Lik može samo preći u Chelsea. Čovjeku je do trofeja, a ne do Profesorovih marifetluka. On bi rado zlato, a ne drvene kite. Činjenica jasna k'o dan.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Čuj Pogba u Arsenalu
Lik može samo preći u Chelsea. Čovjeku je do trofeja, a ne do Profesorovih marifetluka. On bi rado zlato, a ne drvene kite. Činjenica jasna k'o dan.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Pa imao bi već u nedjelju, čini mi se, priliku za prvi trofej.Caeruleus je napisao/la:Čuj Pogba u Arsenalu![]()
Usput, ko je osvojio više trofeja prošle sezone, Arsenal ili Čelzi?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Arsenal je osvojio više trofeja prošle sezone.Unknown Genius je napisao/la:Pa imao bi već u nedjelju, čini mi se, priliku za prvi trofej.Caeruleus je napisao/la:Čuj Pogba u Arsenalu![]()
Lik može samo preći u Chelsea. Čovjeku je do trofeja, a ne do Profesorovih marifetluka. On bi rado zlato, a ne drvene kite. Činjenica jasna k'o dan.![]()
Usput, ko je osvojio više trofeja prošle sezone, Arsenal ili Čelzi?
Arsenal je osvojio više trofeja u povijesti.
Jesi zadovoljan mojim odgovorima?
- Unknown Genius
- Kontakt:
Čekaj da razmislim... Boli me briga za tvoje odgovore.Caeruleus je napisao/la:
Arsenal je osvojio više trofeja prošle sezone.
Samo sam istaknuo činjenice, a eto vidim i ti si nastavio u istom ritmu, brzo učiš.
Drago mi je da si zadovoljan. Aj sad brzo idi baci ga u WC i ponavljaj te dvije činjenice. Uživaj dok traje. Kratak je život.Unknown Genius je napisao/la:Čekaj da razmislim... Boli me briga za tvoje odgovore.Caeruleus je napisao/la:
Arsenal je osvojio više trofeja prošle sezone.
Samo sam istaknuo činjenice, a eto vidim i ti si nastavio u istom ritmu, brzo učiš.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Drugi put ćemo o tim vrstama zadovoljavanja i uslugama koje nudiš, maloprije sam zapostio.Caeruleus je napisao/la:
Drago mi je da si zadovoljan. Aj sad brzo idi baci ga u WC i ponavljaj te dvije činjenice. Uživaj dok traje. Kratak je život.Evo pozdravlja te moj drug iz Obale Bjelokosti.
Kakve veze ja imam sa tim tvojim drugom iz OB, ohani. Tu sam samo da podržim transfer Pogbe, ništa više.
OK. Pomoći ću ti.Unknown Genius je napisao/la:Drugi put ćemo o tim vrstama zadovoljavanja i uslugama koje nudiš, maloprije sam zapostio.Caeruleus je napisao/la:
Drago mi je da si zadovoljan. Aj sad brzo idi baci ga u WC i ponavljaj te dvije činjenice. Uživaj dok traje. Kratak je život.Evo pozdravlja te moj drug iz Obale Bjelokosti.
Kakve veze ja imam sa tim tvojim drugom iz OB, ohani. Tu sam samo da podržim transfer Pogbe, ništa više.
To kapitenu, brani nas, jos malo i prelazis zastalno na ovaj pdf... 
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Kad Pogba potpiše razmotrit ćemo sve opcije.bega_afc je napisao/la:To kapitenu, brani nas, jos malo i prelazis zastalno na ovaj pdf...
Re: $: Arsenal
Ti si neki komicar?Caeruleus je napisao/la:Čuj Pogba u Arsenalu![]()
Inace jazavac portugalski je osvajac drvene kite zajedno sa svojim poluklubicem terekom. Cinjenica jasna k'o dan.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Čitam pravila za Emirates kup, i sad ako timovi budu imali isto bodova, istu gol razliku, isto postignutih golova, pobjednik će biti tim koji bude imao više šuteva na gol 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Odlican Campbell na ovom nekom promo klipu. Veliki propust ce biti ako njega puste.
Za Sangoa je Henry
@theowalcott
Watch out #PremierLeague
Me and @Alexis_Sanchez will be a deadly force!! #afc #COYG #SpeedMatters

@theowalcott
Watch out #PremierLeague
Me and @Alexis_Sanchez will be a deadly force!! #afc #COYG #SpeedMatters

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:Jeli moze neko postaviti sliku Walcotta i Sancheza ?

Imam jos jednu s tvitera, hoces i nju...
#Voajeroljupci na respiratorima.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Odlično, odlično. Kako će ova dvojica samo da surađuju po krilima, to će tajfun bit kad kontru pokrenu, još Ozil loptu u prostor kad dadne a Ramsey se iz drugog plana ubaci
Kad će predstavljanje Ospine?
Kad će predstavljanje Ospine?
Postavi da vidim i njubega_afc je napisao/la:anell je napisao/la:Jeli moze neko postaviti sliku Walcotta i Sancheza ?
Imam jos jednu s tvitera, hoces i nju...
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.