Forum
Re: Forum
Odnosilo se na sasvim drugu pricu koju sam ja obrisao, nema veze s tobom.
Inace, pravila je korisno procitati, pisao sam ih da ne bih morao svakome pojedinacno odgovarati.
Otkrivanje identiteta je zabranjeno. Medjutim, to pravilo tesko mogu primjeniti na forumase koji forum koriste kao marketinski alat, kao i na forumase koji su javne licnosti, sportski radnici ili sportisti, pa ih raja 'provale'.
Za nekog ko se zeli predstaviti kao slucajni prolaznik, a kroz nas forum plasirati informacije koje mu poslovno koriste ja zaista ne mogu obezbijediti zastitu jer i on sam krsi pravilo i zabrani reklamiranja.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Inace, pravila je korisno procitati, pisao sam ih da ne bih morao svakome pojedinacno odgovarati.
Otkrivanje identiteta je zabranjeno. Medjutim, to pravilo tesko mogu primjeniti na forumase koji forum koriste kao marketinski alat, kao i na forumase koji su javne licnosti, sportski radnici ili sportisti, pa ih raja 'provale'.
Za nekog ko se zeli predstaviti kao slucajni prolaznik, a kroz nas forum plasirati informacije koje mu poslovno koriste ja zaista ne mogu obezbijediti zastitu jer i on sam krsi pravilo i zabrani reklamiranja.
Admine gdje si naso taj avatar?
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Krši li pravila foruma 
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Nemoj komplikovati.Vidio sam da je izbrisan post ovog nevera i mislio sam da je on sam sebi izbrisao post a ne tuđi.Otelo je napisao/la:Pa bila je rasprava izmedju dva druga forumasa, potpuno nevezana za etikiranje i kada je admin to obrisao ostalo je post od @NeverGiveUp i sad izgleda kao da se odnosi na post o etikiranju. I trebas smiriti dozivljaje jer kako bi on mogao obrisati tudji post
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
na Internetu.Mouse je napisao/la:Admine gdje si naso taj avatar?
- moustapha
- Kontakt:
Gle cuda!admin je napisao/la:na Internetu.Mouse je napisao/la:Admine gdje si naso taj avatar?
#divovi
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 8#p3642048" onclick="window.open(this.href);return false;
Zašto je ova tema prebačena sa podforuma Reprezentacija BiH na Ostalo, dok ostali fudbaleri koje već odavno ne igraju još stoji tamo ?
Barbarez, Salihamidžić...
Zašto je ova tema prebačena sa podforuma Reprezentacija BiH na Ostalo, dok ostali fudbaleri koje već odavno ne igraju još stoji tamo ?
Barbarez, Salihamidžić...
mora da si uletio prije nego što je neko prebacio i ove što si nabrojao...
Moguće.admin je napisao/la:mora da si uletio prije nego što je neko prebacio i ove što si nabrojao...
Ma nije nego bilo mi čudno, dosad sve teme tamo bile i odjednom samo Miske prebačen.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Hoće li neko regulisat' dotičnog pubertetliju koji nas neometano na svakidašnjoj bazi časti svojim pacijentskim upisima na Veležovom pdf-u ?
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=33418" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=33418" onclick="window.open(this.href);return false;
Lige su pocele , valjalo bi da se pocnu azurirat ove tabele na naslovnici..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Zašto je izbrisano 2 stranice sasvim normalnih upisa na Veležovoj temi ?!
Sto mi nema pokretne trake da listam sve teme, nego moram uci pa onda trazit temu koju hocu mislim u cosku sto uvijek bude da nije kvar neki ?
admin ako mozes da ovo popravis

admin ako mozes da ovo popravis
04.10.2009 !!
nisi jedni xdsarajlija je napisao/la:Sto mi nema pokretne trake da listam sve teme, nego moram uci pa onda trazit temu koju hocu mislim u cosku sto uvijek bude da nije kvar neki ?
admin ako mozes da ovo popravis![]()
A.F.C. Bournemouth!
Znaci to se svima desava, ne kazem ja da se mora odmah to poravit samo reko da napomem 
04.10.2009 !!
Mozes li mi detaljnije pojasniti koje pokretne trake ti nema?
Ma ona sto bude u cosku na desnoj strani , jer je sad nema i onda moram uci i trazit svaku zasebno temu onako sam mogao listat i gledat sve teme nadam se da si me skontao?
04.10.2009 !!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
NeverGiveUp je napisao/la:Zašto je izbrisano 2 stranice sasvim normalnih upisa na Veležovoj temi ?!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ove trake: http://prntscr.com/4hasd2" onclick="window.open(this.href);return false;sarajlija je napisao/la:Ma ona sto bude u cosku na desnoj strani , jer je sad nema i onda moram uci i trazit svaku zasebno temu onako sam mogao listat i gledat sve teme nadam se da si me skontao?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nije ta, nego ova na pocetnoj stranici u ovom dijelu teme sa foruma. Bila je pokretna traka i sad je vise nema, tako da mozes vidjeti samo nekoliko aktivnih tema, a ranije se moglo vise. Vjerovatno na to misli posto ni kod mene toga vise nema.Unofficialpage je napisao/la:Ove trake: http://prntscr.com/4hasd2" onclick="window.open(this.href);return false;sarajlija je napisao/la:Ma ona sto bude u cosku na desnoj strani , jer je sad nema i onda moram uci i trazit svaku zasebno temu onako sam mogao listat i gledat sve teme nadam se da si me skontao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.