Razliku izmedju dobrog i loseg prelaznog roka cini "samo" jedan igrac, marke Rojs. Ili njegove fele, kao sto se Aleksis pominjao.
Lamber, Lalana, Lazar, pa i Can su mi sve ok pojacanja. Prva trojica su mi narocito dragi.
Ali dolaskom jednog igraca koji moze sve sam, kao sto je Luis mogao, stvar se totalno mijenja. Pominju se i Vidal i Pogba, u sta podjednako ne vjerujem kao ni u Rojsa, zbog uprave Liverpula. Kad su trebali dati pare za veliko pojacanje i jakog igraca, na zimu npr, nista od toga.
Volio bih da grijesim, ali mislim da je to to sto se tice pojacanja (Uz Remija naravno). Cak se i pokojni Borini povrijedi, a mogle su se uzeti fine pare za njega.
Timska igra je i dalje glavni adut. Odbrana se kao pojacava Lovrenom?! sto mi nije najjasnije. Sakho i Skrtel bi trebali biti prvi stoperski par i ako se srede s glavom, licice to na nesto. Nadam se da Enrike biti zdrav i prav, da Flano izbaci Glena iz prve postave.
Hvala Vaseljeni, pa Oridji i ako dodje, ostaje na pozajmici godinu dana. Tek bi sa njim nastao cirkus, a i ovako mi je upitan.