Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Prcić će doći nazad, al' ne puzeći kako to ti pokušavaš prikazat'Virtu4l je napisao/la:Taj isti Prcić će doći puzeći nazad, kao što je došao Bešić i mnogi prije njih. Njima je reprezentacija puno važnija nego oni reprezentaciji, ali to su mladi momci, a kao takvi lakše donose ishitrene odluke.
Papetovi jurisnici na aparatima
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Pa ti si rekao za Zukanovica da ti je krivo sto je pogazio rijec i izvinuo se, evo i Prcic klekno, ko tu dijeli pljuske?Mozambik je napisao/la:Sanjin dijeli pljuske![]()
Papetovi jurisnici na aparatima
Virtu4l je napisao/la:Zar se ti prije par dana nisi žalio na Zukanov potezovo je još gora situacija.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Posljednjih dana ste ga kolektivno proglasili drugoligaskim igracem, i ubjedzivali sebe i sve nas da je Opancic bio u pravu glede njegovih kvaliteta.
Momak vam je sad udjelio par pljuski i to mi pricinjava zadovoljstvo.
I stariji 4 godine. Prcic je imao tesku povredu i vrlo brzo nakon nje izborio mjesto u prvom timu bivseg Francuskog prvoligasa. Skrenuo je paznju puno klubova na sebe. Tek ce nam ova sezona reci vise o Vrancicevoj kvaliteti, jer ce igrati na vecem nivou. Nije vazno, on ili Vrancic koji bude u boljoj formi moze igrati. Ali usporedio sam ga i sa trenutnim igracima repke.Virtu4l je napisao/la:Vrančić je trenutno ispred Prcića po svim parametrima fudbalske igre.
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
da je igrao minute od Susica sigurno bi se prodaodubrovnik je napisao/la:Gledao sam ga u 7-8 utakmica i da budem iskren Prcicev nogomet mi se jako svidio. Makar 3 srednjaka na prvenstvu u nasem timu su bili losiji od njega. Ne sumnjam da ce se prodati u dobar klub. Neko ga usporedjiva sa Medunjaninom. To je meni van pameti ali eto. Momak je poslije Pjanica i Besica nas najbolji igrac sredine terena. Dao bi mu Pjanicevu poziciju uz Besu, a Miralema gurnuo naprijed. Medunjanin, Hadzic, Ibricic, Susic zasto njih unatoc SP niko nece? Od njih svih samo bi Susica ostavio i to za zadnju opciju. Prije bi i Vrancic bio u kombinacijama nego on.
Ovi Hajdukovci nisu navikli na onakav tempo , vidis da su jos uvijek povrijedeni
Da je kojim slucajem Prcic zaigrao na SP. Njegov prelazak u Rennes, Twente ili neki jos bolji klub bi bio vec davno finaliziran. Umesto 2 miliona vjerovatno bi se radilo o cijeni od 3-4 miliona. U zavisnosti kako bi odigrao tu ukamicu/e. Ko ne zeli da vidi da nastupi u reprezentaciji podizu cijenu igracu. A kamoli nastupi na SP veze nema. Isto tako treba biti objektivan i uvidjeti da pojedini igraci iako su zaigrali na SP interes klubova da ih kupi nije narastao.Sheyi je napisao/la:http://www.estrepublicain.fr/actualite/ ... vec-rennes
http://www.headlines.nl/3034108/FC-Twen ... oor-Prcic/
Rennes i Twente znači, gore piše da večeras počinju pregovori s Renneom i da bi mogao potpisati u narednih nekoliko dana ako se Sochaux složi
- Sarajlijc@
- Kontakt:

PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Tko je ovaj?Sarajlijc@ je napisao/la:Izvinjavam se onom momku iz Zenice za ono sto sam rekao prije 7 dana, ali on i njemu slicni koji su lupali strasne gluposti nek samo zapamte lik i ime ovog momka.
Goalgetter je napisao/la:"Prcić igra u slabom klubu, koji će vjerovatno ispasti iz prve francuske lige, a još i nije prvotimac", kaže Sušić.
Momak se izgleda prodao i to bez nastupa na SP koje bi mu ogromno olaksalo transfer
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Gojko Cimirot.vrebac86 je napisao/la:Tko je ovaj?Sarajlijc@ je napisao/la:Izvinjavam se onom momku iz Zenice za ono sto sam rekao prije 7 dana, ali on i njemu slicni koji su lupali strasne gluposti nek samo zapamte lik i ime ovog momka.
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Vrancic je davno trebao vec biti isproban kao i Arslanagic. Mislim da bi mogao biti defanzivno ispred Prcica. A i jedan je od vaznijih igraca svog Bundesligaskog tima. I jedan i drugi su trebali biti pozvani na SP sa potrebnim papirima. Ili bar da se je pokusalo sve pa eto u zadnji momenat ponestalo vremena a ne ovako. Da idu neki losiji igraci od njih i zauzimaju mjesto boljim i koristnijim igracima za reprezentaciju.Virtu4l je napisao/la:Vrančić je trenutno ispred Prcića po svim parametrima fudbalske igre.
- Consigliere
- Kontakt:
Avdukic ima prednost nad njim
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: addebisi, adrenaline323, AmorVincitOmnia, antetokounmpo, Atlanta, Beduin, bh22, bordobijeli, Celtic, Confiance, DjaniTarik, donniedarko, Elddar, emir79, FerdinandF, Fudo, GG3, Goalgetter, GrbavicaHrammm, HariTz, harko35, Hashanaga, Helemnejse, Honorar, Iceplayer, inzomni, izdzezveubrazil, J1897, JimmyPage, KarlMarx, kouadio, lakilone, lol89, maho_sa, Majstorinho, Mocvara1991, MostarNeretva, Nakata, napapijri1987, Rauber33, Rio12345, rishovski, rossonero85, Scholl, seha77, Serha, Shevko, Sheyi, signalidunapark, Soli, Sveti, THEC, ugursuz, Wilshere10, Wolffire, Zeko87 i 361 gost.