Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
hahah ma kako cu se ljutit kad mi jedan interovac kaze najveci klub na svijetu
....a da i ovo vidim

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
jbg. ja kao prvo volim italijanski fudbal, navijam u Europi za SVE italijanske klubove protiv bilo koga da igraju...jeste navijac sam Intera al jedino Milan mrzim, a Juve mi je uvijek bio drag iskreno 
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- sarajlija89
- Kontakt:
e bas si nevjerniknevjernik je napisao/la:jbg. ja kao prvo volim italijanski fudbal, navijam u Europi za SVE italijanske klubove protiv bilo koga da igraju...jeste navijac sam Intera al jedino Milan mrzim, a Juve mi je uvijek bio drag iskreno
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
eh stas...nego usput sta bi sa onim Gianlucom Pessotom, jel on ziv, znam da se ono pokusavo ubit cini mi se
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Bacio se i preživio, ali kaže mi frend nakon poraza od Bayerna što se i Ferrara ne baci sa zgrade lol 
- sarajlija89
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Bacio se i preživio, ali kaže mi frend nakon poraza od Bayerna što se i Ferrara ne baci sa zgrade lol
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da vam je sad jedan Nedved. Rijesili bi mnoge probleme.sarajlija89 je napisao/la:Neutral je napisao/la:Bacio se i preživio, ali kaže mi frend nakon poraza od Bayerna što se i Ferrara ne baci sa zgrade lol
![]()
ma ima svega...a pessotto je ziv i zdrav hvala bogu ...eh da nam je sad takav bek tipa njega i birindellija
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
sarajlija89 je napisao/la:Neutral je napisao/la:Bacio se i preživio, ali kaže mi frend nakon poraza od Bayerna što se i Ferrara ne baci sa zgrade lol
![]()
ma ima svega...a pessotto je ziv i zdrav hvala bogu ...eh da nam je sad takav bek tipa njega i birindellija
Hvala Bogu pa je ostao živ. Tragedija bi to bila da je poginuo.
- sarajlija89
- Kontakt:
omerbavarac je napisao/la:Da vam je sad jedan Nedved. Rijesili bi mnoge probleme.sarajlija89 je napisao/la:Neutral je napisao/la:Bacio se i preživio, ali kaže mi frend nakon poraza od Bayerna što se i Ferrara ne baci sa zgrade lol
![]()
eh nasa lokomotiva...kako nam samo fali...a zapamtio si ga i ti vjerujem
[youtube][/youtube]
los snimak al ne nadjoh bolji
- Omerbavarac
- Kontakt:
Majstori su tu da se pamte. Sad su neka nova imena dosla da zagorcaju zivot tipa Olica i slicno.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
da ce mi interovac reci da cijeni Juventus nisam ocekivao.. svaka ti cast na tome..
dobili smo novog Amaurija.. uvijek sam ih usporedjivao i identicni su po izgledau a i po igri su tu negdje.. obojica brazilci koji su pobjegli u Europu.. isti..
gledaj liste najbogatijih
.. 4 godine, 4 godine samo nakon Calciopolija i opet smo u vrhu.. pa to niko ne moze.. milione i milione smo platili, najvece tadasnje zvijezde prodali za minimalne cijene, sponzori nas napustili, i opet se vratili.. covjece.. sljedece sezone ce nam biti novi sponzor, Powerade, jer na kraju ove sezone New Hollandov istice.. dosadili su mi vise ovi traktori.. pravo ruzan logo..
Moggi!!
dobili smo novog Amaurija.. uvijek sam ih usporedjivao i identicni su po izgledau a i po igri su tu negdje.. obojica brazilci koji su pobjegli u Europu.. isti..
gledaj liste najbogatijih
Moggi!!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
jel ovo dovodite kuranyja
pravo pojačanje 
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Realno Kuranyi je smijesan igrac....bolje da su matrija iz cagliaria doveli
bolje da smo doveli Edison Cavanija iz Palerma.. momak mlad, cini mi se 22 godine.. pored onakvog tima Palerma , on opet ubaci koji gol.. i jos kaze da je odrastao uz njegove idole Trezegueta i Del Piera i da mu je san da igra u juventusu..
ali opet, nista nije gotovo.. dok ne stavi potpis nista od toga.. pa i Rafinha je ljetos "potpisao" sa nama prema medijima pa opet nikom nista..
ali opet, nista nije gotovo.. dok ne stavi potpis nista od toga.. pa i Rafinha je ljetos "potpisao" sa nama prema medijima pa opet nikom nista..
realno treba da dodje jedan desni bek, ja bih licno volio tu vidjeti sagnu iz arsenala, jedan stoper svjetske klase i jedan... spic....brz...ovi svi su spori...sta ce kuranyi...zar nemamo vec dovoljno " teskasa" u napadu...
I kad bi se ovi svi oporavili to bi bila ekipa za 10....
I kad bi se ovi svi oporavili to bi bila ekipa za 10....
- JuveSissoko
- Kontakt:
daffy je napisao/la:da ce mi interovac reci da cijeni Juventus nisam ocekivao.. svaka ti cast na tome..
gledaj liste najbogatijih.. 4 godine, 4 godine samo nakon Calciopolija i opet smo u vrhu.. pa to niko ne moze.. milione i milione smo platili, najvece tadasnje zvijezde prodali za minimalne cijene, sponzori nas napustili, i opet se vratili.. covjece.. sljedece sezone ce nam biti novi sponzor, Powerade, jer na kraju ove sezone New Hollandov istice.. dosadili su mi vise ovi traktori.. pravo ruzan logo..
Moggi!!
e to je ono sto mi je najdraze od bilo kakve titule,da smo tu i da nas opet moraju gledati na tabeli i bjezat od nas,a mislili su da smo zavrisli u dalekoj proslosti,kad eto nas opet,hahah ima jedan clanak bas o tome,ono taman mislis konacno nema Juventusa,ono brze se vratismo ,da i ja licno nisam ocekivao da ce tako biti brzo
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
daffy je napisao/la:bolje da smo doveli Edison Cavanija iz Palerma.. momak mlad, cini mi se 22 godine.. pored onakvog tima Palerma , on opet ubaci koji gol.. i jos kaze da je odrastao uz njegove idole Trezegueta i Del Piera i da mu je san da igra u juventusu..![]()
ja ti to gledam ovako,Kuranyi ako je sve ovo tacno,ce da bude zamjena za Cavanija,ili tako nekog igraca veceg rejtinga,da mu pojaca konkurenciju,ovim potezom se zapravo i obezbjedjue novac za takve igrace,jer mislim da nece htjeti kupiti dva igraca u napadu od 15 ili 20 miliona,nego jednog djaba a jednog platit
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
mozda racunaju na ljeto Amaurija i Iaquinte se rijestiti i kesirati nekih 30-35m, za te pare dovesti Lavezzija/Zaratea ili dodati pa Aguera.. brzog napadaca.. i imati onda
Del Piero - Trezeguet / Lavezzi - Kuranyi
i pustiti da ova dva velikana zavrse sljedecu sezone i smjestit ih u upravu..
Del Piero - Trezeguet / Lavezzi - Kuranyi
i pustiti da ova dva velikana zavrse sljedecu sezone i smjestit ih u upravu..
- sarajlija89
- Kontakt:
joj zabavio sam se vamo oko sarajeva tako da sam zapostavio i juve
Trapattoni: Vratio bih se u Juventus ali ne kao trener
Giovanni Trapattoni uprkos 70 godina i dalje izgleda vitalno, a ostvaruje i odlične nogometne rezultate zbog kojih nije izgubio nimalo na trenerskoj vrijednosti.
Trenutno je selektor Irske s kojom je vrlo lako mogao ostvariti plasman na Svjetsko prvenstvo, no u svemu su se potkrali prevarant Thierry Henry i sudija dokvalifikacijskog uzvratnog ogleda Francuska - Irska koji nije odlučio sankcionisati prevaru francuskog nogometaša.
Isto tako, Trapattoni je na čelu Irske ostvarivao odlične rezultate u grupi za SP, gdje nije pretrpio nijedan poraz (jaki suparnici su bili Italija, Bugarska, Crna Gora...), pa nije čudno da su i u njemu talijanski mediji vidjeli mogućeg "spasitelja" jake Juventusove krize.
"Jako je teško vratiti se u klub gdje si nekada ranije imao odlične rezultate. To je uvijek jako škakljivo", rekao je Trapattoni o mogućem povratku na trenersku dužnost u Juventusu gdje je radio u dva navrata (od 1976. do 1986. i od 1991. do 1994.). "U Juventus bih se vratio, ali ne kao trener. Neka druga pozicija u klubu je realnija opcija."
moj trap...da su nam sad ona vremena kad smo harali...sta bih dao da to dozivim

najvece generacija juventusa sigurno sa trapom na celu
Trapattoni: Vratio bih se u Juventus ali ne kao trener
Giovanni Trapattoni uprkos 70 godina i dalje izgleda vitalno, a ostvaruje i odlične nogometne rezultate zbog kojih nije izgubio nimalo na trenerskoj vrijednosti.
Trenutno je selektor Irske s kojom je vrlo lako mogao ostvariti plasman na Svjetsko prvenstvo, no u svemu su se potkrali prevarant Thierry Henry i sudija dokvalifikacijskog uzvratnog ogleda Francuska - Irska koji nije odlučio sankcionisati prevaru francuskog nogometaša.
Isto tako, Trapattoni je na čelu Irske ostvarivao odlične rezultate u grupi za SP, gdje nije pretrpio nijedan poraz (jaki suparnici su bili Italija, Bugarska, Crna Gora...), pa nije čudno da su i u njemu talijanski mediji vidjeli mogućeg "spasitelja" jake Juventusove krize.
"Jako je teško vratiti se u klub gdje si nekada ranije imao odlične rezultate. To je uvijek jako škakljivo", rekao je Trapattoni o mogućem povratku na trenersku dužnost u Juventusu gdje je radio u dva navrata (od 1976. do 1986. i od 1991. do 1994.). "U Juventus bih se vratio, ali ne kao trener. Neka druga pozicija u klubu je realnija opcija."
moj trap...da su nam sad ona vremena kad smo harali...sta bih dao da to dozivim

najvece generacija juventusa sigurno sa trapom na celu
- JuveSissoko
- Kontakt:
bas bi bilo super da se Trapatoni vrati i slozicu se da bolje da se vrati u nekoj drugoj ulozi sem trenera,taman da pojedine sutne iz uprave i da mu se kroz koju godinu pridruzi i Del Piero,pa da sta Alex nauci od menadzmenta i vodjenja ekipe sa te pozicije 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.