Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

ackeey
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la ackeey » 02 mar 2010, 20:44

Cisto sumnjam da je on to sam smislio...
A ja licno mislim da on vise nemoze napredovati...
Nekad imam osjecaj da se lik boji duela, a o Benayounu da ne pricam.
Dzaba njemu njegove asistencije i boli me qrac zato sto je on jevrej, ma bolio bi me qrac i da je marsovac, ali lik veze s vezom nema.
One njegove driblinge vidite na svakoj, iole pristojnijoj, bosanskoj livadi kada igraju klinci poslije/prije skole.
Najiskrenije se nadam da ce vrlo brzo napustiti LFC.
Zna li iko ista za Matu, prije par stranica se o njemu pisalo???
Evo ovo mi je bio 500-ti post i posvecujem ga svim navijacima/simpatizerima Liverpoola, ipak najveceg, kluba u Engleskoj. ;) ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 02 mar 2010, 20:51

reds je napisao/la:
Baš me zanima jel ovo sam smislio ili mu je neko rekao ? :lol:
Ja mu rekla :roll:
Wolverine je napisao/la:slika

:mrgreen:
Ovo cu zapamtiti :D
Nzonzi mi je poslije ovog postao pravo mrzak.. :P
I on Kalinic.. aaa.. bilo bi je bas drago kad sam procitala da ga je Gerrard napao 8-)
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 mar 2010, 21:22

haj barem smo reinu osigurali,u zadnje vrijeme su ga povezivali sa celzijem...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 02 mar 2010, 21:25

Nzonzi mi je bas posto drag igrac... mozda da mu je i rebro jos odvalio bio bi mi jos drazi :D
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 mar 2010, 21:28

a nemojte ga previse blatit,zao mi lucasa,ipak mi se cini kao da se trudi al da mu ne ide :cry: :cry: :cry:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 mar 2010, 21:32

reds_forever je napisao/la:a nemojte ga previse blatit,zao mi lucasa,ipak mi se cini kao da se trudi al da mu ne ide :cry: :cry: :cry:
E duša mala.Jadno dijete... :cry:

FK Pjetlovi

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 02 mar 2010, 21:36

reds je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:a nemojte ga previse blatit,zao mi lucasa,ipak mi se cini kao da se trudi al da mu ne ide :cry: :cry: :cry:

pa trebo bi na ovo bit naviknut
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 02 mar 2010, 22:02

Ja stvarno ne razumijem zasto toliko (unaprijed se izvinjavam na rijecniku) serete o Lucasu!
Mislim da oni navijaci koji u potpunosti podrzavaju Liverpool i odlaze gledati utakmice na Anfield mnogo cijene Lucasa.. za razliku od nekih koji ga svojim glupim komentarima potcjenjuju.. omalazavaju i Rafu a svi znamo (nadam se da barem to svi znamo) sta je ucinio za Liverpool i to nakon dugih 20 god... Lose price i pljuvanje po Liverpoolu nisu dobre.. pogotovo za igrace.. trenutno je klub u krizi i mogu misliti kako im se samopouzdanje smanjuje kada cuju kako navijaci imaju nesto protiv i bune se (prvenstveno govorim o Rafi i par igraca).. To sto se bune protiv vlasnika mislim da je olaksavajuca stvar za njih jer oni najbolje znaju kako ameri postupaju i oni poput navijaca na svojoj kozi osjecaju to. Ja vas necu pokusavati uvjeriti da je Lucas dobar, solidan igrac al' ni vi mene necete uvjeriti da je grozan.. Mozemo civilizovano raspraviti o njemu bez ikakvih uvreda.. To prihvatam.. al' gluposti kao: kao da je slina.. moron..kloc.. i sl.. stvarno vise ne mogu podnositi.

Svi smo mi strastveni jednako kad je u pitanju Liverpool i svi imamo isti cilj: da klub za koji navijamo svim srcem bude sto bolji! I zato pobune protiv karike koja je u klubu jako vazna (Rafa) nisu uredu.. Al' eto svi mi imamo pravo na svoje misljenje..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 mar 2010, 22:04

Ja njega ne omalovažavam,već mi je smiješan igrač.
FK Pjetlovi

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 02 mar 2010, 22:06

reds je napisao/la:Ja njega ne omalovažavam,već mi je smiješan igrač.
Bas tooo, lik smjesan..
TM '87

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 02 mar 2010, 22:16

Lily je napisao/la:Ja stvarno ne razumijem zasto toliko (unaprijed se izvinjavam na rijecniku) serete o Lucasu!
Mislim da oni navijaci koji u potpunosti podrzavaju Liverpool i odlaze gledati utakmice na Anfield mnogo cijene Lucasa.. za razliku od nekih koji ga svojim glupim komentarima potcjenjuju.. omalazavaju i Rafu a svi znamo (nadam se da barem to svi znamo) sta je ucinio za Liverpool i to nakon dugih 20 god... Lose price i pljuvanje po Liverpoolu nisu dobre.. pogotovo za igrace.. trenutno je klub u krizi i mogu misliti kako im se samopouzdanje smanjuje kada cuju kako navijaci imaju nesto protiv i bune se (prvenstveno govorim o Rafi i par igraca).. To sto se bune protiv vlasnika mislim da je olaksavajuca stvar za njih jer oni najbolje znaju kako ameri postupaju i oni poput navijaca na svojoj kozi osjecaju to. Ja vas necu pokusavati uvjeriti da je Lucas dobar, solidan igrac al' ni vi mene necete uvjeriti da je grozan.. Mozemo civilizovano raspraviti o njemu bez ikakvih uvreda.. To prihvatam.. al' gluposti kao: kao da je slina.. moron..kloc.. i sl.. stvarno vise ne mogu podnositi.

Svi smo mi strastveni jednako kad je u pitanju Liverpool i svi imamo isti cilj: da klub za koji navijamo svim srcem bude sto bolji! I zato pobune protiv karike koja je u klubu jako vazna (Rafa) nisu uredu.. Al' eto svi mi imamo pravo na svoje misljenje..
Taj momak treba da mijenja Xabija,a ne moze prismrdit'.I haj' da je on jedini na toj poziciji,vec imas jednog Aquilanija,momak 20M placen,a nema se para.Normalno da se nema kad ih je bacio na momka koji nije tri meca sastavio.Al' neka neka,Lucas kad posalje dugu vise ni Kuyt ne trci za njom.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 mar 2010, 22:35

Lily je napisao/la:Ja stvarno ne razumijem zasto toliko (unaprijed se izvinjavam na rijecniku) serete o Lucasu!

neko mora biti krivac, a najlakse je okriviti lukasa, jer on je kloc, ne zna sta je fudbal, a covjek zivi od fudbala, pozvan je u brazilsku reprezentaciju, a svi znamo sta je i ko je brazil u svijetu fudbala, na pocetku sezone je bio katastrofalan, ali kako je prvenstvo odmicalo bio je nas najbolji igrac, ruku na srce nije imao neku konkurenciju, jedino su reina i grk bili dobri, ali i u tom trenutku je lukas bio na meti navijaca, jer najlakse je njega okriviti za sve u klubu, njega i rafu, jer oni ne znaju sta je fudbal ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 mar 2010, 23:06

reds je napisao/la:

optimisticni pesimisto :mrgreen: Ja znam da lucas nije nesto specijalno,al jednostano meni je zao ljudi koje drugi ovako "blate " pa cak i ako je to sto oni govore istina...Meni nije kriv lucas sto ga je Bog ovakvim stvorio,meni je kriv lik koji njega stavlja u igru znajuci da mu na klupi sjedi igrac vrijedan 20 miliona

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 02 mar 2010, 23:15

lucas i benayoun su krivi sto nemamo dovoljno kesa za wc igrace koje tolko zelite,lucas i benayoun su krivi sto nam 3 penala protiv arsenala i 1 protiv tottenhama i stokea nisu sudjeni,lucas i benayoun su isto tako krivi sto se onaj balon u tekmi protiv sunderlanda naso na terenu,lucas i benayoun su krivi sto su nas sudije 20 puta syebale..lucas i benayoun su isto tako krivi za povrede torresa,glena,aurelia,aquilania,riere,aggera,skrtela...na njihovo insistiranje je i mascherano za onaj crveni protiv portsmoutha dobio 4 tekme kazne..pa su krivi sto gerrard nije na svojoj razini..benayoun je kriv sto je placen popisanih 5 miliona funti,i sto od svog dolaska ima vise golova i asistencija nego malouda,nani,bentley i jos neki koji su 15-20 miliona placeni..al naravno on je zidov i moramo ga mrzit :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 02 mar 2010, 23:22

Tako je oni su krivi...
TM '87

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 02 mar 2010, 23:24

LFC_LAVOV je napisao/la:Tako je oni su krivi...
kad naucis sastavit 2 recenice javi se,pametniji si kad sutis
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 02 mar 2010, 23:37

Znam da ti je tesko, ajd obrati paznju na sebe. Kritikovanje drugih ti i ne ide bas najbolje...
TM '87

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 mar 2010, 23:42

YNWA je napisao/la:

neko mora biti krivac, a najlakse je okriviti lukasa, jer on je kloc, ne zna sta je fudbal, a covjek zivi od fudbala, pozvan je u brazilsku reprezentaciju, a svi znamo sta je i ko je brazil u svijetu fudbala, na pocetku sezone je bio katastrofalan, ali kako je prvenstvo odmicalo bio je nas najbolji igrac, ruku na srce nije imao neku konkurenciju, jedino su reina i grk bili dobri, ali i u tom trenutku je lukas bio na meti navijaca, jer najlakse je njega okriviti za sve u klubu, njega i rafu, jer oni ne znaju sta je fudbal ;)
lily tebi ako se ne cita nemoj al ti nikome ne mozes reci sta da pise i bolje ti je to sto prije da shvatis. ako zelis negdje da ti određuješ šta ce se pisati otvori sebi forum pa ga vodi kako hoces ili najbolje ti je otvori sebi blog i pisi samo ti a komentare zabrani i bices sretna.
i da sigurno igraci liverpoola citaju ss.ba ili su toliko psihicki nestabilni da ih pogađa ako neko za njih kaze da su klocevi lol
pa nisu to curice oni na terenu pokazuju koliko vrijede a ne u tome ko sta o njima napise na forumima.
lucas je imao i dobrih i groznih partija ove sezone ali on nije taj visoki profil igraca koji ce biti jedan od nosilaca igre liverpoola a rafa na silu pokusava to od njega napraviti. mene ne zanima nikakav pokusaj da te ja uvjerim da je on smijesan igrac(mada ni sam to ne mislim) niti da je extra ili da ti mene nesto uvjeravas ja sam dovoljno star da mogu sam stvoriti misljenje o nekome na osnovu svoje percepcije.
@YNWA nisam te smatrao ogranicenom osobom ali mi se misljenje nakon ovog posta uveliko promijenilo. znaci ko ne misli kao ti i ko ima neko svoje vlastito viđenje fudbala je neznalica i debil samo iz razloga jer ne misli isto sto i ti.
reci ti meni jel isti fudbal onaj kojim su grci osvojili europsko i onaj sa kojim su to spanci uradili ? nekome je mozda lijepa ona antipropaganda fudbala koju su igrali grci u uziva u tome ali siguran sam da je vecini draza igra španije i da bi svi volili da njihov klub igra lijepo ali da znaju igrati na rezultat (ne kao arsenal samo lijepo ali bez rezultata ) nego da se samo brane i provlace a ipak pobjeđuju. na kraju se to svodi na isto postigne se uspijeh ali nacini su razliciti...
You are someone else I am still right here

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 mar 2010, 00:00

fera je napisao/la:
YNWA je napisao/la:neko mora biti krivac, a najlakse je okriviti lukasa, jer on je kloc, ne zna sta je fudbal, a covjek zivi od fudbala, pozvan je u brazilsku reprezentaciju, a svi znamo sta je i ko je brazil u svijetu fudbala, na pocetku sezone je bio katastrofalan, ali kako je prvenstvo odmicalo bio je nas najbolji igrac, ruku na srce nije imao neku konkurenciju, jedino su reina i grk bili dobri, ali i u tom trenutku je lukas bio na meti navijaca, jer najlakse je njega okriviti za sve u klubu, njega i rafu, jer oni ne znaju sta je fudbal ;)
@YNWA nisam te smatrao ogranicenom osobom ali mi se misljenje nakon ovog posta uveliko promijenilo. znaci ko ne misli kao ti i ko ima neko svoje vlastito viđenje fudbala je neznalica i debil samo iz razloga jer ne misli isto sto i ti.
reci ti meni jel isti fudbal onaj kojim su grci osvojili europsko i onaj sa kojim su to spanci uradili ? nekome je mozda lijepa ona antipropaganda fudbala koju su igrali grci u uziva u tome ali siguran sam da je vecini draza igra španije i da bi svi volili da njihov klub igra lijepo ali da znaju igrati na rezultat (ne kao arsenal samo lijepo ali bez rezultata ) nego da se samo brane i provlace a ipak pobjeđuju. na kraju se to svodi na isto postigne se uspijeh ali nacini su razliciti...
zaista ne znam kako zakljuci sve to iz mog posta, nije mi jasno :?
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 03 mar 2010, 01:25

gledajte sta vele ovi na Wikipediji za Lucasa

The 2009/2010 season has seen a large increase in the form of the young Brazilian. Factual Premiership statistics up to the 25th of January 2010 have shown Lucas to be the most successful passer of the ball in the Premiership this season, clocking up over 1200+ successful passes. He is also the player with the 3rd highest amount of successful tackles.

ja ne znam zasto ga kritujemo svi toliko jbg ovo je ipak podatak odlican za jednog igraca od 23 godine ;)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.