Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

gio10
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la gio10 » 31 jul 2014, 14:13

Dzanelemi je napisao/la: Ja tako isto ne dajete sponzorstov za siću... Kako ono Osim reče jednom(aludirajući tada na naše sponzorstvo Visit Malaysia koje je tad bio cini mi se 150 000 EUR), ne može se željezničar prodati za 150 000 EUR, 250 000 EUR je minimalno da bi necije ime stajalo na dresu. Pa je zimus Siljak smanjio tu pricu na 50 000 EUR... Ali qrca graha sad nema ni toliko, siguran sam da bi sad i za 25 000 EUR pristali.
Džanele ti?
Smrdi mi nešto, vi pitari ste uvijek više upućeni u dešavanja u našem klubu od nas samih, a to stvarno ne kontam :crazy:
Cijena je bila i ostala 250k € za sponzorstvo, pa ko voli nek izvoli :)
Vjerujem ja da je FACE htio raditi i vas, ali vama malo para, kontate da ste neka sila, da ako ne bude prenosa doci ce vam 20 000 na stadion, u stvari ste goli k... od ovce... sa 8000 navijaca u najbitnioj utakmici u sezoni.
Naravno da jesmo sila, za naše standarde, bili i ostali, sviđalo se to nekome ili ne. Od vas smo bolji u svim segmentima, doduše, eto imate taj finansijski vama za utjehu, neka vam bude, ali upamtite da ćemo vas stići ovakvim radom i stabilizacijom a ima nevjerovatna vijest koja nas čeka na kraju sezone u koliko se uspiju pokrpati svi dugovi ali sve u svoje vrijeme :cool:

Za tu posjetu se bar slažem, to jeste bila sramota, ali i protivnik je doduše bio neatraktivan
Sad kad s ove distance gleda, bolje je sto nije bilo prenosa, jer bi ste ubili volju kod vasih navijaca sirom BiH da vas prate... Ovako onima koji nisu bili na tekmi mozete pricati price o pehu, o greski jednog igraca itd itd...
Kako za koga, i kako ko tumači. Peh jeste primiti gol iz slobodnjaka poslije nepostojećeg faula u 93. minuti, ali isto tako su nas i vile nosale od 60 do 90te minute pa nam se moralo vratiti, ako ništa i da smo prošli popušili bi ga garant u 3. pretkolu jer je fortuna bila naklonjena nama već ranije. I lakše sa generalizacijom..
Dok vi skontate neke stvari kako funkcionisu proteci ce puno Miljacke.
Sreća pa imamo vas, ljubi vas majka, da nam otvarate oči :urnebes:

Hajmo sljedeći, trojica već iza mene, dajte mi fukaru kakvu sad :zviz:
Ja te volim, volim Željo..

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 31 jul 2014, 14:16

Kme kme kmeeeee
Idu kupi naocale od Jamaka, pokusaj biti koristan svom klubu i igracima
Kupi clansku i godisnju :urnebes: :urnebes:

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 31 jul 2014, 14:20

Kao prvo za ovo nismo upuceni, kao drugo to su zvanicne izjave vaseg vrlog pametnjakovica Osima. Poprilicno su evoluirale u posljednjih godinu dana. Pogledaj malo intervjue svojih vodja, pa ces vidjeti sta ljudi kazu. A ono sto kazu jeste PARA NEMA, NEMA SPONZORA.
Ako vec drzis neki stav drzi ga sve vrijeme. A vi ste od stava sa 250 k EUR Spali na stav 50k EUR.

Ali ono sto vi necete da vidite jeste da je Osim nesposoban da nadje sponzora od 150 000 EUR, pa posto nema sta pametnije da vam kaze, onda prica te moralisticke bajke o famoznih 250k EUR. Pa padate na to ko djeca.

No to nije tema, tema je prenos, a ja sam ponosan sto imamo televiziju koja nas prati, makar to bila i Vogosca.
A FACE tv je ipak gledana televizija i imaju ako nista HD signal...

Neko prati prenos iz Makedonije na ss.ba tekstualnom prenosu, a neko iz Norveske direktno u HD rezoluciji...

Sta da ti kazem... Lose nam pravo...

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 31 jul 2014, 14:21

hahahah Gio brat sve ih lijepo išamara :thumbup:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 jul 2014, 14:22

Nepostojeci faul. :urnebes:
1946

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 31 jul 2014, 14:27

Jel igra Sarajevo danas ili sam ja nesto propusitio, pola sjeverne tribine sa foruma se skupilo i palamudi gluposti o Zelji :hmmmmm:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 31 jul 2014, 14:28

Inace su poznati po stavovima, i krilatici ko voli nek izvoli... Vidimo tu uspjesnu politiku na primjeru sponzorstva, svrake, adilovica, tv prava isl... zeljeznicar iz dana u dan raste i razvija se :D

:lol: :lol:

Famose Famose
eto Zelje tamo se :D

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 31 jul 2014, 14:29

lafomamone je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:hahahah Gio brat sve ih lijepo išamara :thumbup:
slika
slika
slika
Kontas :?:
Budite od koristi osim sto pokusavate da budete veci tokmaci od Amara Osima, a ne ide vam nikako :salut:
Nabavite si clansku ili kupite godisnju, ostavite neku kintu u fan shop. Radite nesto korisno da vam mozemo bar na necemu cestitati
To je objavila novina koja je isto objavila da vam dolazi Luca Toni i more još gluposti,al ti si paglu da bi to shvatio.. ;)
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 31 jul 2014, 16:04

fcsforever je napisao/la:
Dzanelemi je napisao/la:Dobro da su radili neke tematske eimisije sa Siljkom, Osimom, Muharemovicem onda sigurno ne bi bili odron...

Boli na qrac sto je nekom odron... mi imamo svoju TV koja nas ispostuje svaki put, kako ni sami sebe ne bi...
A vi ganjajte/sanjajte CNN, Skysport, Sportklub...

sa Lutvom ce raditi najgledaniju emisiju...DAJ SAPU
opet se ovaj iz jagomira javlja jesu vam to upalili wi fi ?
habib

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 jul 2014, 16:23

Sta nas ocekuje u sezoni 14/15 ostaje da vidimo, a sve to gledamo u natavku serijala "Lutvine vragolije u PL BiH".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 31 jul 2014, 16:52

habib je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:
Dzanelemi je napisao/la:Dobro da su radili neke tematske eimisije sa Siljkom, Osimom, Muharemovicem onda sigurno ne bi bili odron...

Boli na qrac sto je nekom odron... mi imamo svoju TV koja nas ispostuje svaki put, kako ni sami sebe ne bi...
A vi ganjajte/sanjajte CNN, Skysport, Sportklub...

sa Lutvom ce raditi najgledaniju emisiju...DAJ SAPU
opet se ovaj iz jagomira javlja jesu vam to upalili wi fi ?
U jednoj pjesmi kaže "ti sebe ne možeš skontati", e to tebi savršeno odgovara jer ni sam ne znaš za koga navijaš.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 31 jul 2014, 17:17

Habib navija za Želju, samo mu brat navija za Sarajevo..

Habib je prava momčina i treba da bude uzor bratu.Forza Habib
Ja te volim, volim Željo..

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 31 jul 2014, 17:35

Elegant je napisao/la:Sta nas ocekuje u sezoni 14/15 ostaje da vidimo, a sve to gledamo u natavku serijala "Lutvine vragolije u PL BiH".
Lutvo i napadacki.

slika
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 31 jul 2014, 17:39

Ružnog kera, subhanallah. :lolno:

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 31 jul 2014, 18:36

Brata mi i Lutvo ofalio skroz, pola ga nema :shock: Hajd sto nemate za vode i struje, sto vas tuzi ko stigne...al zar nemate i da kera hranite.

Teski oblaci se nadvili nad Grbavicom.

Lutvo izdrzi. Bice za hrane barem. :plac:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 31 jul 2014, 18:51

Ima'l administracije na vidiku? il se nastavlja pitarski vrtić po temama.
Krokodil je napisao/la:Ružnog kera, subhanallah. :lolno:
Sta ti znas,pa avatar ti se nije htio primiti,a nesto objasnjavas :lol: :lol: :lol:

pile87
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la pile87 » 31 jul 2014, 18:54

AdiFKS je napisao/la:Brata mi i Lutvo ofalio skroz, pola ga nema :shock: Hajd sto nemate za vode i struje, sto vas tuzi ko stigne...al zar nemate i da kera hranite.

Lutvo se hrani bolje od tebe :)
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FaraonTM
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la FaraonTM » 31 jul 2014, 19:01

pile87 je napisao/la:
AdiFKS je napisao/la:Brata mi i Lutvo ofalio skroz, pola ga nema :shock: Hajd sto nemate za vode i struje, sto vas tuzi ko stigne...al zar nemate i da kera hranite.

Lutvo se hrani bolje od tebe :)
Nemoj tako, legnu nekad viršle ko budali šamar :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 31 jul 2014, 19:01

Al zato vam igraci nemaju hljeba da jedu, ni vode poslije treninga da se tusiraju. ;)

Kvalitetno si poentirao, i zapravo to je sustina problematike. :wave: :clap:
Al' neka, samo da Amar nastavi tu diktaturu kod vas, a vi ideopoklonstvo. Navijam za to. :thumbup:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 31 jul 2014, 19:08

AdiFKS je napisao/la:Al zato vam igraci nemaju hljeba da jedu, ni vode poslije treninga da se tusiraju. ;)

Kvalitetno si poentirao, i zapravo to je sustina problematike. :wave: :clap:
Al' neka, samo da Amar nastavi tu diktaturu kod vas, a vi ideopoklonstvo. Navijam za to. :thumbup:
A caritas i merhamet im uplatili avion za 56 ljudi i smestaj u skoplju. Nisu tu cista posla,amar hapa lovu i ceka da se ispali.

Pa kako vam ne dosadi vise pisati gluposti??? Al' fkt? Jbt,znam covjeka koji je jedan od glavnih u ep i aminuje iskljucenje struje vecim duznicima i potrosacima.Inace pitar do ja.ja.
Zeza mene za to iskljucenje jednom,pa onda veli posteno, "a morao sam i ovim mojima u isto vrijeme iskljuciti,nisu ni oni neke platise,posao je posao",znaci doslovno tako...

Btw.od dolaska Siljka na mjesto direktora,sve ide uredno i neke stvari cak i brze nego raja misle.A pred kraj godine sljedi iznenadjenje.nekome ugodno,nekome neugodno.A do tad psssst... :zviz: :zviz: :zviz:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.