Besic je napisao/la:oCAm ako ovaj Šunjić nije bolji od Bičakčića koji je za mene navikan do bola...BTW Zuknović je za obojicu Maldini
Ni jedan od njih nije neka klasa, i pretjeruje se njihov kvalitet. Ni jedan nije ni blizu nivoa Spahica iz najboljih dana. Znaci Emir je znao totalno izdominirat utakmice gdje napadac jednostavno ne moze da dise. Bicakcic, Zukanovic, Sunjic pa vjerovatno i taj Arslanagic koji se toliko dize, to ne mogu. Nisu ta klasa jos i svaki od njih ima neki ociti nedostatak, prvenstveno brzina u Zukana, Bice i Sunjica. Tu su oni negdje, ali po meni Bicakcic ima najveci potencijal i igra u ligi gdje ce stalno napredovat, a vrlo je mlad za stopera.
Priznajem, i Sunjic je bolji nego sto sam mislio. Ali nije za prvih 11 po meni. I dan danas je Emir nas najbolji stoper, samo sto neki to ne mogu da vide od mrznje. Protiv Nigerije je odigrao kriminalno, ali je igrao sa povredom i bez beka. Kolasinac od svih nasih igraca ima najveci potencijal kao stoper, moze bit Svjetska klasa, ali na nasu zalost ga u Schalkeu forsiraju na beku. A stoperska pozicija je mnogo vaznija od beka, gdje se uvijek moze zakrpit a da te ne kosta previse. A stopera svaka greska skupo kosta.