Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Ramsey16
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la Ramsey16 » 20 avg 2014, 08:57

Pri paljenu se ovo uvijek desava

http://prntscr.com/4el6dk

forman
Kontakt:

Post Postao/la forman » 20 avg 2014, 10:20

Ramsey16 je napisao/la:Pri paljenu se ovo uvijek desava

http://prntscr.com/4el6dk
Izbriši Origin od EA GAmes ako ti ne treba, ako treba kad izbrišeš, restartuj i opet instaliraj :) Lp

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 20 avg 2014, 13:41

R32 je napisao/la:Oborio sistem, instalirao xp sp3 na racunaru, dok je bilo na kraju ono da se konekcija napravi nesto mi bilo nelogicno i ja isao ono skip, hajd reko poslije cu. Međutim sad nikako, samo dole pise A network cabel is unplugged, zna li neko sta kako napraviti? Adsl je net. spajao sam na laptop direktno radi, kao i na vajrlesu znaci net je ok.

PS.Haha ovi za potrosnju ja znao 150 gb u cugu potrosit, skinem citavu kolekciju od jednog glumca :D
Jesil instalirao sve drivere?
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 20 avg 2014, 13:51

schweinsteiger je napisao/la:
Bitch please :mrgreen:
slika
svaka čast :D

ali koji je u tebe net? kod mene je moja tv full, koja je ono brzina MISLIM 5mbs? sve sam zaboravio, pa mi se i ne skida nesto veliko, da bar ubrzaju net lakse bi sve bilo, ove godine nikavkih pogodnosti

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 20 avg 2014, 14:05

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:
Bitch please :mrgreen:
slika
svaka čast :D

ali koji je u tebe net? kod mene je moja tv full, koja je ono brzina MISLIM 5mbs? sve sam zaboravio, pa mi se i ne skida nesto veliko, da bar ubrzaju net lakse bi sve bilo, ove godine nikavkih pogodnosti
Isto full,racun je oko 60 KM uvijek,marka gore-dole :)
U najboljem slucaju(navece nekad) download je oko 510 kb/s,a inace izmedju 350 i 400 varira.
Ovaj mjesec sam svasta nesto skidao,pa se bas nakupilo,inace ne predjem ni 100.

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 20 avg 2014, 15:23

takvo vrijeme doslo da ni ne znas sta ces skidati, a prije dok je bio net s limitom, muka :D eh stara vremena

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 20 avg 2014, 17:32

i ja koristim mojatv full, doduše kod mene download ide uglavnom oko 500-600kb/s kada nema puno opterećenja..

samo što imam problem, ne mogu da vidim ovu potrošnju, uđem na korisnički račun i sve, izlista mi se ovo iznad što bude za pozive ali flash player kao da ne učitava ona dva dijela gdje bude "potrošnja u zadnjih 10 dana" i "potrošnja u tekućem mjesecu"..

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 20 avg 2014, 19:06

GazijaKalesija je napisao/la:
R32 je napisao/la:Oborio sistem, instalirao xp sp3 na racunaru, dok je bilo na kraju ono da se konekcija napravi nesto mi bilo nelogicno i ja isao ono skip, hajd reko poslije cu. Međutim sad nikako, samo dole pise A network cabel is unplugged, zna li neko sta kako napraviti? Adsl je net. spajao sam na laptop direktno radi, kao i na vajrlesu znaci net je ok.

PS.Haha ovi za potrosnju ja znao 150 gb u cugu potrosit, skinem citavu kolekciju od jednog glumca :D
Nisam nista, ali kod sebe obarao i sve bude ok, samo jos od zvucne instaliram posebno drajver i to je to.
Znaci isti cd, i meni su odma pali na pamet drajveri jel ima neka stranica sa drajverima, sto se tice te mrezne kartice il sta vec.
Mia San Mia

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 20 avg 2014, 19:44

R32 je napisao/la:
GazijaKalesija je napisao/la:

Nisam nista, ali kod sebe obarao i sve bude ok, samo jos od zvucne instaliram posebno drajver i to je to.
Znaci isti cd, i meni su odma pali na pamet drajveri jel ima neka stranica sa drajverima, sto se tice te mrezne kartice il sta vec.
Odi desni klik na my computer properties pa gore ono hardware potraži device manager... Ako ti ima žutih upitnika kod Ethernet controller ili tako nešto, javi se onda da pogledamo.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 20 avg 2014, 19:55

Gazija sve su zuti upitnici... Other devices zuti, dalje ethernet controler zuti je i multimedia audio controler.
Mia San Mia

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 avg 2014, 21:11

Eh ovako, otis'o mi punjac od laptopa, ali samo onaj dio sto ide iz uticnice do adaptera, od savijanja puklo ono sve, pa me zanima moze li se to uzeti posebno, da ne uzimam komplet punjac? U pitanju je Dellov laptop

slika

I gdje uopste ovo ima u Sarajevu uzeti :?
1946

filip13

Post Postao/la filip13 » 20 avg 2014, 22:12

kako promijeniti šifru na gmailu?

p.s. promijenio

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 20 avg 2014, 22:59

Gazija uspio sam naci drajver za zvuk i radi.
3Com EtherLink XL 10/100 PCI For Complete PC Menagment NIC ( 3C905C-TX )
valjda je to za sta treba drajver, ali nema sanse da nađem.
Mia San Mia

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la anonimni » 20 avg 2014, 23:29

anonimni je napisao/la:Kad već pričate o PS3, zanima me može li se on dečipovati (nemam neku drugu riječ za ovo, valjda znate na šta mislim :mrgreen: )?
Zna li iko ? Nije PC, ali nema teme za konzole, a valjda se neko odavde razumije u PS :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

forman
Kontakt:

Post Postao/la forman » 20 avg 2014, 23:30

R32 je napisao/la:Gazija uspio sam naci drajver za zvuk i radi.
http://www-947.ibm.com/support/entry/po ... migr-44256" onclick="window.open(this.href);return false;

drugi exe file skini i install :)

R32
Kontakt:

Re: Odg:

Post Postao/la R32 » 20 avg 2014, 23:31

anonimni je napisao/la:
anonimni je napisao/la:Kad već pričate o PS3, zanima me može li se on dečipovati (nemam neku drugu riječ za ovo, valjda znate na šta mislim :mrgreen: )?
Zna li iko ? Nije PC, ali nema teme za konzole, a valjda se neko odavde razumije u PS :mrgreen:
Prvi put cujem da to neko zeli :D radi cega Bgt?
A vjerovatno da moze, za ps2 ima vise nacina cipovanja, na cd, usb... a sad ako se "nesto i ubaci" trebalo bi se moci i izvadit :D
Mia San Mia

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 avg 2014, 23:35

Ma dobio polovan PS3 koji je vjerovatno cipovan (imam HDD neki, sta i kako ne znam jer se u to ne razumijem) i googlajuci kontam da je tesko igrati ove piratske igre online i paziti na sve ostale sitnice kod cipovanog PS-a, a danas igrice za njega nisu toliko skupe kao nekada (sve sto me interesuje se moze naci za 40-50 KM po igrici, a cak na Mediamarktu u Njemackoj vidjeh bundle NBA 2K13 i WWE 2K13 za 5€, prejeftino, a primjer originala koji me interesuje :mrgreen: )

Ako vec to ne mogu, je li problem igrati na njemu te originale bez obzira na to sto je cipovan i moram li opet paziti na sve to kao kod pirata ?

Kapiten Blue Traina

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 20 avg 2014, 23:56

forman je napisao/la:
R32 je napisao/la:Gazija uspio sam naci drajver za zvuk i radi.
http://www-947.ibm.com/support/entry/po ... migr-44256" onclick="window.open(this.href);return false;

drugi exe file skini i install :)
Skinuo i pokrenuo na racunaru i kreiralo folder i tamo samo 2 fajla koja se mogu pokrenuti. Jedan je pod nazivom preinstl i kad pokrenem pise... Please turn off your computer, instal the NIC, then start your computer. Dok drugifajl PCI_data pise This process expect two command line parameters. Both the BusNumber and DeviceNumber of the PCI device in question. I u oba sl samo ok.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mia San Mia

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 21 avg 2014, 00:09

anonimni je napisao/la:Ma dobio polovan PS3 koji je vjerovatno cipovan (imam HDD neki, sta i kako ne znam jer se u to ne razumijem) i googlajuci kontam da je tesko igrati ove piratske igre online i paziti na sve ostale sitnice kod cipovanog PS-a, a danas igrice za njega nisu toliko skupe kao nekada (sve sto me interesuje se moze naci za 40-50 KM po igrici, a cak na Mediamarktu u Njemackoj vidjeh bundle NBA 2K13 i WWE 2K13 za 5€, prejeftino, a primjer originala koji me interesuje :mrgreen: )

Ako vec to ne mogu, je li problem igrati na njemu te originale bez obzira na to sto je cipovan i moram li opet paziti na sve to kao kod pirata ?
Ne razumijem se ni ja u to. Valjda se javi neko ko zna. A i bolje je mozda da zamijenis s nekim ko nije cipovao. Bolje obojci. Cak mozes dobiti doplate neke. A ovako bi placao.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mia San Mia

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 avg 2014, 00:12

Vidis, nisam znao da je cipovan PS cijenjeniji od necipovanog :mrgreen: nije ti ni ta ideja za mijenjanje losa, ako vec ovdje ne bude niko znao sta i kako, otici cu u neki od game shopova ovdje, valjda su ti ljudi strucni i za ovakve stvari :D hvala tebi i na ovim informacijama :thumbup:

Kapiten Blue Traina

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], alemsa, ASD, huupmil i 6 gostiju.