekada i vratiti po loptu da je iznese pošto umije igrati a @Evolution može igrati malo ofanzivnije.
I @Unofficiale pošto ti igraš na mojoj strani, primjetio sam da kada se ja izvučem skroz na stranu na centru ti si tu odmah ispred mene, ti možeš slobodno ići više u napad na krilo, jer ako izgubiš loptu imamo nas četvorica u odbrani plus @Masterofpoker da pomaže odbrani. I da ja kao i @Otelo pošto smo bekovi kad smo mi u napadu moramo se širiti što više jer ako ovi iz sredine nemaju kome dati loptu, uvijek je mogu dati nama dvojici pa da mi krenemo sa njom ili da je eventualno vratimo za @Zahu i Nagiba.
Eto raja to je neko moje viđenje, možete ga uzeti u razmatranje a i ne morate neću se ljutiti
Druga stvar, po meni najbolja formacija je 4-1-4-1, sa @Masterofpoker kao zadnji vezni i @Unofficale, @Forster, @Evolution i @Bavarian kao ova četri ispred @Mastera, napad može ovaj @Gračanica ili stranac ako ga uopšte ima.
@Forster se može nekada i vratiti po loptu da je iznese pošto umije igrati a @Evolution može igrati malo ofanzivnije.
I @Unofficiale pošto ti igraš na mojoj strani, primjetio sam da kada se ja izvučem skroz na stranu na centru ti si tu odmah ispred mene, ti možeš slobodno ići više u napad na krilo, jer ako izgubiš loptu imamo nas četvorica u odbrani plus @Masterofpoker da pomaže odbrani. I da ja kao i @Otelo pošto smo bekovi kad smo mi u napadu moramo se širiti što više jer ako ovi iz sredine nemaju kome dati loptu, uvijek je mogu dati nama dvojici pa da mi krenemo sa njom ili da je eventualno vratimo za @Zahu i Nagiba.
Eto raja to je neko moje viđenje, možete ga uzeti u razmatranje a i ne morate neću se ljutiti
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Evolution87
- Kontakt:
------------mateo-----------
otelo--nagib--zaha--faraon
----------maestro-----------
bavarian---froster---unoff
----------evolution----------
----------gracanica----------
po ovome sto je faraon rekao, ovako bi trebalo izgledati.
Samo ljudi nas 90% jos osnove nije zavladalo, prijem, takling i slicno. Ako mislite da ovo ozbiljnije ganjamo, vrijeme nam je da se uozbiljimo. Pogledajte tutorial, odigrajte test, pitajte Belmina ako vam sta nije jasno itd, itd.
Samo ljudi nas 90% jos osnove nije zavladalo, prijem, takling i slicno. Ako mislite da ovo ozbiljnije ganjamo, vrijeme nam je da se uozbiljimo. Pogledajte tutorial, odigrajte test, pitajte Belmina ako vam sta nije jasno itd, itd.
Ma eto to je to otprilike jer nam fali malo širine, kad dodajemo loptu uvijek bi trebali gledati da je damo Forsteru pošto on ima razvijene najbolje pasove, pa onda nek on širi igru ili na krila ili na tebe i Gračanicu. Ako ne može Forsteru, probamo na krila, ako ne može na krilo vratimo loptu nazad pa malo promijenimo kretnje. Ništa to nije teško, niti smo mi svi sebični, nego jednostavno ne igramo fino i ne idemo u slobodan prostor da primimo loptu, yebiga ne mogu ja tebi dati loptu a na tebi dvojica i očekivati od tebe da ih pređeš i da zabiješ gol. Al' dobro ide na bolje, trebat će nam još par tekmi, ne bi bilo loše da se dogovorimo jedan dan da zajedno odigramo neki test matchEvolution87 je napisao/la:------------mateo-----------
da se malo uigramo, šta mislite?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Evolution87
- Kontakt:
Sad sam ja napravio novi, pa sam nabio pasove i ovo najbitnije za ''playa'', pa cemo vidjet kako ce ici. Mogli smo i sad neki test ako nas ima bar nekoliko..
- Unknown Genius
- Kontakt:
Morate ba igrati sa dva napadača, nema ovdje potrebe za 5 njih u sredini terena. Ako treba neka se neko ponovo registruje, da malo popravi karakter.
Igra je jednostavna, što više na krila idete, samo oni move-aju, ostali kad prime loptu odmah traže SM-ove. Pogotovo se ne dribla u sredini terena što vi često radite.
Igra je jednostavna, što više na krila idete, samo oni move-aju, ostali kad prime loptu odmah traže SM-ove. Pogotovo se ne dribla u sredini terena što vi često radite.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ma nemamo ih jaro, a u nas po pravilu barem jedan napadač visi u ofsajdu uvijek. Treba dobar play i dobra krila, na jednom napadaču je da zabija ove lopte što krila šalju u kazneniUnknown Genius je napisao/la:Morate ba igrati sa dva napadača, nema ovdje potrebe za 5 njih u sredini terena. Ako treba neka se neko ponovo registruje, da malo popravi karakter.
@Evolution
Mislim da nas sada nema dovoljno, treba vidjeti sutra u toku dana...
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Pa bolje da se neko iz sredine terena ponovo registruje i napravi CF-a, neko ko zna igrati. Ne možete ovako meda, imali ste par puta priliku večeras da krenete naprijed ali...FaraonTM je napisao/la:Ma nemamo ih jaro, a u nas po pravilu barem jedan napadač visi u ofsajdu uvijek. Treba dobar play i dobra krila, na jednom napadaču je da zabija ove lopte što krila šalju u kazneniUnknown Genius je napisao/la:Morate ba igrati sa dva napadača, nema ovdje potrebe za 5 njih u sredini terena. Ako treba neka se neko ponovo registruje, da malo popravi karakter.
@Evolution
Ne znam kakva vam je situacija sa SM-ovi, mada su večeras prošli par puta. Doduše i meni je Tackling grozan, pa su mi mogli raditi šta su htjeli.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ma totalno smo ograničeni sa ekipom, ja ne znam da li nas ima 12 aktivnih uopšte, što se tiče SM-ova onaj Bavarian je dobar igrač, a Unofficale je isto početnik treba mu malo vremena da uđe u fol isto kao i meni. Bojim se da ako neko iz sredine napravi CF-a onda gubimo na kreativnosti koju i ovako nemamo a kamo li drugačije, ali eto Belmin je menadžer on zna najbolje i on neka odluči, ja sam samo rekao svoje mišljenjeUnknown Genius je napisao/la:Pa bolje da se neko iz sredine terena ponovo registruje i napravi CF-a, neko ko zna igrati. Ne možete ovako meda, imali ste par puta priliku večeras da krenete naprijed ali...FaraonTM je napisao/la:Ma nemamo ih jaro, a u nas po pravilu barem jedan napadač visi u ofsajdu uvijek. Treba dobar play i dobra krila, na jednom napadaču je da zabija ove lopte što krila šalju u kazneniUnknown Genius je napisao/la:Morate ba igrati sa dva napadača, nema ovdje potrebe za 5 njih u sredini terena. Ako treba neka se neko ponovo registruje, da malo popravi karakter.
@Evolution
Ne znam kakva vam je situacija sa SM-ovi, mada su večeras prošli par puta. Doduše i meni je Tackling grozan, pa su mi mogli raditi šta su htjeli.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.