RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Goodison
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Goodison » 24 avg 2014, 19:38

S obzirom kakav je Čelik, realno je da očekujemo bod(ove) u Zenici. Haj' mo Rođeni !!! :)

Volio bih da Janičijević počne utakmicu umjesto Popa.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 24 avg 2014, 19:55

RezervniGolman je napisao/la:Pauzira li nam Dare u Zenici
Da brato danas sam ti napisao da je Maleta dobio suspenziju dvije utakmice od "Sarajevskog nogometnog saveza".Volio bi stvarno znati po kojem slovu zakona se za ono dobijaju dvije utakmice,ali kao što sam neki dan rekao sarajevske hoštaplerske igre već su počele htjeli mi to priznati ili ne.Oni jednostavno ne smiju i ne mogu ništa Zrinjskom i Širokom a sve ostale će sasjeći u startu.To je taj famozni Begić-lopov s aerodroma.Opet kažem ako ima neki sličan primjer kao Maletin nek kaže dvije utalmice za šta???
E pošto ja nikad iz sebi svojstvenih manira ne pišem po tuđim temama neću to raditi ni sada, ali ću ovdje podsjetiti sve nas na moje postove od 1,2,3. 6. a oni su bili prije svega revolt na odlazak Okića.Tad sam žestoko popljuvan na našem pdf-u od strane nekih navijača Sarajeva i žestoko banovan od ovih moderatora.Da Šefku sam volio ko Boga i žestoko sam bio razočaran njegovom izjavom a da ne dužim sjetite se da sam rekao da će poslije mjesec igranja biti deložiran na klupu i da će do novembra dženo biti smjenjen.Jednostavno shvatite lepom duletu ne odgovara uščuplić nikako jer je on dijete Sarajeva i kao moralan dečko ne želi učestvovati u pljačkanju istog a to se ne uklapa nikako u planove lepog duleta koji mora na svakom igraču i treneru zarađivati određenu svotu eura.U tu se igru idealno uklopio Okić čiji punac ne spava od dugova pa se preko Šefke prebijaju razno razna dugovanja.Uglavnom neću dužiti nisu to više naši problemi, oni čiji su neka se koprcaju u njima.Eto im stiže Bekić kao što su govorili ljetos sad će sve s njim poharati.Živi bili pa vidjeli.Ovaj neriješen ishod danas je nama po volji pa mi gledajmo sebe i svoj put a Bekiće i njemu slične prepustimo milionerima.I na kraju dragi moji u srijedu hrabro zbiti redove i glave i bez ručne izaći na BP pa šta nam Bog da.Sretno nam u srijedu.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 24 avg 2014, 19:59

BMV22 ma ko ih yebe brat moj. Nego normala crveni ali sto se nasi nisu zalili da mu skinu jednu tekmu. Ono nije ni za crvenog ni za jedne utakmice yebem im familiju sta im Velez vise smeta :evil: ma i bez njega idemo otvoreno i na 3 boda. Forzaaaa
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 avg 2014, 20:05

Raja moja draga ne opterecujte se drugima I igrama zavjere.. nama ni evropa nije toliko bitna koliko da vidimo koliko ovaj klub grad moze da postigne kad se napregne koliko sportske pozitivne vrijednosti mozemo da pridonesemo ovoj nam domovini.. na pravom smo putu
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 24 avg 2014, 20:16, ukupno mijenjano 2 puta.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 24 avg 2014, 20:06

RezervniGolman je napisao/la:BMV22 ma ko ih yebe brat moj. Nego normala crveni ali sto se nasi nisu zalili da mu skinu jednu tekmu. Ono nije ni za crvenog ni za jedne utakmice yebem im familiju sta im Velez vise smeta :evil: ma i bez njega idemo otvoreno i na 3 boda. Forzaaaa
Slažem se brato, zato sam i naveo da mi neko pomogne i navede sličan primjer jer ga ja za 50 godina ne pamtim.Da, smeta Velež i petokraka mnogima u ovoj jadnoj državi, ali naše je da izdržimo što možemo duže.Puno puno će faliti Maleta vidjeli smo svi juče ali na muci se poznaju junaci,samo hrabro, nek Škalja izvede 11 ratnika na teren zalaganje i borba nek budu ko protiv Sarajeva kontranapadi ko prošle godine protiv Viteza i kao što bi rekao veliki Muhamed Ali moramo biti brzi ko munje a ubadati kao pčela.Nek nam je svima sretno.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 24 avg 2014, 20:45

BMV22 je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:BMV22 ma ko ih yebe brat moj. Nego normala crveni ali sto se nasi nisu zalili da mu skinu jednu tekmu. Ono nije ni za crvenog ni za jedne utakmice yebem im familiju sta im Velez vise smeta :evil: ma i bez njega idemo otvoreno i na 3 boda. Forzaaaa
Slažem se brato, zato sam i naveo da mi neko pomogne i navede sličan primjer jer ga ja za 50 godina ne pamtim.Da, smeta Velež i petokraka mnogima u ovoj jadnoj državi, ali naše je da izdržimo što možemo duže.Puno puno će faliti Maleta vidjeli smo svi juče ali na muci se poznaju junaci,samo hrabro, nek Škalja izvede 11 ratnika na teren zalaganje i borba nek budu ko protiv Sarajeva kontranapadi ko prošle godine protiv Viteza i kao što bi rekao veliki Muhamed Ali moramo biti brzi ko munje a ubadati kao pčela.Nek nam je svima sretno.
Treba od početka pustit čeliku inicijativu a u napad gurnut Anija Vladu i Haurdica (bez Popa) u sredinu Jankovica Nikolica i gospodina Blagojevica :P :thumbup:
KLUB SVIH NAS.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 24 avg 2014, 21:00

BMV22 je napisao/la:
Falit će sigurno, juče smo daleko najlošiji bili na bekovskim pozicijama.

salmy

Post Postao/la salmy » 24 avg 2014, 21:06

Ma kako god,Velež će mnogima u P.L. pomrsiti racune i vjerujem da cemo na kraju biti u gornjem dijelu tabele.
Samo mi nije jasno kako ono sinoc kone "razmontirase" Zelju i slozise im 2 komada i to po onakvom kijametu od vremena.
Ocekivao sam bar nerjeseno, sto bi nam u svakom slucaju vise odgovaralo.
U Zenicu po sva tri boda :clap: :clap:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 24 avg 2014, 21:08

Anele zato i Ani juce nije bio bas na zadatku. Fali mu Dare po onoj desnoj strani. Hodza je vise u defanzivi bio. Ali Hodza nije los. Odavno nisam vidio manjeg a žilavijeg igraca. Skace po metar ipo a oni grmalji iz Travnika se odbijaju od njega ko od beton
KLUB SVIH NAS.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 24 avg 2014, 21:47

Nikakav me bod ne zanima u Zenici po 3 boda idemo i 3 moramo uzeti vrijeme je za pobjedu u Zenici ;) :)
Ajmo Rođeni !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 24 avg 2014, 22:02

Slijedi Čelik u gostima,Olimpic kući,Široki u gostima.Pravi test za naše rođene.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 avg 2014, 22:56

Tek slijede prave utakmice. Idemo!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 avg 2014, 23:15

bit će nam yebeno u srijedu, slično kao kontra Vezira.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 avg 2014, 23:45

ako je neko obilazio pomoćni teren i slikao, dajte postavite slike pa da vidimo dokle su došli radovi. ;)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 avg 2014, 23:56

Treba napast Čelik od prve minute.
Čelik neće igrati bunker pa neće imati izgovor za neefikasnost, samo nek odigraju kako znaju i sve će biti uredu.
Prošle godine smo ih zamalo dobili sa dosta lošijom ekipom, samo da je Ramović bio precizniji 5 metara od gola Čelika. ;)

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 25 avg 2014, 00:17

Ma ovo sto sam vidio na sportskom pregledu,7-8 sansi i to mrtvih zicera.Samo kad procepi,polahko raja.Evo procitah i Skaljicev intervju,kaze covjek da smo jaci nego lani,i jesmo samo da se sve poslozi i uigra.Moze neko mislit da sere.m al jaki smo pravo.U zenicu po 3 boda bez lazne skromnosti ali trenutno smo ispred njih podobro i to moramo iskoristiti.
Velezov niz bez poraza ce potrajati abd jos dugo i trebo bih ja strahovati-nikad,nek strahuju drugi od nas,tako i treba
SAMO VELEZ
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 25 avg 2014, 08:59

Sjecam se dobro ,bila je sezona 98/99 nas par stotina SVE GORI I NA KRAJU PJESMA SE ORI.

ČELIK-VELEŽ 0:2

NEK BUDE I OVE GODINE

FORZA
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
VFC THE RELIGION

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 25 avg 2014, 13:43

Novo pojacanje :mrgreen: :
[youtube][/youtube]
StarMo nije skutorija...

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 25 avg 2014, 14:57

Šta sam vam rekao, mora Pop proraditi.Svi se slažemo da on ne zna puno, ali to neznanje nadoknadi trkom, borbom i zalaganjem.Sada očekujem da nastavi ovako i u Zenici.Čestitke Pope na prvom golu :clap: :salut:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 25 avg 2014, 15:18

Crvenarmija je napisao/la:Šta sam vam rekao, mora Pop proraditi.Svi se slažemo da on ne zna puno, ali to neznanje nadoknadi trkom, borbom i zalaganjem.Sada očekujem da nastavi ovako i u Zenici.Čestitke Pope na prvom golu :clap: :salut:
Nije on toliko los igrac koliko je do sada kritikovan. To tvrdim od pripremnih utakmica i misljenja sam da nemamo bolju alternativu na mjestu centarfora od njega. Kako tumacim po vasim komentarima (vi koji gledate utakmice) nista losi nije od Hebibovica, Jankovica, Hajdarovica, Haurdica (prva 4 kola). Zato smatram da ne zasluzuje (ne jos) toliku kritiku. Ponavljam opet, trebat ce 5 - 6 kola da ekipa udje u formu. Nakon Celika i Olimpica trebali bi znati koliko mozemo. U Zenici moramo, jednostavno moramo do tri boda da nebi zaostali za vodecim ekipama. Eto im odlicne prilike da dokazu koliko mogu. Odlican teren, sudjenje ce sigurno biti korektno, domacin ce igrati otvoreno na pobjedu, RA ce ih bodriti. Nema izgovora za losim rezultatom. Moja ocekivanja su velika = 3 boda :opaopa:
Prkosni i Ponosni od 1922

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Grk1234 i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []