Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ovi transferi umaraju posteno.
Svake sezone se zalomi tako jedan igrac koji je vec potpisao za Liverpul i onda nekim crnim spletkama, nije.
Od Koentraa, pa nadalje.
Najbolje je prespavati i ukljuciti se polovinom avgusta.
Moreno gotova stvar, gotova stvar... I nista na kraju.
Svake sezone se zalomi tako jedan igrac koji je vec potpisao za Liverpul i onda nekim crnim spletkama, nije.
Od Koentraa, pa nadalje.
zar jos niko nije vidio da Hendo i Stu zaradjuju i sas strane u fast foodu

edit:
Alberto zabio na debiju

edit:
Alberto zabio na debiju
Zadnja izmjena: keno94, dana/u 26 jul 2014, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- QUARTERBACK
- Kontakt:
BREAKING: Liverpool are now set to put in a bid for Southampton's St Mary's Stadium. #LFC [SSN]

otkad ti navijaš za Liverpool ?Tasko je napisao/la:Ovi transferi umaraju posteno.
Od Koentraa, pa nadalje.

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- BeyKopites
- Kontakt:
Nisam zelio Lovrena ni kad je odlazio iz Lyona za 8m funti, misljenje se nije promijenilo ni sad kad ga placamo 20m
Ne mislim da će biti neki upgrade al' eto ostaje mi samo da se nadam da će me razuvjeriti.Treba ipak dodati da je imao poprilično dobru sezonu u Sotonu...

Ne mislim da će biti neki upgrade al' eto ostaje mi samo da se nadam da će me razuvjeriti.Treba ipak dodati da je imao poprilično dobru sezonu u Sotonu...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- donCorleone1892
- Kontakt:
Jel to svjesno mi diraš u Hamidu ili si onako lupiosamocelik je napisao/la:Zar nije sa Hamideee?donCorleone1892 je napisao/la:Momak sa Raspotocijasamocelik je napisao/la:Ja sam siguran da će momak iz moga grada opravdati povjerenje i ustvri sam ubjeđen da će imati strašnu sezonu u Liverpoolu![]()
Ne ide ovo na dobro, opet trošimo ko pijanac u birtiji![]()
@gaston drug mislio sam na Lovrena koji je rodom iz Zenice

Lallana, sve više imam osjećaj da je ovo novi Downing.
Ne znam sta čekaju sa prodajom nekoliko naših igrača, sta čekaju sa dovođenjem tog zvučnog imena kojeg na kraju neće ni biti a i nisam se ni nadao da ce uprkos prodajom Suareza dovesti neku zvijer.
Ostaje nam da vidimo kako ce li nas Brendan iznenaditi sljedeće sezone, opet pozitivno ili pak negativno a kako stvari stoje biće da je ovo drugo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jok. Ja tek sad sjeo za racunar nakon sto godina. Morat cu "baciti" pogled da vidim o kome je rijec, al' tek kad uhvatim malo vise slobodnog vremena.the scouser je napisao/la:Monolog ?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Izgleda da se Lallana povrijedio na treningu i da ga nece biti bar mjesec dana.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
izgleda da i pojacanje koje je imalo i dobro nije sudjeno da zaigra od pocetka prvenstvanummaLFCŽ je napisao/la:Izgleda da se Lallana povrijedio na treningu i da ga nece biti bar mjesec dana.

Čuj Lovren.. Kakve su ovo ambicije, 10to mjesto?
Još 20 miliona
Još 20 miliona

Ja te volim, volim Željo..
Guys, trust the system.
Ali nakon ovoliko novih igrača to će biti kao da gledam novu ekipu sljedece sezone. Bolje bi nama legao Calum nego Arsenalu ali eto, obe ekipe plaćaju velike pare za popunjene pozicije.
Jel ono utakmica veceras?

Ali nakon ovoliko novih igrača to će biti kao da gledam novu ekipu sljedece sezone. Bolje bi nama legao Calum nego Arsenalu ali eto, obe ekipe plaćaju velike pare za popunjene pozicije.
Jel ono utakmica veceras?
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Meni ovo sve vise lici na Arsenal,kao da smo zamjenili uloge sa njima,ne prodje ni jedna tekma a da nam se neko ne povrijedi + prodajemo glavne igrace,ako nista ostaje utjeha da cemo imati osigurano 4 mjesto na kraju

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
eee to je već umjetnostLiverpoolREDS je napisao/la:Meni ovo sve vise lici na Arsenal,kao da smo zamjenili uloge sa njima,ne prodje ni jedna tekma a da nam se neko ne povrijedi + prodajemo glavne igrace,ako nista ostaje utjeha da cemo imati osigurano 4 mjesto na kraju![]()

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Da nam je sad on u veziBolton Wanderers FC @OfficialBWFC 33m
SPEARING APPOINTED SKIPPER: #BWFC are delighted to confirmed Jay Spearing's appointment as our new club captain.

ja sam bio za lovrena tad i pokazalo se da sam bio u pravu jer da smo ga tada uzeli sad ne bi morali iskesirati ovakve pare za njega. jos jedna glupost liverpoola u nizu, samo da se sto prije zavrsi ovaj prelazni jer ovo postaje nocna mora...BeyKopites je napisao/la:Nisam zelio Lovrena ni kad je odlazio iz Lyona za 8m funti, misljenje se nije promijenilo ni sad kad ga placamo 20m![]()
i naravno povrijedio se lallana... zasto me to ne cudi... sad cemo imati novog joe colea
roma ima slicne vlasnike kao i liverpool al ne mogu se oteti dojmu da u rimu mnogo bolje posluju nego nasi... sto se prodaje tice i oni prodaju ali ne po svaku cijenu kao liverpool i kada prodaju igraca prvo sto to bude za odlicne pare a drugo sto se uvijek dovede zamjena i cak ekipa izgleda bolje nego ranije... imali su promasaje sa trenerima enrique posebno... zeman je umjetnik, vizionar samo sto njegov totalni napad ne prolazi u modernom fudbalu i sada su pogodili sa rudy garciom i ekipa izgleda bolje nego ikad.
svaki prelazni rok me nasi sve vise razocaraju, od ekipe koja se borila za titulu prave ekipu koja nece moci ni 4. mjesto izboriti... city, chelsea, arsenal i manchester svi ce biti bolji od nas naredne sezone a tu su i everton i tottenham koji su nezgodni... tesko ce biti.
edit: evo izgleda ostaje i assaidi. stoke ne zeli pristati na njegove zahtjeve.
You are someone else I am still right here
- JackRaven7
- Kontakt:
Kao što već neko spomenu ranije, Rodgers ima slobodniju ulogu po pitanju transfera. To je i bilo nekako za očekivati uzimajući u obzir napredak u igri i rezultatima tokom prošle sezone. Ipak, to je pogrešno, jer to čovjek jednostavno ne zna. Dovode se igrači sa sredine BPL-a, koje niko ne želi (pod tim uslovima), čast dvojca iz Swansea gdje dugujemo jedno veliko hvala mamuzama. Znači:
- Lovren 20; ni on sebe ne cijeni toliko, a samo smo mi ludi dati za njeg tolike pare
- Čan 10; Bayern ga je mogao vratiti ali nisu htjeli, isto k'o što ga niko drugi nije tražio
- Lambert 5 ; fina priča, opet jedino mi zainteresovani
- Lallana 25; pravi primjer onog što pričam, dati tolike pare na lika kojeg samo ti hoćeš i kojem je referenca 2 dobre godine na sredini tabele Engleske (Shaqiri, Di Maria, Isco dostupni-just saying)
- Marković 25; ogromne pare za "budućnost"; Chelsea mogao klepiti, naravno nije htio
- Remy 10; valjda će više doći, a i to je samo zato što je Arsenal odbio davati veliku platu za klupu
- Origi 10; da se i to završi pa da imam razloga pratiti Francusku ligu dogodine
Arsenal pravi statement 2 godine zaredom. Dovode igrače iz najjačih svjetskih klubova. Chelsea, City da ne spominjem. Rodgers ide parolom da neće dovoditi "imena" jer mora biti neki profil bla, bla bla. Frajer neće da radi sa zvijezdama i to je to. Ne znam jel ga strah ili hoće da si pravi alibi za neuspjeh, što je neprihvatljivo posebno s odlaskom Suareza.
Tako je frustrirajuće navijati za Liverpool jer smo godinama odron (čast zadnje), pa se tokom sezone nadamo transfer periodu (aka Arda Turan & Torrres vrijeme) i tu nas baš dotuku sa nekim Borinijima, Aspasima i Lovrenima.
- Lovren 20; ni on sebe ne cijeni toliko, a samo smo mi ludi dati za njeg tolike pare
- Čan 10; Bayern ga je mogao vratiti ali nisu htjeli, isto k'o što ga niko drugi nije tražio
- Lallana 25; pravi primjer onog što pričam, dati tolike pare na lika kojeg samo ti hoćeš i kojem je referenca 2 dobre godine na sredini tabele Engleske (Shaqiri, Di Maria, Isco dostupni-just saying)
- Marković 25; ogromne pare za "budućnost"; Chelsea mogao klepiti, naravno nije htio
- Remy 10; valjda će više doći, a i to je samo zato što je Arsenal odbio davati veliku platu za klupu
- Origi 10; da se i to završi pa da imam razloga pratiti Francusku ligu dogodine

Arsenal pravi statement 2 godine zaredom. Dovode igrače iz najjačih svjetskih klubova. Chelsea, City da ne spominjem. Rodgers ide parolom da neće dovoditi "imena" jer mora biti neki profil bla, bla bla. Frajer neće da radi sa zvijezdama i to je to. Ne znam jel ga strah ili hoće da si pravi alibi za neuspjeh, što je neprihvatljivo posebno s odlaskom Suareza.
Tako je frustrirajuće navijati za Liverpool jer smo godinama odron (čast zadnje), pa se tokom sezone nadamo transfer periodu (aka Arda Turan & Torrres vrijeme) i tu nas baš dotuku sa nekim Borinijima, Aspasima i Lovrenima.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Taman kad se izbori liga prvaka i to direktno, imaju se pare i ocekuju velika pojacanja... CORAK! Dovode se igraci koji se vecini navijaca ne svidjaju, ali treba imati vjeru u Rodgersa i njegov sistem te sacekati pocetak sezone. Pocetak, kraj, svejedno. Ja jedva cekam da istrce na teren da vidim kako ce to izgledati. Lovren i Skrtel su po statistici sigurno jedni od boljih stopera u ligi prosle sezone bili, moguce da ih Rodgers spoji pa cemo vidjeti na sta ce to liciti. Ne znam samo ko je onda visak. Illori najvjerovatnije opet posudba, ostaju Toure, Agger i Sakho. 

Toure i Agger nas vjerovatno napustaju, Illori posudba i onda ostaju Coates,Sahko,Skrtel i Lovren.
Jos 22 dana. Sa ovim transferima osigurali smo 3 boda u prvom kolu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- the scouser
- Kontakt:
+1JackRaven7 je napisao/la:Kao što već neko spomenu ranije, Rodgers ima slobodniju ulogu po pitanju transfera. To je i bilo nekako za očekivati uzimajući u obzir napredak u igri i rezultatima tokom prošle sezone. Ipak, to je pogrešno, jer to čovjek jednostavno ne zna. Dovode se igrači sa sredine BPL-a, koje niko ne želi (pod tim uslovima), čast dvojca iz Swansea gdje dugujemo jedno veliko hvala mamuzama. Znači:

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.