kad spominjete zastave uvijek zaboravljate paljenje hrvatske zastave na grbavici na utakmici željo-zrinjski.Virtu4l je napisao/la:Ima neki red, neka hijerarhija. Ne možeš jedan dan paliti zastave, a drugi dan očekivati podrškumalo licemjerno, zar ne?
BH klubovi u Evropi 2014/15
Re: BH klubovi u Evropi 2014/15
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Paljenje zastava ja teski primitivizam. U ovom slucaju problem je izmedju gradjana Hrvatske i MUP KS. Ne znam kakve to veze ima sa vama.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
ajde Sarajevo još jedan, da popravimo dojam

Ajmo Široki nema predaje zgazit cemo čehe a ko j...
ovaj portal nek objavljuju samo o sarajevu i zelji ta vidi svak kakvi su i dao Bog da ispanu da samo Široki ostane pa cete onda govorit da je Široki iz BiH a ne nekakav klub koji nema u sebi nista iz BiH
ovaj portal nek objavljuju samo o sarajevu i zelji ta vidi svak kakvi su i dao Bog da ispanu da samo Široki ostane pa cete onda govorit da je Široki iz BiH a ne nekakav klub koji nema u sebi nista iz BiH
-
- Kontakt:
Kralju ja sam navijač Fudbalskog kluba Željezničara, ali moram pohvaliti upravu Sarajeva, ljudi su pozvali novinare o njihovom trošku u Norvešku, pa samim tim i novinara ovog portala, Avaza i još neke. Dakle sve Sarajevo plaća, smještaj puni pansiona čarter let, sve, ovo im je potez za deset. Što neko iz Zrinjskog nije pozvao novinara ovog portala da ide u Maribor pa da šalje izvještaje kao za pitare? Ovo je prije svega prosarajevski orijentisan forum, koji najviše gure pitare i Željezničar, ja ne znam šta ti očekuješ, jel bljesak gura Zrinjski ili Željezničar i Sarajevo? Šta vi očekujete, ja bih se prvi bunio kad bi se gurao Zrinjski i Široki na portalu prije Željezničara i Sarajeva, dohavizajte se malo, koga boli briga za Zrinjski i Široki, osim 0,1 posto forumske populacije, ako i toliko.Signore je napisao/la:Ovaj portal je postao teski odron. Prvo sam pratio redovno portal, a onda se registrirao na forum zbog teme o stadionima. Sad uopce ne citam portal. Procitam maksimalno 3 clanka u mjesec dana, a i to ako vidim nesto zanimljivo na naslovnoj dok preko portala ulazim na forum.Buu je napisao/la:Koji smecarski naslov. Grad u kojem Sarajevo spašava čast BH fudbala, a u prvu utakmicu ih ljudi hladno ohladise. Dok zapravo jedini klub koji brani čast BH fudbala na pravi nacin o njemu ni riječ.
Admin na temi foruma i dalje place kako ljudi ne klikcu na clanke, jer oni zive od klikova i sa tim parama placaju svaki napisani post bla bla bla. Tko ce klikat sva ta ispisana smeca? Prvak drzave igra utakmicu u kojoj ima izgleda da se plasira u trece pretkolo i oni napisu 1-2 clanka, a Sarajevo igra sutradan protiv tima koji ih je mlatnuo na njihovom stadionu i vec tad je 20 clanaka o Sarajevu. Ne treba pisati premalo, al jos vece sra*e je pisati previse, jer od toliko smeca ne mozes uociti kvalitetan clanak. 2 clanka dan prije i nekih 5-6 na dan utakmice ukljucujuci i one poslije utakmice je sasvim dovoljno. Par izjava sutradan i Bog te veselio. Jos kad napisu da Sarajevo spasava cast bh nogometa. Pa sunce milo, da su jedini prosli pa da su napisali da je spasilo, a ne ovako. Il da barem imaju pozitivan rezultat iz prvog meca, pa kao jedini ce proc dalje. Vece sanse ima Siroki i prije ce tu cast spasit Siroki nego Sarajevo. Ali ne, ovo je sarajevski portal i ovdje se pise o Sarajevu. Tko oce citat o Sirokom moze citat na bljesku, hercegovini info, **** i ostalim portalima. I onda se pitaju zasto im netko ne klika na clanke i zasto im forumasi napustaju forum. Pa gdje nebi, ovaj portal sve vise lici na neki lokalni portal omanjeg gradica.
Grbavica naš je Hram!!!
-
- Kontakt:
Ovo je privatni portal i moze se pisato sto autor pozeli , za ugrozenost klubova ili izvjestaja s utakmica treba se obratit BHT to je drzavna ovo je privatno vlasnistvo i radi se kako oni misle da ima profit , to jest odakle najvise dolazi populacije ...
Ja se prvi bunio sto nije puno o tennisu bilo pa kad je dzumi proradio i masa se zainteresovala sad ima redovno o bh tennisu , sve je do posjetitelja na forumu ..
Ja se prvi bunio sto nije puno o tennisu bilo pa kad je dzumi proradio i masa se zainteresovala sad ima redovno o bh tennisu , sve je do posjetitelja na forumu ..
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ne zivi se od ljubavi vec od klikova 

Neutral je napisao/la:Ne treba se Sarajevo mnogo brinuti oko ovog večerašnjeg rezultata. Evidentno je da su mnogo kvalitetniji tim i nemoguće je da Norvežani odigraju dvaput sa nulom. Odavno nije neki slabiji tim gostovao u BiH.
Očekujem da Sarajevo pokaže svoju pravu snagu u Norveškoj, te naravno prolazak dalje.

Jos samo kad bi prestali sa nacio sranjima ovdje, ali i ja puno trazim, jel de.. ciji je i kakav portal.. realno sport.ba prati sve nase klubove u skladu sa mogucnostima. Mislim da vam niko ne bi branio i da im pomognete malo ako se osjecate da vas tim nije dovoljno dobro predstavljen. Najllakse je konstantno kakiti.
Sarajevo je u trecem. Na kraju i povisok rezultat s obzirom da su norvezani izgledali puno bolje danas nego u prvom mecu, ali razlika je u tome da smo danas pogadjali. Ipak malo po malo ulagati u tim se isplati jer tu su dodatni novci od UEFE.
Nekako imam osjecaj da ce se i Siroki pridruziti Sarajevu. U tom slucaju 2 od 4 kluba u trecem pretkolu iz PL lige nije lose.
Sretno im.
Sarajevo je u trecem. Na kraju i povisok rezultat s obzirom da su norvezani izgledali puno bolje danas nego u prvom mecu, ali razlika je u tome da smo danas pogadjali. Ipak malo po malo ulagati u tim se isplati jer tu su dodatni novci od UEFE.
Nekako imam osjecaj da ce se i Siroki pridruziti Sarajevu. U tom slucaju 2 od 4 kluba u trecem pretkolu iz PL lige nije lose.
Sretno im.
Pa ss.ba je uvijek bio otvoren da navijaci pomazu radu portala.EXIT je napisao/la:Jos samo kad bi prestali sa nacio sranjima ovdje, ali i ja puno trazim, jel de.. ciji je i kakav portal.. realno sport.ba prati sve nase klubove u skladu sa mogucnostima. Mislim da vam niko ne bi branio i da im pomognete malo ako se osjecate da vas tim nije dovoljno dobro predstavljen. Najllakse je konstantno kakiti.
Sretno im.
Ako nesto znate 100% a ss.ba ne znam imate njihov mail i posalje se lako

Ajmo Široki

Btw. Siroki ako prodje i ispadne u 3. pretkolu idu u 4. pretkolo LE ili sam ja to pomijesao sa necim

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ceatitke fudbalskom klubu Sarajevo i sretno im u dvomecu sa grcima. Volio bih i da Siroki prodje dalje.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ajde Siroki da imamo 2/4 barem
- el-fighter
- Kontakt:
Jos jednom cestitke Sarajlijama na prolasku u 3. pretkolo. Sad je red na Siroki!
P.S. I pohvale naravno za FACE TV

P.S. I pohvale naravno za FACE TV

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Sretno Siroki donesite jos koji bod BH fudbalu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Tako se to radi. 1:3 

+1esprit24 je napisao/la:Sretno Siroki donesite jos koji bod BH fudbalu

Dobro igraju steta da nisu na pocetku zabili kada su imali dvije prilike.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 jul 2014, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pomijesao si, to je Zrinjski mogao jer oni su u ligi sampionaOtelo je napisao/la:Pa ss.ba je uvijek bio otvoren da navijaci pomazu radu portala.EXIT je napisao/la:Jos samo kad bi prestali sa nacio sranjima ovdje, ali i ja puno trazim, jel de.. ciji je i kakav portal.. realno sport.ba prati sve nase klubove u skladu sa mogucnostima. Mislim da vam niko ne bi branio i da im pomognete malo ako se osjecate da vas tim nije dovoljno dobro predstavljen. Najllakse je konstantno kakiti.
Sretno im.
Ako nesto znate 100% a ss.ba ne znam imate njihov mail i posalje se lako![]()
Ajmo Široki![]()
![]()
![]()
Btw. Siroki ako prodje i ispadne u 3. pretkolu idu u 4. pretkolo LE ili sam ja to pomijesao sa necim
a... pehari su tu
Peko?!
Nije niti cudo sto nije uspio prvo u Zrinjskom,Dinamu pa Lokomotivi!
Mlada nevista puno bolja!

Nije niti cudo sto nije uspio prvo u Zrinjskom,Dinamu pa Lokomotivi!
Mlada nevista puno bolja!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
A mene levata ja sve kontam Siroki igra u LPpobjedesve je napisao/la:Pomijesao si, to je Zrinjski mogao jer oni su u ligi sampionaOtelo je napisao/la:Pa ss.ba je uvijek bio otvoren da navijaci pomazu radu portala.EXIT je napisao/la:Jos samo kad bi prestali sa nacio sranjima ovdje, ali i ja puno trazim, jel de.. ciji je i kakav portal.. realno sport.ba prati sve nase klubove u skladu sa mogucnostima. Mislim da vam niko ne bi branio i da im pomognete malo ako se osjecate da vas tim nije dovoljno dobro predstavljen. Najllakse je konstantno kakiti.
Sretno im.
Ako nesto znate 100% a ss.ba ne znam imate njihov mail i posalje se lako![]()
Ajmo Široki![]()
![]()
![]()

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Slazem se. Steta sto ste izvukli teskog protivnika Mladu B..Galion je napisao/la: Pa **** mu miša moremo li mi bar imat jednog, otkad naši klubovi igraju, samo je Sarajevo bilo blizu (nedostajao gol protiv Cluja). Ja ne prihvaćam da smo ovako jadni, UEFA broji 54 članice i zar je previše tražit da budemo sredina (oko 27. mjesta), a ne na 35. mjestu iza Moldavije i Gruzije.