FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara1919 » 28 jul 2014, 02:26

Daje meni znat ko gura onog Pršeša pa je on kapiten i prije Mice(jucer u Klokotnici) i prije Saleta (danas), ajde sto je on kita od igraca nego on ne zna ni ekipu zagrijat. Ali ajde stručni stožer valjda najbolje zna, i onaj ko kaže da Pirija bude prvi golman, bice nam isto kao što je bilo kad je Tino branio.

matijash
Kontakt:

Post Postao/la matijash » 28 jul 2014, 09:18

BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN SVIM PRIJATELJIMA I SUPARNICIMA

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 jul 2014, 10:08

SVIM NAVIJAČIMA/SIMPATIZERIMA/PRIJATELJIMA FK SLOBODA I OSTALIM ŽELIM BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!
Pobjeda je bolja od orgazma!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 28 jul 2014, 11:40

Skver je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Potpuno podržavam tvoj stav kao sasvim realan.
Ovaj dilber što tebi oponira,on će HerLutwo i da Sloboda, ne dao Bog ispadne, nama ovdje dokazivati da drukčije nije moglo bit i da moramo objektivno sagledati situaciju.Ne sikiraj se, imamo mi zapadnu tribinu, pa kolko god da nas je, ako krene nizbrdo ispostavit ćemo mi njima fakturu.
Pogledaj samo kako laže da je Amzir platio Ćiru, a sav grad zna da je plaćen iz budžeta Opštine.Pa ovo napuhivanje,te Amzir dao za ovo te platio ono, jest platio al novcem sa računa Omladinskog pogona Sloboda 1919.
Moje mišljenje je da ćemo mi u jesenjem dijelu sa ovim trenerom i igračima doživiti pravu Kalvariju.
SDP je uveo Slobodu u PL ali na određeno vrijeme od godinu dana,naravno zbog izbora.Nakon što huda Tuzla njih na izborima ustoliči u državne i federalne fotelje odmjerit će oni nama ko i dosad - od šake do lakta.
Ne znam ciji si ti igrac, ali po ovome sto si napisao cini mi se da si blizak ekipi koja bi opstruirala ove pozitivne promjene sto su se desile u poslednjih godinu dana. Sve sto si napisao su notorne lazi i zaista ne znam sta ti u stvari zelis. Miroslav Ciro Blazevic je placen iskljucivo kesom Azmira Husica u iznosu X0000 eura na poslednjem zajednickom rucku igraca, Cire i Azmira sa nekoliko ljudi iz uprave. Situacija je bila takva da je Ciro zahtjevao odmah novac, Azmir je preko telefona naredio da mu se donese novac da ispalti Ciru....opstina nema veze ni sa kakvim placanjima. Ciro je sam sebe udaljio sa klupe Slobode sa svojim postupkom....dalje....Posto Azmir nije htio vise da placa Ciru zbog Cirinog nepovjerenja prema njemu kao covjeku (Cirina velika greska zbog koje se pokajao i dan danas se sigurno kaje), uputio ga je Jasminu i rekao ako zeli da ga opstina placa OK, Ciro je otisao na razgovor sa Jasminom i kad mu je Ciro rekao cifru, ovog su poljevali vodom (malo karikiram). Covjek nam je bukvalno kupio PL kao sto je rekao @SaltCityAttack, cifre su ogromne, koliko ga je sve to kostalo, kakve pare od omladinske skole i bakraci od opstine, sa tim parama nije mogao platiti ni troskove sudija i delegata....Ja stvarno ne znam sta je cilj ovdje pojedinih forumasa, niko nije bezgresan al tako pisati neke stvari koje su neistine znaci samo jedno a to je da ti ovdje zelis omalovaziti sve sto je covjek napravio za Slobodu. Ja bih volio ovdje procitati sta bi ti to uradio ako ovo ne valja, kao sto napisa Zlajci ima snimak sa zadnjeskupstine pa poslusaj sta je covjek rekao.
P.S. Rekao sam da necu pisati do daljneg ali ovakve stvari ne mogu citeti a da ne odgovorim.....Ako te zanima tacna cifra koju je Ciro dobio poslat cu ti na PP.
Nisam ničiji igrač, niti sam bio, niti ću biti.Ja ne znam šta znači biti nečiji igrač.
Ne pripadam nikakvoj zavjereničkoj grupi ni protiv koga.
Ne lažem, i ovo je teška uvreda s tvoje strane.

Tvoja verzija Ćirine "Posljednje večere" je falsifikat, fikcija i mašta.Nije tako bilo, nego ti hoćeš da nam se pohvališ da si sjedio za tom sofrom.More bit jesi al u pročelju sigurno nisi.
I površnim pogledom na tvoju istinu čovijek se upita: "što smo mi gosp.Blaževića uopće dovodili"?
Ako je predsjednik Husić njivu uzorao, podrljao, posijao i na kraju požnjeo, šta je tu radio Blažević?
O Haselbanku treba govoriti jer postoje fotografije njega i direktora.Znao je Saša da euro-treneri imaju svoje saradnike od povjerenja.Nije razlog osustajanja od Haselbanka to što ti navodiš, već što je to bila obična karabituša(šuplja priča).
Ne treba mi snimak Skupštine jer sam bio na Skupštini Kluba(njen sam član).
Pitaš kao i svi vi poštovaoci lika i djela velikog i dragog predsjednika:"Šta bi ti učinio"?
Evo reći ću ti,al da ne bude po tvom kazaću šta ne bih učinio:
1.Ne bih nipošto otjerao Blaževića,onakvog trenera i karizmatičnu osobu koja ko od šale puni stadion, a igračima ulijeva nevjerovatno povjerenje.
2.Ne bih dozvolio da mi odu najbolji igrači, kostur ekipe u proljetnom dijelu(golman, štoper, zadnji vezni i prednji vezni).
3.Ne bih ušao u sezonu bez šest solidnih pojačanja(oba beka, centarfor, oba krila i ofanzivni vezni).
4.Ne bih nikada dovodio igrače na vašer zvani proba.
5.Ne bih ni počeo pripreme a da nisam doveo potrebne igrače i to na osnovu dužeg praćenja njihove igre.
6.Ne bi mi ni jedan igrač ušao u autobus za Sloveniju bez potpisanog ugovora.
7.Ne bih sanjao ni o tituli niti o plasmanu u evropu, jer to je sarajevsko-hercegovačko-srpski lobi na čelu sa Ivanom Osimom podijelio za narednih pet godina.
8.Ne bih nikada ušao u prvenstvo, pogotovo kao povratnik, a da nemam tim koji garantuje komotnu sezonu.
9.Ne bih dozvolio da počnem ligu sa skalamerijom od ekipe koja ne garantuje opstanak.
10.Ne bih dozvolio da nemam tim koji se bar na Tušnju može pošaketati sa: Seljom, Sarajevom, Zrinjskim, Širokim, Veležom, Olimpikom, Slavijom i Borcem.
11.Ne bih dozvolio da ulazim u te utakmice sa strepnjom da će mi nadolmit mrežu u prvom poluvremenu.
12.Ne bih nikad više dopustio onom psetojebcu iz Selje da nam zavuče četiri komada, popiša nas na našem Tušnju.
13.Ne bih nikad više da živ umirem gledajući kako moja Sloboda umire.

Šta je po meni razlog ovakvog stanja, odnosno nerada predsjednika nakon ulaska u PL?
Mislim da je dolazak načelnika opštine Bešiktaš bio njegova "Posljednja večera".Vidjelo se da je faraon posadio desnu i lijevu legendu kraj sebe, a preko puta je sjedio načelnik Bešiktaša.Tada već pada veliki dogovor s Turcima, o kojem sad bruji čaršija - gradnja istočne tribine.Al kad se velika sofra razišla i ostali samo načelnici i desna i lijeva legenda, jedna legenda je na turskom jeziku rekla Turčinu: dovedite vi biznismene, kupite Slobodu,a ja ću vam biti na raspolaganju.Faraonu se ovo svidilo, ali je pitao: a Husić, hoćemo li i njega još musti? Ma kakav Husić taj nije u životu šutnuo lopte, reče legenda. Njemu ćemo reći da odmori par dana, nek' ode u Brazil, pa ćemo vidjeti.
Mislim da je ovo što imamo-nemamo na sceni oko Slobode počelo na tom sastanku. Faraon i legende čekaju utakmicu u Carigradu, Bešiktaš-Sloboda. Husić, pak, sprema otvorenje stadiona u Simin Hanu i čeka utakmicu Sloga-Sloboda.
Da su, ko što nisu, i jedni i drugi izašli bi u javnost i objasnili navijačima Slobode šta se ovo dešava.
Mogli su i obećali su sazvati Skupštinu Kluba pa da se javno kaže koji je cilj FK Slobode u sezoni 2014/15 PL-a. Ovako.... Boga mi, mrka kapa.

BLAGOSLOVLJEN BAJRAM SVIM MUSLIMANIMA SLOBODAŠIMA
Ja volim FK Tuzla City

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 jul 2014, 11:55

sloboda72 je napisao/la:
Skver je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Potpuno podržavam tvoj stav kao sasvim realan.
Ovaj dilber što tebi oponira,on će HerLutwo i da Sloboda, ne dao Bog ispadne, nama ovdje dokazivati da drukčije nije moglo bit i da moramo objektivno sagledati situaciju.Ne sikiraj se, imamo mi zapadnu tribinu, pa kolko god da nas je, ako krene nizbrdo ispostavit ćemo mi njima fakturu.
Pogledaj samo kako laže da je Amzir platio Ćiru, a sav grad zna da je plaćen iz budžeta Opštine.Pa ovo napuhivanje,te Amzir dao za ovo te platio ono, jest platio al novcem sa računa Omladinskog pogona Sloboda 1919.
Moje mišljenje je da ćemo mi u jesenjem dijelu sa ovim trenerom i igračima doživiti pravu Kalvariju.
SDP je uveo Slobodu u PL ali na određeno vrijeme od godinu dana,naravno zbog izbora.Nakon što huda Tuzla njih na izborima ustoliči u državne i federalne fotelje odmjerit će oni nama ko i dosad - od šake do lakta.
Ne znam ciji si ti igrac, ali po ovome sto si napisao cini mi se da si blizak ekipi koja bi opstruirala ove pozitivne promjene sto su se desile u poslednjih godinu dana. Sve sto si napisao su notorne lazi i zaista ne znam sta ti u stvari zelis. Miroslav Ciro Blazevic je placen iskljucivo kesom Azmira Husica u iznosu X0000 eura na poslednjem zajednickom rucku igraca, Cire i Azmira sa nekoliko ljudi iz uprave. Situacija je bila takva da je Ciro zahtjevao odmah novac, Azmir je preko telefona naredio da mu se donese novac da ispalti Ciru....opstina nema veze ni sa kakvim placanjima. Ciro je sam sebe udaljio sa klupe Slobode sa svojim postupkom....dalje....Posto Azmir nije htio vise da placa Ciru zbog Cirinog nepovjerenja prema njemu kao covjeku (Cirina velika greska zbog koje se pokajao i dan danas se sigurno kaje), uputio ga je Jasminu i rekao ako zeli da ga opstina placa OK, Ciro je otisao na razgovor sa Jasminom i kad mu je Ciro rekao cifru, ovog su poljevali vodom (malo karikiram). Covjek nam je bukvalno kupio PL kao sto je rekao @SaltCityAttack, cifre su ogromne, koliko ga je sve to kostalo, kakve pare od omladinske skole i bakraci od opstine, sa tim parama nije mogao platiti ni troskove sudija i delegata....Ja stvarno ne znam sta je cilj ovdje pojedinih forumasa, niko nije bezgresan al tako pisati neke stvari koje su neistine znaci samo jedno a to je da ti ovdje zelis omalovaziti sve sto je covjek napravio za Slobodu. Ja bih volio ovdje procitati sta bi ti to uradio ako ovo ne valja, kao sto napisa Zlajci ima snimak sa zadnjeskupstine pa poslusaj sta je covjek rekao.
P.S. Rekao sam da necu pisati do daljneg ali ovakve stvari ne mogu citeti a da ne odgovorim.....Ako te zanima tacna cifra koju je Ciro dobio poslat cu ti na PP.
Nisam ničiji igrač, niti sam bio, niti ću biti.Ja ne znam šta znači biti nečiji igrač.
Ne pripadam nikakvoj zavjereničkoj grupi ni protiv koga.
Ne lažem, i ovo je teška uvreda s tvoje strane.

Tvoja verzija Ćirine "Posljednje večere" je falsifikat, fikcija i mašta.Nije tako bilo, nego ti hoćeš da nam se pohvališ da si sjedio za tom sofrom.More bit jesi al u pročelju sigurno nisi.
I površnim pogledom na tvoju istinu čovijek se upita: "što smo mi gosp.Blaževića uopće dovodili"?
Ako je predsjednik Husić njivu uzorao, podrljao, posijao i na kraju požnjeo, šta je tu radio Blažević?
O Haselbanku treba govoriti jer postoje fotografije njega i direktora.Znao je Saša da euro-treneri imaju svoje saradnike od povjerenja.Nije razlog osustajanja od Haselbanka to što ti navodiš, već što je to bila obična karabituša(šuplja priča).
Ne treba mi snimak Skupštine jer sam bio na Skupštini Kluba(njen sam član).
Pitaš kao i svi vi poštovaoci lika i djela velikog i dragog predsjednika:"Šta bi ti učinio"?
Evo reći ću ti,al da ne bude po tvom kazaću šta ne bih učinio:
1.Ne bih nipošto otjerao Blaževića,onakvog trenera i karizmatičnu osobu koja ko od šale puni stadion, a igračima ulijeva nevjerovatno povjerenje.
2.Ne bih dozvolio da mi odu najbolji igrači, kostur ekipe u proljetnom dijelu(golman, štoper, zadnji vezni i prednji vezni).
3.Ne bih ušao u sezonu bez šest solidnih pojačanja(oba beka, centarfor, oba krila i ofanzivni vezni).
4.Ne bih nikada dovodio igrače na vašer zvani proba.
5.Ne bih ni počeo pripreme a da nisam doveo potrebne igrače i to na osnovu dužeg praćenja njihove igre.
6.Ne bi mi ni jedan igrač ušao u autobus za Sloveniju bez potpisanog ugovora.
7.Ne bih sanjao ni o tituli niti o plasmanu u evropu, jer to je sarajevsko-hercegovačko-srpski lobi na čelu sa Ivanom Osimom podijelio za narednih pet godina.
8.Ne bih nikada ušao u prvenstvo, pogotovo kao povratnik, a da nemam tim koji garantuje komotnu sezonu.
9.Ne bih dozvolio da počnem ligu sa skalamerijom od ekipe koja ne garantuje opstanak.
10.Ne bih dozvolio da nemam tim koji se bar na Tušnju može pošaketati sa: Seljom, Sarajevom, Zrinjskim, Širokim, Veležom, Olimpikom, Slavijom i Borcem.
11.Ne bih dozvolio da ulazim u te utakmice sa strepnjom da će mi nadolmit mrežu u prvom poluvremenu.
12.Ne bih nikad više dopustio onom psetojebcu iz Selje da nam zavuče četiri komada, popiša nas na našem Tušnju.
13.Ne bih nikad više da živ umirem gledajući kako moja Sloboda umire.

Šta je po meni razlog ovakvog stanja, odnosno nerada predsjednika nakon ulaska u PL?
Mislim da je dolazak načelnika opštine Bešiktaš bio njegova "Posljednja večera".Vidjelo se da je faraon posadio desnu i lijevu legendu kraj sebe, a preko puta je sjedio načelnik Bešiktaša.Tada već pada veliki dogovor s Turcima, o kojem sad bruji čaršija - gradnja istočne tribine.Al kad se velika sofra razišla i ostali samo načelnici i desna i lijeva legenda, jedna legenda je na turskom jeziku rekla Turčinu: dovedite vi biznismene, kupite Slobodu,a ja ću vam biti na raspolaganju.Faraonu se ovo svidilo, ali je pitao: a Husić, hoćemo li i njega još musti? Ma kakav Husić taj nije u životu šutnuo lopte, reče legenda. Njemu ćemo reći da odmori par dana, nek' ode u Brazil, pa ćemo vidjeti.
Mislim da je ovo što imamo-nemamo na sceni oko Slobode počelo na tom sastanku. Faraon i legende čekaju utakmicu u Carigradu, Bešiktaš-Sloboda. Husić, pak, sprema otvorenje stadiona u Simin Hanu i čeka utakmicu Sloga-Sloboda.
Da su, ko što nisu, i jedni i drugi izašli bi u javnost i objasnili navijačima Slobode šta se ovo dešava.
Mogli su i obećali su sazvati Skupštinu Kluba pa da se javno kaže koji je cilj FK Slobode u sezoni 2014/15 PL-a. Ovako.... Boga mi, mrka kapa.

BLAGOSLOVLJEN BAJRAM SVIM MUSLIMANIMA SLOBODAŠIMA
Uprava je otvorena za nove clanove. Zasto onda nisi zasukao rukave, odrijesio kesu i pomogao da to sve ispravis? Ili samo kritikujes da te smatramo nekim strucnjakom?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 jul 2014, 12:25

slika

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 jul 2014, 12:46

@sloboda72,
Pozdravi Sabovice i njhove prijatelje sa Stupina, usput da ti kazem, bio je rucak, a ne vecera, a sto se tice legendi sa Jasminove lijeve i desne strane, nemam komentara, nisam bio u delegaciji a i da sam bio ne govorim turski, a i onako svi znamo sta legenda uradi sa Slobode.....a Jasmin je uvijek na strani pobjednika, tako da... :D

P.S. Posto si clan skupstine, sto nisi izasao pred skupstinu i rekao im sta te muci...a vidim ja da tebe nesto drugo muci....golema je muka tvoja, nije vama lako gore u onom kaficu na Stupinama.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 jul 2014, 13:07

Skver je napisao/la:slika

:facepalm:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 28 jul 2014, 13:17

Hoce promjene ,Cegevara :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 jul 2014, 14:00

Skver je napisao/la:slika
Fule mora pod hitno da napravi nesto sa svojim gimnastickim klubom. Nema nikakvih rezultata, a od opstine dobiva sredstva.
Fucko drzi se gimnastike ba, rekao sam ti to licno.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 28 jul 2014, 14:37

vi ste toliko samouvjereni da cemo bit dobri ove sezone,stalno se svadjate...kad neko nesto pametno kaze i cinjenice navede odma je Sabovicev lik...koji vam je vise,viditel vi da nemamo ekipu za PL sta se desava,zasto Azmir nije izasao nijednom u medije i rekao sta nam je cilj ?? neki igraci govore daj boze da ostanemo u ligi,pa jel treba da nam se ponovi sezona opet da ispadnemo..
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 28 jul 2014, 15:03

Pa care jedno je komentarisat a drugo da ti lik truni ovdje kontra predsjednika a jos se hvali clan skupstine. Pa sto nisi tamo izas'o pred katedru i ispric'o ovo sve ili jos bolje daj svoj plan i progam. Ovako mozes objesit ovu pricu na k..c
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 28 jul 2014, 15:10

HAHAHAHAHHAA pa sta napisa ovaj jbt zivot HAHHAHHHAHAHAHA

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 jul 2014, 15:12

Neznam sto to radite koji igraca je to reko meni Oma kazes brate nama je super malo zeznuto.nismo se nesto pojacali ali kuci moremo sa svima znam ga odanno i vjerujem mu a ti nepricaj budalastinje
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 jul 2014, 18:02

ma nervira me sto je ovo sve malo previse tiho, liga uskoro pocinje a kod nas nikakve euforije-nista...a sjecam se pred proljetni dio lige...naravno dusmani to jedva docekaju..ne znam sta je bilo sa ovog prelaznog roka i Azmira ali i on je neuobicajeno tih...uvijek se bojim onog da je covjeku dotuzilo :D

a jbg za uglavnom 800 KM+ premije tim tesko da je mogao biti bolji, mozda su neke sitnice mogle biti jace, neke linije ali tesko je naci provjerene igrace za te pare
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 jul 2014, 18:24

pa kakva euforija? euforija jer ponovo igramo PL? euforija je bila kad je bio Ćiro, kad smo bili naloženi svi, sad nema razloga za euforiju i nema je :D kad ambicije budu evropske, e tad će biti i euforije, normalno da neš imat' euforiju a klub će se za opstanak borit' .. predsjednik je jasno rekao ciljeve ove sezone i normalno da u tim ciljevima ne možeš pronaći euforiju

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 28 jul 2014, 19:00

wienultras je napisao/la:Neznam sto to radite koji igraca je to reko meni Oma kazes brate nama je super malo zeznuto.nismo se nesto pojacali ali kuci moremo sa svima znam ga odanno i vjerujem mu a ti nepricaj budalastinje

pa druze ja sto kazem stojim iza toga,al ako cemo ispast a imamo predsjednika sa milionima armiju navijaca,podrsku nacelnika,onda se trebamo i ugasit.
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 jul 2014, 19:15

wienultras je napisao/la:Neznam sto to radite koji igraca je to reko meni Oma kazes brate nama je super malo zeznuto.nismo se nesto pojacali ali kuci moremo sa svima znam ga odanno i vjerujem mu a ti nepricaj budalastinje
Drug, prosla su ta vremena kada je liga bila izrazito domacinska.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 jul 2014, 19:20

ma necemo ispast, kakvo ispadanje...ima par timova losijih od nas..al isto tako ne treba puno ocekivati niti se demoralisati u startu...

ono sto mene zanima je samo sto je Azmir odjednom odlucio da toliko smanji davanja, ok razumljiv je dug i to je OGROMAN teret, 18500 mjesecno poreznoj+ 3000 Zoleticu ( znaci 3 igraca sa platama i premijama odose Zoleticu)+ ostali dugovi koji se servisiraju...ali mene ko i svakog paranoicnog navijaca Slobode (jbg vecina nas je takva jer smo naucili na lose vijesti) opet malo brine to rezanje budzeta i da li je to samo zbog dugova..

veca i to daleko veca primanja su bila u prvoj ligi federacije...a sto se tice nas, jbg mi smo isli i kad je 300 ljudi bilo na stadionu, icemo opet i ako budemo gubili sve tekme u PL- to nije sporno, kao ni podrska predsjedniku...ali znamo kakav je narod kod nas, sta ako zaredamo 3-4 poraza, a jos se prica da ce i sjever bit 5 KM ulaz, pa nece bit 1000 ljudi na tekmi + dusmani kad dodju na svoje...

nisam ocekivao niakkvu borbu za evropu ili nesto, al fkt jesm ocekivao jace i organizovanije pripreme i malo jaci igracki kadar..ovako valjda izguramo al samo jer su ostali jako losi...

uz podrsku sa tribina svako koli bi bila sasvim druga prica
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 jul 2014, 19:24

pa da su i ostali timovi bolji, onda bi i Azmir uložio više ;) čovjek uložio koliko je po njegovoj procjeni dovoljno da ostanemo u PL i kraj priče :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []