Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

bega_afc
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la bega_afc » 25 jul 2014, 00:51

Jel istina ovo za Suareza da je moguce da mu ukinu kaznu neigranja za klub, a da ostane suspenzija za reprezentaciju...posto procitah na domacem portalu necu da vjerujem, al ako je tako, to je nevidjen ciganluk...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 jul 2014, 00:57

bega_afc je napisao/la:Jel istina ovo za Suareza da je moguce da mu ukinu kaznu neigranja za klub, a da ostane suspenzija za reprezentaciju...posto procitah na domacem portalu necu da vjerujem, al ako je tako, to je nevidjen ciganluk...
Itekako je moguce.
slika

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 25 jul 2014, 01:20

gio10 je napisao/la:
gaston je napisao/la:Remy sutra potpisuje, ko šta pije ? :mrgreen:
Senzaciju jednu, molit ću lijepo
Baš će biti senzacija ako potpiše sutra :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 25 jul 2014, 02:29

bega_afc je napisao/la:Jel istina ovo za Suareza da je moguce da mu ukinu kaznu neigranja za klub, a da ostane suspenzija za reprezentaciju...posto procitah na domacem portalu necu da vjerujem, al ako je tako, to je nevidjen ciganluk...
Nije istina.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 25 jul 2014, 08:05

Ja ne pamtim da je ikad ozvanicen transfer u petak, tako da ocekujem Remya u ponedjeljak. Mada je to gotov transfer, nego peglaju malo navijace kao i uvijek :D
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 jul 2014, 08:37

Ne bi me cudilo da dodje do toga.
Naravno ako dodje do toga trk do kladionice i stavi sve zivo da Barca osvaja LP. Bit ce opet navlacenja sudija u svakoj utakmnici.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 25 jul 2014, 10:25

Liverpool in advanced talks to sign Nicolas Gaitan from Benfica.

:kralj:
Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 jul 2014, 11:00

OfficialAgent je napisao/la:Liverpool in advanced talks to sign Nicolas Gaitan from Benfica.

Hoces li pogoditi ikad, i sa jednim pojacanjem? :mrgreen:

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 25 jul 2014, 11:30

OTNYS_YNWA je napisao/la:
OfficialAgent je napisao/la:Liverpool in advanced talks to sign Nicolas Gaitan from Benfica.

Hoces li pogoditi ikad, i sa jednim pojacanjem? :mrgreen:

sta sam to fulio prosvijetli me

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 jul 2014, 11:42

[youtube][/youtube]

Al nas ide :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 25 jul 2014, 14:04

[youtube][/youtube]

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 jul 2014, 14:33

bila je prica pocetkom prelaznog da ce se do augusta kompletirati ekipa... ako je to istina onda jadni mi naredne sezone s ovim sto je do sad urađeno.
za ocajne transfere ne krivim toliko rodgersa jer mi smo lose to radili i puno prije nego sto je on dosao u klub ali trebao bi se i on malo uozbiljiti jer ovo sve postaje dosta lose. treba poceti uigravati ekipu za pocetak naredne sezone ne misli to valjda raditi protiv southamptona u prvom kolu. doveo je velik broj novih igraca od kojih jedino lambert igra i can nesto malo, kada ce ostale uvesti u tim da se uigraju, ok neki su na odmoru zbog svjetskog prvenstva al opet markovic je mogao biti u konkurenciji za tim... nekako sve izgleda dosta losije nego proslog ljeta i mislim da ce stvarno biti cudo ako izborimo ligu prvaka ove sezone osim ako se nesto naglo ne promijeni.
You are someone else I am still right here

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 25 jul 2014, 15:14

fera je napisao/la:bila je prica pocetkom prelaznog da ce se do augusta kompletirati ekipa... ako je to istina onda jadni mi naredne sezone s ovim sto je do sad urađeno.
za ocajne transfere ne krivim toliko rodgersa jer mi smo lose to radili i puno prije nego sto je on dosao u klub ali trebao bi se i on malo uozbiljiti jer ovo sve postaje dosta lose. treba poceti uigravati ekipu za pocetak naredne sezone ne misli to valjda raditi protiv southamptona u prvom kolu. doveo je velik broj novih igraca od kojih jedino lambert igra i can nesto malo, kada ce ostale uvesti u tim da se uigraju, ok neki su na odmoru zbog svjetskog prvenstva al opet markovic je mogao biti u konkurenciji za tim... nekako sve izgleda dosta losije nego proslog ljeta i mislim da ce stvarno biti cudo ako izborimo ligu prvaka ove sezone osim ako se nesto naglo ne promijeni.
Navodno ce i markec i lallana igrati prekosutra a ima i onaj champions cup tako da ima vremena da se uigraju koliko toliko. Lambert takodjer je trebao debitovati tek protiv olimpiakosa ali je on na svoju inicijativu ranije prikljucen ekipi.
Sto se transfera tice ja ne znam sta ocekivati, sve su to igraci sa odlicnom sezonom iza sebe ali ko te pita kad dodjes u LFC. Nadam se da ce Markec proraditi odmah na pocetku sezone jer od njega dosta ocekujem, dosta je mlad i ne vjerujem da bi dobro podnjeo pritisak engleskih medija.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 25 jul 2014, 15:46

Zar ne bi trebali kriviti komitet za transfere?
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 jul 2014, 16:06

Sage je napisao/la:Zar ne bi trebali kriviti komitet za transfere?
pokusaj neke provokacije ?

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 25 jul 2014, 17:16

fera je napisao/la:
Nikad u zivotu. Pogotovo tebe,Ackeeya,Paradajza.Fino pitam. Kolko se sjecam prosle godine se spominjao uticaj komiteta na dovodjenje igraca. A eto opet se u vise navrata krivi BR. Pa posto ne pratim twittere, novinare, druge stranice, mozda je se nesto i promijenilo, ne znam al sam fino pitao.

Memento Mori...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 jul 2014, 17:21

Sage je napisao/la:
fera je napisao/la:
Nikad u zivotu. Pogotovo tebe,Ackeeya,Paradajza.Fino pitam. Kolko se sjecam prosle godine se spominjao uticaj komiteta na dovodjenje igraca. A eto opet se u vise navrata krivi BR. Pa posto ne pratim twittere, novinare, druge stranice, mozda je se nesto i promijenilo, ne znam al sam fino pitao.
ja sam napisao da ne krivim rodgersa za lose transfere. sta se tacno desava u klubu vjerovatno niko ne zna, s obzirom kako posluju izgleda da ni oni samo ne znaju ko je za sta zaduzen :D

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 25 jul 2014, 17:25

Znam da nisi vec ja ono pit'o generalno za taj komitet... ;)

Memento Mori...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 jul 2014, 17:31

Sage je napisao/la:Znam da nisi vec ja ono pit'o generalno za taj komitet... ;)
ma meni se smucila svaka prica vezana za taj komitet s obzirom na to koliko je svađa i gluposti na ovoj temi bilo oko njega. ja se trudim da ne spominjem tu rijec :D

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 jul 2014, 17:35

Nema vise komiteta. Bibliotekar je po novom ugovoru dobio slobodu kakvu je imao prije Coutinha i Sturidga.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.