Skrivena kamerafera je napisao/la:hahahah jao fazona... namjerno nasli igraca koji nece proci medicinski i sad fol propao transfer...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Skrivena kamerafera je napisao/la:hahahah jao fazona... namjerno nasli igraca koji nece proci medicinski i sad fol propao transfer...
Sigurno 16mil. ? Ako je tako onda ovaj transfer nije strasan toliko. 20mil funti je ipak previse.Henderson je napisao/la:Sutra predstavljanje Lovrena. 16 miliona funti cijena.
Pa za sta sluze prijateljske nego da se proba nesto novo, nesto drugacije. Nije bitan rezultat koliko je bitno da se vidi ima li nesto od mladjih igraca. Ima jos do kraja prelaznog roka, trebalo bi biti jos pojacanja. Na kraju sve sumirati, uci u sezonu pa sta bude bude. Ja jedva cekam da zasvira himna lige prvaka na Anfieldulfc96boy je napisao/la:mi se brinemo jer smo izgubili od Rome u nadoknadi sa trecom postavom,sta bi onda Chelsea koji gubi od Olimpije Ljubljane sa Fabregasom,Luis Felipeom,Willianom,Cahillom....vjerujem Rodgersu i mislim da ce biti pojacanja da necemo biti toliko razocarani,samo treba STRPLJENJA....sto je tesko
Super! Nadam se da ces ga prestati pratiti, kao i smanjiti pisanje na forumu na minimum.fera je napisao/la:definitvno nije vrijedno vise trositi zivce na ovaj klub. dosta je vise razocarenja bilo.
Najbolji forumas na ovoj temi uvjerljivo. Uz @redsa i @the scouseragaston je napisao/la:Super! Nadam se da ces ga prestati pratiti, kao i smanjiti pisanje na forumu na minimum.fera je napisao/la:definitvno nije vrijedno vise trositi zivce na ovaj klub. dosta je vise razocarenja bilo.
Najbolji je forumaš na temi, ne osporavam, ali sve sto pise su loše stvari i to na kraju umori covjekaOtelo je napisao/la:Najbolji forumas na ovoj temi uvjerljivo. Uz @redsa i @the scouseragaston je napisao/la:Super! Nadam se da ces ga prestati pratiti, kao i smanjiti pisanje na forumu na minimum.fera je napisao/la:definitvno nije vrijedno vise trositi zivce na ovaj klub. dosta je vise razocarenja bilo.
Prvi je utisao, drugi pise sve rijedje ako ode i @fera ode i tema.
Jes mi rima dobra na kraju![]()
Nocas protiv Olympiakosa, ocekujem poraz
sta bolan ti trabunjas ? mislio da sam otisao pa pokusao iza leđa meni da mangup ispadne... pisem lose jer sam nezadovoljan sta rade sa klubom. jel tjeram nekog da misli sto ja mislim ? jel peglam i citiram one koji pisu pozitivne stvari i uvjeravam ih da je sve crno ? nađi u mojim postovima sta je to pogresno i sta sam promasio...gaston je napisao/la:Najbolji je forumaš na temi, ne osporavam, ali sve sto pise su loše stvari i to na kraju umori covjekaOtelo je napisao/la:Najbolji forumas na ovoj temi uvjerljivo. Uz @redsa i @the scouseragaston je napisao/la:
Super! Nadam se da ces ga prestati pratiti, kao i smanjiti pisanje na forumu na minimum.
Prvi je utisao, drugi pise sve rijedje ako ode i @fera ode i tema.
Jes mi rima dobra na kraju![]()
Nocas protiv Olympiakosa, ocekujem poraz
niđe veze, jedino jucer sto mi je prekipilo sa rambom i to je svefera je napisao/la:... ja kvarim temu a on se sa svakim mogucim padobrancem i provokatorom ovdje posvađao i samo ih navlaci da dolaze i unistavaju temu. sine prvo pocisti ispred svojih vrata pa pametuj drugima.
Hajde malo realno života ti, Unitedu igrali svi prvotimci osim Van Persia, kod nas nisu minute upisali: Gerrard, Henderson, Sakho, Johnson, Sturridge, Sterling. Dakle pola tima od prošle sezone.Henderson je napisao/la:Vama valjda treba biti jasno da je Celzi mafijaski klub koji igra za kladionicu i prVi prijelaze. A mi smo radnicki klub. Tri utakmice iza nas ni igre, ni rezultata, ni pojacanja niau nista pokazala... jos 21 dan do prve utakmice. United je zgazio Romu, utabao je, a i onu prvu utakmicu sto su dobili 7 razlike. Boli me briga za Celzi, Arsenal i Siti, oni su jaci od nas i bice iapred nas. Brine me United iTotenhem i Everton.
Naravno pobjeda je mnogo ljepsa ali kad imas u ekipi 5 klinaca, 3 prvotimca i 3 igraca koji su svoje odigrali tesko je ocekivati totalni nogomet ala Kruno Jurcic tako da svaki rezultat u prijateljskoj treba uzeti sa rezervom jer je to ekipa koja ce igrati samo jednom i vjerovatno u nekoj formaciji koja se isprobava.Tasko je napisao/la:Podjednako koliko mi pobjeda u prijateljskim nista ne znaci, toliko mi ne znaci ni poraz. Pogotovo kad igraju kombinovani sastavi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.