15 minuta 1:0 Puzigaca iz slobodnog
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

heehheehhe polahko drug nemoj odma u 15 neka malo igramo iz neke akcije gol OkicBordoMahala je napisao/la:Još 21 sat, samo. Mogla bi ovo biti neprospavana noc, iako sam kuci.
15 minuta 1:0 Puzigaca iz slobodnog
GracanicaAA je napisao/la:heehheehhe polahko drug nemoj odma u 15 neka malo igramo iz neke akcije gol OkicBordoMahala je napisao/la:Još 21 sat, samo. Mogla bi ovo biti neprospavana noc, iako sam kuci.
15 minuta 1:0 Puzigaca iz slobodnog![]()
![]()
Ja Home laganini pivca tu Plazma tu i dzamija
Mozes misliti ludnice kad bi ga uvaljali, GRMI STADIOOOOOOOON TI SI SAMPIOOON (bez obzira sto na onaj nacin sto smo pjevali uopste nije pravi ritam te pjesme kao sto su je pjevali u BL i Atini al' nema veze, ovako lakse zagrmiGracanicaAA je napisao/la:heehheehhe polahko drug nemoj odma u 15 neka malo igramo iz neke akcije gol OkicBordoMahala je napisao/la:Još 21 sat, samo. Mogla bi ovo biti neprospavana noc, iako sam kuci.
15 minuta 1:0 Puzigaca iz slobodnog![]()
![]()
Ja Home laganini pivca tu Plazma tu i dzamija
Istina je.staragarda je napisao/la:negdje procita da 2000 borusijinih glava dolazi..jel istina to.....
daj nemoj da s.e.r.e.s sviju ti....jasno da podrzavas svoj klub al ovo je bruka teska da se bandovic zove..covjek nije los golman al je kikser mrtvi...odbrani nemoguce pa primi 2 pacerska gola...nikako za repku al ovo su menadzerski talovi ala susic,vrsajevic da se proda negdje...smijesno da se ovo radi sa reprezentativnim dresom taman da su i iz moje Slobode..BordoMahala je napisao/la:Bolje i Dejo nego Avdukic.
ma kome ce deju prodati 30 godina ima ,da je neki extra i nije al drago mi je nas jestaragarda je napisao/la:daj nemoj da s.e.r.e.s sviju ti....jasno da podrzavas svoj klub al ovo je bruka teska da se bandovic zove..covjek nije los golman al je kikser mrtvi...odbrani nemoguce pa primi 2 pacerska gola...nikako za repku al ovo su menadzerski talovi ala susic,vrsajevic da se proda negdje...smijesno da se ovo radi sa reprezentativnim dresom taman da su i iz moje Slobode..BordoMahala je napisao/la:Bolje i Dejo nego Avdukic.
pa jos gore,jbtbordobijeli je napisao/la:ma kome ce deju prodati 30 godina ima ,da je neki extra i nije al drago mi je nas jestaragarda je napisao/la:daj nemoj da s.e.r.e.s sviju ti....jasno da podrzavas svoj klub al ovo je bruka teska da se bandovic zove..covjek nije los golman al je kikser mrtvi...odbrani nemoguce pa primi 2 pacerska gola...nikako za repku al ovo su menadzerski talovi ala susic,vrsajevic da se proda negdje...smijesno da se ovo radi sa reprezentativnim dresom taman da su i iz moje Slobode..BordoMahala je napisao/la:Bolje i Dejo nego Avdukic.