Barem je to lahkoCartman je napisao/la:Nadji mi cestitu zenu iz Sandzaka i eto me.Bosniacum Lilium je napisao/la:Otelo je napisao/la:Em je glupo ko qrac
Kad bi nam se vratila ova dijaspora kao Cartman, mi bi bili Luxembourg za sve u Europi
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
To dovoljno govori na koliko je niske grane spalo covjecanstvo.Consigliere je napisao/la:Nije glupo. Zahvaljujuci ponizavanju poznatih stvorila se velika medijska paznja, tako da su ljudi saznali za ovu fondaciju i bolest.Otelo je napisao/la:Em je glupo ko qrac
Moras uraditi nesto glupo da bi privukao paznju na nesto ozbiljno.
Najzad, ljudi su saznali ali koga boli qrac kad mogu gledati slavne kako se polijevaju vodom
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Consigliere
- Kontakt:
Ja ti kazem da nije glupo ako za cilj ima to da se nekom pomogne.Otelo je napisao/la: To dovoljno govori na koliko je niske grane spalo covjecanstvo.
Moras uraditi nesto glupo da bi privukao paznju na nesto ozbiljno.
Najzad, ljudi su saznali ali koga boli qrac kad mogu gledati slavne kako se polijevaju vodom
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pa ja kazem da je to glup nacin da se pomogne nekom. Evidentno je da se necemo sloziti oko ovog.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Najbolji za sada:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Consigliere
- Kontakt:
Pa kako da se slozim? Da nema polijevanja vodom, akcija bi bila barem 100 puta manja, 100 puta bi se manje para skupilo iz dzepova ljudi koji ne znaju sta ce s njimOtelo je napisao/la:Pa ja kazem da je to glup nacin da se pomogne nekom. Evidentno je da se necemo sloziti oko ovog.
Bilo kakav nacin pomaganja je bolji od nikakvog ali eto jednostavno mislim da je bilo i drugih nacina.Consigliere je napisao/la:Pa kako da se slozim? Da nema polijevanja vodom, akcija bi bila barem 100 puta manja, 100 puta bi se manje para skupilo iz dzepova ljudi koji ne znaju sta ce s njimOtelo je napisao/la:Pa ja kazem da je to glup nacin da se pomogne nekom. Evidentno je da se necemo sloziti oko ovog.
- BordoMahala
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ko ti dade, zlatne ključe, od harema moooogg
ko ti dade, zlatne ključe, od harema moooogg
- Consigliere
- Kontakt:
To je marketing, shvatas. Npr. film moze biti remek djelo, ali nece uzeti nikakvu lovu u kinima ako na posterima nema imena Toma Cruisea ili Jessice Albe npr. Oni su tu da privuku raju.Otelo je napisao/la: Bilo kakav nacin pomaganja je bolji od nikakvog ali eto jednostavno mislim da je bilo i drugih nacina.
Znam, nazalost...Consigliere je napisao/la:To je marketing, shvatas. Npr. film moze biti remek djelo, ali nece uzeti nikakvu lovu u kinima ako na posterima nema imena Toma Cruisea ili Jessice Albe npr. Oni su tu da privuku raju.Otelo je napisao/la: Bilo kakav nacin pomaganja je bolji od nikakvog ali eto jednostavno mislim da je bilo i drugih nacina.
Evo ovako niko nece to odbiti jer se boje da ce ih raja prestati "obozavati" zbog toga i da ce izgubiti taj novac
- Consigliere
- Kontakt:
Vin Diesel je prozvao Putina.Otelo je napisao/la: Znam, nazalost...
Evo ovako niko nece to odbiti jer se boje da ce ih raja prestati "obozavati" zbog toga i da ce izgubiti taj novac
- samo_lijevo
- Kontakt:
je li sta ozbiljno?Consigliere je napisao/la:Vin Diesel je prozvao Putina.Otelo je napisao/la: Znam, nazalost...
Evo ovako niko nece to odbiti jer se boje da ce ih raja prestati "obozavati" zbog toga i da ce izgubiti taj novacTo se ceka
hoce li se zahmetiti car da odgovori?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Cautinho
- Kontakt:
A i nek i ovo vidim.
Dvojica polemičara stvorili hejt prema tome što se neko tamo u bijelom svijetu polijeva hladnom vodom i njih to strašno nervira.
Ljudi,ozdravite,živite u BiH,vaše je da vas boli q šta radi tamo neko ko ima para kao vaša država 10 puta.Bukvalno.
Dvojica polemičara stvorili hejt prema tome što se neko tamo u bijelom svijetu polijeva hladnom vodom i njih to strašno nervira.
Ljudi,ozdravite,živite u BiH,vaše je da vas boli q šta radi tamo neko ko ima para kao vaša država 10 puta.Bukvalno.
Keep walking.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne dirajte mi bivseg trenera.Cartman je napisao/la:Nije toliko star, 44 ima.Bosniacum Lilium je napisao/la:Koliko ima godinaCartman je napisao/la:Trener Salzburga se zove Adolf Hütter.Roditelji mu 100% nacisti.
Pa frisko je to bilo tada. Dosta ih je ostalo undercover i politicara i raje
Naravno ko sto ih ima dosta i sada
Ma samo vrebaju novu priliku moj Bosniacume, zato ja ne vjerujem ovim nasim Jugosvabama. Uvijek ih drzim na oku.
Pozdrav za Charlija..
Valjda si živ šefe..
Valjda si živ šefe..
Samo da pozdravim brata Narina iz pijane atmosfere
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
only Ice Bucket Challenge I approve
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta je fazon sa tim Ice Bucket Challenge? Kako nemam neta od subote, imam ali je vrlo slab, nisam u toku. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kaze covjek koji uziva u tomeCautinho je napisao/la:A i nek i ovo vidim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.