Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Bez zajebancije, tino je dobar igrac i ne znam zasto ga napadate. Brzo ce u italiju i onda ce vjerovatno biti odjednom dobar. Dok je recimo Vrsajevic zivi prosjek i nije igrac za ozbiljnu reprezentaciju. Ali da je po Harisu iz han pijeska, on bi bio prvotimac jer mensura ne bi bilo.
Tino treba uzeti dres broj 10 od Misketa, i biti mu prava zamjena. Cak sta vise TSS ima i brzinu sto je Misketu falilo.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
bulbasor je napisao/la:Tino treba uzeti dres broj 10 od Misketa, i biti mu prava zamjena. Cak sta vise TSS ima i brzinu sto je Misketu falilo.

I red bi bio da neko skloni ovu SARKASTICNU anketu o TSS, iz postovanja prema reprezentaciji i njenom clanu.
TSS zvijer!!!
bulbasor je napisao/la:Tino treba uzeti dres broj 10 od Misketa, i biti mu prava zamjena. Cak sta vise TSS ima i brzinu sto je Misketu falilo.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 avg 2014, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
e, jbg sad...bulbasor je napisao/la:Tino treba uzeti dres broj 10 od Misketa, i biti mu prava zamjena. Cak sta vise TSS ima i brzinu sto je Misketu falilo.
mogu i ja umjesto Spahića
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Nemoj, nećemo više biti dobriVanBasten je napisao/la:mogu i ja umjesto Spahića

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jos jedno Ajducko srce, Allahu s nebesa sta smo ti skrivili? 

Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Virtu4l je napisao/la:Nemoj, nećemo više biti dobriVanBasten je napisao/la:mogu i ja umjesto Spahića
bringing bek sam balans tu junivers

Niko ne poredi Tina sa Pjanicem, Pjanic se desi jednom u 10-15 godina, ali ne moraju biti svi njegov kvalitet da bi bili u reprezentaciji, niti se moze , niti ima.Ajax je napisao/la:bulbasor je napisao/la:Tino treba uzeti dres broj 10 od Misketa, i biti mu prava zamjena. Cak sta vise TSS ima i brzinu sto je Misketu falilo.![]()
Miske je i sada ovako spor doktor za Tina. Jesi li gledao ovu utakmicu Hajduka i prosle ili pratis kao sto neko rece Whoscored samo ?? Tino je veliki potencijal koji treba cim prije zaigrati za neki klub iz liga petice. Cim prije to bolje i za njega i za reprezentaciju. Tada ce se pokazati njegov kvalitet. On nije igrac npr. klase Pjanica koji je bio vec sa 22 godine za prvih 11 reprezentacije. Rijetki su takvi igraci i on svakako nije jedan od njih.
Sto se tice Misimovica, on je legenda, a i dokaz da ne moras biti u svijetskom vrhunskom klubu, da bi bio vrhunski igrac, ali svima njima vrijeme prolazi, pa tako i Misimovicu, kao sto je i Barbarezu,Baljicu,Salihamidzicu, ne mogu vjecno igrati.
Tino ce sigurno napraviti dobru karijeru, uz malo srece (sto je potrebno svakom igracu) i dosta truda to ce i ostvariti, jer posjeduje odlican kvalitet, a jako je mlad igrac. On nam moze biti samo od koristi, i momka treba podrzati, jer je nas, a ne tamo nekakav stranac.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Tino ce uzeti 7, sto mu i pripada, a Besic 6, takodje i njemu sto pripada, Prcic 10, Pjana 8.bulbasor je napisao/la:Tino treba uzeti dres broj 10 od Misketa, i biti mu prava zamjena. Cak sta vise TSS ima i brzinu sto je Misketu falilo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Treba njega svakako podrzati i zasluzuje mjesto u timu. Ali ne treba ga proglasavati nasljednikom Misketa, novom desetkom i starterom u reprezentaciji sto neki ovdje rade. Jer ima boljih igraca od njega trenutno. Sto se tice njegovog talenta on ce se bolje razvijati u nekoj jacoj ligi.emir79 je napisao/la: Tino ce sigurno napraviti dobru karijeru, uz malo srece (sto je potrebno svakom igracu) i dosta truda to ce i ostvariti, jer posjeduje odlican kvalitet, a jako je mlad igrac. On nam moze biti samo od koristi, i momka treba podrzati, jer je nas, a ne tamo nekakav stranac.
emir79 je napisao/la:Tino ce uzeti 7, sto mu i pripada, a Besic 6, takodje i njemu sto pripada, Prcic 10, Pjana 8.

Ako se iza nicka Van Basten krije Arslanagic, onda mozeVanBasten je napisao/la:e, jbg sad...bulbasor je napisao/la:Tino treba uzeti dres broj 10 od Misketa, i biti mu prava zamjena. Cak sta vise TSS ima i brzinu sto je Misketu falilo.
mogu i ja umjesto Spahića

Kad vec spomenusmo brojeve, i taj neki kult oko brojeva, Prije Misimovica desetku je nosio Hasan, (ne znam da li je i ko je prije Hasana, mozda Baka Sliskovic ili Glavas). Taj broj kod nas ima određenu težinu, ko sedmica u Man.Utd.emir79 je napisao/la:Tino ce uzeti 7, sto mu i pripada, a Besic 6, takodje i njemu sto pripada, Prcic 10, Pjana 8.bulbasor je napisao/la:Tino treba uzeti dres broj 10 od Misketa, i biti mu prava zamjena. Cak sta vise TSS ima i brzinu sto je Misketu falilo.

Bravo Tino sine bosanski! 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Marijo Dodik. 

birvaktile su mi vikali da sam isti Costacurta...bulbasor je napisao/la:Ako se iza nicka Van Basten krije Arslanagic, onda mozeVanBasten je napisao/la:e, jbg sad...bulbasor je napisao/la:Tino treba uzeti dres broj 10 od Misketa, i biti mu prava zamjena. Cak sta vise TSS ima i brzinu sto je Misketu falilo.
mogu i ja umjesto Spahića![]()
![]()

al lagali su, miša im njihovog
birvaktile su mi vikali da sam isti Costacurta...
al lagali su, miša im njihovog[/quote]
Taman na jedan takav stoper fali, italijanska stil, sminker al noge lomi...

al lagali su, miša im njihovog[/quote]
Taman na jedan takav stoper fali, italijanska stil, sminker al noge lomi...

Samo jedan je pravi ..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]