Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Benzema flop toliko spustio standard da kad uradi tacno dodavanje odma ide ono "K***m Veliki".
Više se bojim neke povrede, jer bi faktički igrao svaku iole bitniju utakmicu (Primera, LP) jer je jedina opcija u špicu. Ili će možda Carlo već uigravati Ronalda na toj poziciji, mada po noćas viđenom ima on još dosta pružiti na krilu.Kawhi je napisao/la:Vratiće se Jese do bitnih tekmi.Do tada u kupu mogu Bale,Isco il James igrati to.Clutch je napisao/la:Treba nam back-up za Benzemu.
Ma dobro, uvijek imate Cleverly-a.Belmin6 je napisao/la:cuj funti
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- AlfredBorden
- Kontakt:

legla plata, kakav poklon kladionica, pa na ronu protiv ovih hadalja treba biti 1,15 max
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Nije lose za prvu pripremnu utakmicu..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Consigliere
- Kontakt:
Upravo ono sto sam ocekivao:
- Kross masina
- James nema nista posebno za ponuditi, vrlo brzo ce se pokazati da je SP njegov vrhunac, Isco ce ga syebat za poziciju
- Casillas pokazao da je kriza iza njega, na veliku zalost dobrog dijela forumasa
- Ronaldo je i dalje tata

- Kross masina
- James nema nista posebno za ponuditi, vrlo brzo ce se pokazati da je SP njegov vrhunac, Isco ce ga syebat za poziciju
- Casillas pokazao da je kriza iza njega, na veliku zalost dobrog dijela forumasa
- Ronaldo je i dalje tata
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Vrlo hrabre procjene na osnovu samo jedne utakmice. Cak bi rekao i bezobrazne.Consigliere je napisao/la:- James nema nista posebno za ponuditi, vrlo brzo ce se pokazati da je SP njegov vrhunac, Isco ce ga syebat za poziciju
Marksizam u skole!
Kroos – Odlican
Iker – Broj 1 u ovoj sezoni
James – malo se ukakio, bice bolje
IDEMO PO SVE TROFEJE
Iker – Broj 1 u ovoj sezoni
James – malo se ukakio, bice bolje
IDEMO PO SVE TROFEJE
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Nakon jedne utakmice? Niđe veze.Consigliere je napisao/la: - James nema nista posebno za ponuditi, vrlo brzo ce se pokazati da je SP njegov vrhunac
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Upravo.Raul_64 je napisao/la:Nije lose za prvu pripremnu utakmicu..
Dobra utakmica. Kroos dosta dobar, James slabo.
Iker je imao odlicnih odbrana, stoperi fino odradili. Ronaldo odlican, raduje njegova fizička sprema.
Na Atletico s Xabijem i bit će puno bolje s njim umjesto Jamesa nadam se.
Di Maria umjesto Jamesa i dream team.
Sta tek reci za ovo:
---------------------------------------------Iker----------------------------------------------------------
-----Dani-------------Ramos-------------------------Pepe--------------Marcelo--------------------
---------------------------------Modric-------------Xabi----------------------------------------
------------------------------------------Kroos--------------------------------------------------
--------Bale--------------------------Ronaldo--------------------------------Di Maria-----------

Sta tek reci za ovo:
---------------------------------------------Iker----------------------------------------------------------
-----Dani-------------Ramos-------------------------Pepe--------------Marcelo--------------------
---------------------------------Modric-------------Xabi----------------------------------------
------------------------------------------Kroos--------------------------------------------------
--------Bale--------------------------Ronaldo--------------------------------Di Maria-----------
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Consigliere
- Kontakt:
HvalaTariqAli je napisao/la:Vrlo hrabre procjene na osnovu samo jedne utakmice. Cak bi rekao i bezobrazne.Consigliere je napisao/la:- James nema nista posebno za ponuditi, vrlo brzo ce se pokazati da je SP njegov vrhunac, Isco ce ga syebat za poziciju
Ne. Ja to mislim jos od njegovog potpisa za Real. Ova utakmica je prva u nizu koje ce potvrditi tu pretpostavkuClutch je napisao/la:Nakon jedne utakmice? Niđe veze.Consigliere je napisao/la: - James nema nista posebno za ponuditi, vrlo brzo ce se pokazati da je SP njegov vrhunac
Fit Tony: I keep my friends close...
Katastrofa je to, bez Velikog Karima nema titulaEdin TM87 je napisao/la:Di Maria umjesto Jamesa i dream team.
Sta tek reci za ovo:
Ma real nastavlja gdje je stao prosle godine,apsolutno ista igra u svim segmentima. Stalno neki treninzi kratki pasova,brzina ovo ono,na terenu susta suprotnost.S tim da je isco sad dobio konkurenciju za gusenje na glupoj poziciji,pa cemo vidjeti ko ce biti gori.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- AlfredBorden
- Kontakt:
jedina tema na kojoj se place i tuguje nakon osvojenih trofeja, jest zivota mi 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
+1AlfredBorden je napisao/la:jedina tema na kojoj se place i tuguje nakon osvojenih trofeja, jest zivota mi
Nikom nista ne odgovara a trofeji tu
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Vidiš da svi teže nekom savršenstvu.U ekipi s 11 fudbalera ne mogu uvijek svi doći do izražaja.Problem je što je kod nas uglavnom 11 kvalitetnih pa jedva dočekamo kritikovat 3-4 koji samo odrade svoj posao bez neke majstorije.AlfredBorden je napisao/la:jedina tema na kojoj se place i tuguje nakon osvojenih trofeja, jest zivota mi
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Samokritika je pravi korak ka napretkuAlfredBorden je napisao/la:jedina tema na kojoj se place i tuguje nakon osvojenih trofeja, jest zivota mi
Marksizam u skole!
Suhi će do kraja svog forumskog staža uvijek imati neku kritiku. 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Kroos!! 
Kavka je igracina dovedena za sicu.

Kavka je igracina dovedena za sicu.
Arhiviran trofej,sto @Raul rece za prvu pripremnu i to jos nekompletni za profesora uopce nije. lose,idemo dalje..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.