Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Ma sa ovom ekipom mi jedino mozemo nesto napravit rezultatski uz defanzivnu igru, i onda se nadat da Mata, Rooney i van Persie sami mogu nesto stvorit. Sto je i moguce. Tako slicno je i Holandija igrala. Osim Spanije, igrali su dosta izjednaceno u svakoj utakmici i na kraju nekako dosli do pobjede, kao i mi na ovim pripremama osim Galaxya. Uz to u cetvrtfinalu i polufinalu u 240 minuta nisu gola dali, ali nisu ni primili.
Nije van Gaal defanzivan trener, ali jest pragmaticar, i bas kao Holandija smo mi dosta limitirana ekipa, ali sa sjajnim pojedincima u napadu. Tako da cemo morat igrat nesto defanzivnije. Ne ocekujem neku sjajnu igru u svakom slucaju, ali ocekujem dosta poena u pocetku zbog lakog rasporeda. I onda valjda dobiju dovoljno samopouzdanja i uigranosti da izborimo top 4.
Nije van Gaal defanzivan trener, ali jest pragmaticar, i bas kao Holandija smo mi dosta limitirana ekipa, ali sa sjajnim pojedincima u napadu. Tako da cemo morat igrat nesto defanzivnije. Ne ocekujem neku sjajnu igru u svakom slucaju, ali ocekujem dosta poena u pocetku zbog lakog rasporeda. I onda valjda dobiju dovoljno samopouzdanja i uigranosti da izborimo top 4.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Citam da ce igrati u formaciji 3-5-2... PL

- OnlyUnited
- Kontakt:
Ova ekipa moze dosta toga. Mislim, meni nije bitno da li cemo tamburati protivnike ili one rutinske pobjede sa dozom iskustva, vazni su bodovi. LVG ima na raspolaganju mnogo novca. Vazno je izgraditi temelj nove ekipe Uniteda, nakon odlaska legedni, ugraditi pobjednicki mentalitet, a to ne ide preko noci.
Lagani raspored je opasna stvar, pogotov u epl.
Lagani raspored je opasna stvar, pogotov u epl.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- eric_cantona
- Kontakt:
Kao prvo, Rooneyu možda nije išlo, to se dogodi, ali se i dalje najviše trudio. što reći za Chicharita i poslije Cleverleya? Namjerno ne spominjem u ovoj utakmici očajnog Jamesa jer je premlad.. zanimljivo je da uvijek prođe u neku situaciju za ubačaj, ali baš uvijek mu sve što radi blokiraju..Cartman je napisao/la:Prvo mi ode Spaha, a sad jos ovaj Scouser kapiten svetog Uniteda. Prikljucite me na aparate.![]()
Hajde neka, ako ce mu to bit dodatna motivacija i ako ce se radi toga ozbiljnije ponasat, vrijedi mu dat tu traku. Sinoc je ponovo bio na katastrofalnom nivou na kojem je na nasu zalost bio vrlo cesto zadnje 2-3 godine. Mora igrat stabilno dobro. Inace nam se crno pise kao ekipi, jer ova ekipa je tanka braco. Pravo tanka.
U situaciji smo da je vrlo moguce da u subotu zaigraju dva apsolutna juniora bez ikakvog iskustva, znaci James i Blackett. Svaka cast momcima, ali nisu to svemirski talenti kao Januzaj, ni po kojoj osnovi ne mogu da igraju vec sada u prvih 11. Ali tako vrlo lako moze bit, jer mi nemamo stopera zamjenu osim Keana i Blacketta. Isto tako imamo samo jednog ljevog beka, koji je povrijedjen. Nevjerovatno da je klub ovo dopustio. Sada ce vjerovatno biti totalni haos na zadnji dan prelaznog roka i preplatit cemo nekoga debelo.
Kao drugo, Blackett je zvijer.. Bolji je već sad od pola lige na svojoj poziciji, a mlad je strašno.. Nadam se da će igrati često, tako da mislim da si i u ovom slučaju jako u krivu.. Blackett jer vjerojatno taj talenat, i brzo će stvoriti ime.. Za razliku od Lingarda, Jamesa i Keanea
Ma od Chicharita, Cleverleya i kompanije i ne ocekujem nista vise brate. A od Rooneya uvijek moramo ocekivat da ce bit jedan od najboljih.
Sto se tice Blacketta, jest on talenat, to sam i ranije pisao, ali covjek nije ni sekunde igrao u PL. A mi smo u situaciji da nema druge opcije skoro. To je neozbiljno. To je bila kritika na racun Woodwarda, a ne malog Blacketta.
Momci, je li vam ovi strucnjaci nedostaju:

Sto se tice Blacketta, jest on talenat, to sam i ranije pisao, ali covjek nije ni sekunde igrao u PL. A mi smo u situaciji da nema druge opcije skoro. To je neozbiljno. To je bila kritika na racun Woodwarda, a ne malog Blacketta.
Momci, je li vam ovi strucnjaci nedostaju:

ZVANIČNO: VIDAL & UNITED

.............
uskoro

.............
uskoro
O kakav smo mi peh klub, pa sto se bas Shaw povrijedi? Propusta 4 sedmice sezone, pa toliko nije propustio u prosloj sve zajedno... Ali hajde ako nista, moguce da ce mladi James dobiti neku sansu da uleti ponekad sa klupe.
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
Jel istina ovo za Hull ? 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Nije. Žutilo.
-
- Kontakt:
Gdje ce dat 18 mil' 

- OnlyUnited
- Kontakt:
Mladi igraci da bi se uklopili u sistem, trebaju prije svih trenera koji ima povjerenje u vlastite potencijale, dozu samopouzdanja, ali ne i one drskosti gdje na osnovu par dobrih utakmica zele status prvotimca, zatim wc saigrace (u nasem slucaju 3-4; Rooney, RVP, Mata i eventualno novi stoper) gdje bi stasali na iskustvu pomenutih.
Mislim da bi sljedeci igraci mogli napustiti klub: Chica, Nani, Kagawa, iako bih zelio da to budu Clev i Young...
Mislim da bi sljedeci igraci mogli napustiti klub: Chica, Nani, Kagawa, iako bih zelio da to budu Clev i Young...
- Ed Woodward for Prime Minister !
Zar se niste okrenuli drugim igracima,pisalom se da od Vidala nema nistaLvG je napisao/la:ZVANIČNO: VIDAL & UNITED
.............
uskoro

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kakav photoshopLvG je napisao/la:ZVANIČNO: VIDAL & UNITED
.............
uskoro

Sta ce nam Vidal pored zivog Cleverleya? Protiv Valencie maestralna asistencija. 

Ma jasta,pored onakvog talenta od clevsa da kupuje,nije lud 

sporting dao zvanično obavještenje o slučaju roja http://www.sporting.pt/English/News/new ... 130475.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
Cleverley nas najslabiji igrač.to se vidiko i u ovoj tekmi protiv valencije.nek nadje sebi drugi klub.mislio sam da ce stasati u našeg vodju ekipe.ali ne.on isto kao i gibson.nazalost
Treba odmaknut od ovog lika. Ocito da je pokvaren, i pokvaren mu je agent isto tako. Ovako ce i nama pravit probleme kad-tad ako dodje. Nije taj kvalitet da se vrijedi s tim borit.LvG je napisao/la:sporting dao zvanično obavještenje o slučaju roja http://www.sporting.pt/English/News/new ... 130475.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Pa ljudi jel moguce ds vi ne prepoznajete spanski stil igre koji gaji clev,te kakvu caroliju i mirnocu posjeduje u svojim nogama.Meni bi bilo krajnje debilno dovodit tamo nekog Vidala,Strotmana itd kad imamo dr ove igre i to joss nase dijete
pa ljudinoMrParanoic je napisao/la:Pa ljudi jel moguce ds vi ne prepoznajete spanski stil igre koji gaji clev,te kakvu caroliju i mirnocu posjeduje u svojim nogama.Meni bi bilo krajnje debilno dovodit tamo nekog Vidala,Strotmana itd kad imamo dr ove igre i to joss nase dijete

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.