Džanele ti?Dzanelemi je napisao/la: Ja tako isto ne dajete sponzorstov za siću... Kako ono Osim reče jednom(aludirajući tada na naše sponzorstvo Visit Malaysia koje je tad bio cini mi se 150 000 EUR), ne može se željezničar prodati za 150 000 EUR, 250 000 EUR je minimalno da bi necije ime stajalo na dresu. Pa je zimus Siljak smanjio tu pricu na 50 000 EUR... Ali qrca graha sad nema ni toliko, siguran sam da bi sad i za 25 000 EUR pristali.
Smrdi mi nešto, vi pitari ste uvijek više upućeni u dešavanja u našem klubu od nas samih, a to stvarno ne kontam
Cijena je bila i ostala 250k € za sponzorstvo, pa ko voli nek izvoli
Naravno da jesmo sila, za naše standarde, bili i ostali, sviđalo se to nekome ili ne. Od vas smo bolji u svim segmentima, doduše, eto imate taj finansijski vama za utjehu, neka vam bude, ali upamtite da ćemo vas stići ovakvim radom i stabilizacijom a ima nevjerovatna vijest koja nas čeka na kraju sezone u koliko se uspiju pokrpati svi dugovi ali sve u svoje vrijemeVjerujem ja da je FACE htio raditi i vas, ali vama malo para, kontate da ste neka sila, da ako ne bude prenosa doci ce vam 20 000 na stadion, u stvari ste goli k... od ovce... sa 8000 navijaca u najbitnioj utakmici u sezoni.
Za tu posjetu se bar slažem, to jeste bila sramota, ali i protivnik je doduše bio neatraktivan
Kako za koga, i kako ko tumači. Peh jeste primiti gol iz slobodnjaka poslije nepostojećeg faula u 93. minuti, ali isto tako su nas i vile nosale od 60 do 90te minute pa nam se moralo vratiti, ako ništa i da smo prošli popušili bi ga garant u 3. pretkolu jer je fortuna bila naklonjena nama već ranije. I lakše sa generalizacijom..Sad kad s ove distance gleda, bolje je sto nije bilo prenosa, jer bi ste ubili volju kod vasih navijaca sirom BiH da vas prate... Ovako onima koji nisu bili na tekmi mozete pricati price o pehu, o greski jednog igraca itd itd...
Sreća pa imamo vas, ljubi vas majka, da nam otvarate očiDok vi skontate neke stvari kako funkcionisu proteci ce puno Miljacke.
Hajmo sljedeći, trojica već iza mene, dajte mi fukaru kakvu sad