Sarajevo je uvijek bilo u bod - dva gore dole, vi ste u nekim slucajevima kao ove godine imali taj hajmo reci faktor srece koji vas je pratio da osvojite, a i nek ste osvojili meni nije krivo.miki651 je napisao/la:Pa onako realno govoreći Zrinjski bez takozvanih jakih ljudi osvoji prvenstvo tri puta.....aS_Roma je napisao/la:Ostali su i kod nas svi normalni navijaci, vidis i sam protiv Veleza je doslo opet istih 4-5 milja bolesnika koji prate Sarajevo sa Tanom i bez Tana, pun bi stadion bio sutra bio on tu ili ne.
Sad ko radi u upravi kluba, kako radi, to nikoga ne zanima bas toliko dok ima rezultata, nas samo teren zanima.
A i sam bi ti volio sigurno da Zrinjski ima nekog jakog covjeka pa da i tvoj klub izadje iz ovog sivila
A još kad dođu moćni ljudi pravi sponzori.... Barem će izgraditi novi stadion to im je prvi zadatak i to će se i desiti.
U Sarajevu su godinama tovarili lopovi i svkakvi ljudi koji su imali druge ciljeve, a cilj nikad nije njima bila titula i uspjeh kluba, pa doslo je vrijeme da se promjeni