GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
4
11%
- Ademi
9
24%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
41%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 37

Seaman
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Seaman » 26 avg 2014, 23:43

ko plitak potok iduće godine,samo dok trenerčina zoran skuži najbolju 11 :lol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 avg 2014, 01:31

E da,i BATE u LP.Moci ce jos jedan stadion izgradit za koju sezonu dok superuspjesni Tatta o tome moze samo sanjat.
Od 2005. u LP i EL je prezimilo preko 50 klubova sa manjim budzetom od Izdrkotine.I jos hrpa onih sa slicnim budzetima.Superuspjesni Tatta :tokralju:
U zadnjih 8 godina skor u skupinama europskih natjecanja je 5-5-28.U zadnje 4 sezone jos gori sa samo 3.7 posto osvojenih bodova s obzirom na moguce.Tatta ima rezultate :tokralju:
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 27 avg 2014, 11:14, ukupno mijenjano 1 put.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 27 avg 2014, 06:32

Tata je od kluba napravio privatni prćiju i poligon za kombinacije sa stranim menadžerskim agencijama. OK, stranci kao Soudani su dobro došli, ali ovi škartovi kao Ibanez, Sigali, Goncalo, Ademi, Wilson i slični, a naši dečki igraju po Rijeci i talijanskim ekipicama. Kralj ispadne od Aalborga i ima obraza pričati o nekom planu.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 avg 2014, 10:44

[youtube][/youtube]
:tokralju: :tokralju:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 avg 2014, 10:50

Ne volim Mamica, al nezalijevanjem vodom i uplatom donacije napravio je vise nego oni svi koji su se zalili vodom. Da ja bolujem od ALS-a nebi mi ni sekunde znacilo to sto se neki likovi zaljevaju hladnom vodom. Nemam od tog koristi, bas nikakve. Nadam se da ce vise ljudi uplatit novac nego se zalit vodom. Da su napravili akciju da se zalijes vodom i onda uplatis 10$ vec bi bilo nekog ucinka.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 avg 2014, 11:17

slika
Tatta hvala ti što si tako uspješan :tokralju:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 avg 2014, 11:23

Ako se zbroji zarada od LP i EL Dinamo je zaradio daleko vise od Rijeke, al novinarima je ovako zanimljivije. Uostalom, ne znam zasto ikog cude ove brojke iz EL. Rijeka je osvojila vise bodova nego Dinamo, a kod UEFA-e u grupnoj fazi postoje nagrade samo za pobjede i remije, hrpa poraza koje je Dinamo skupio ne vrijede bas nista.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 avg 2014, 12:16

Pa normalno da je zaradio više kad je iz LP krenuo.Ovdje je naglasak na tome kako su zaradili najmanje u EL zbog toga što su imali najgori učinak u skipini.

Dinamo postaje drugačiji samo u onoj mjeri u kojoj se mijenjaju relevantni faktori, a klub ostaje na otprilike istoj politici kao i zadnjih godina, bilo bi pomalo pretenciozno tvrditi od početka vladavine Zdravka Mamića u Dinamu tamo početkom stoljeća, ali zadnjih godina, kako se bijes navijača akumulirao, maske su pale i shvatio nije samo onaj koji to naprosto ne želi.

Politika zadnjih godina (od kad to mogu sa nekom sigurnošću reći) glasi, izvući čim više novaca iz kluba na izravan ili neizravan način preko nekog posrednika što i jest najčešći slučaj. Odnosno pretvoriti novac kluba, novac koji se prihodovao transferima, europskim natjecanjima, namjenskim donacijama grada itd. u novac u vlasništvu privatnih osoba koje se okorištavaju situacijom u Dinamu.

Relevantni faktori u toj priči su ulazak u EU i Zoran Mamić kao menadžer engleskog tipa objedinivši funkcije trenera i sportskog direktora.

Ograničena količina talenata i još ograničenije vrijeme

Prije nekoliko godina tamo u zlatno doba ere Zdravka Mamića kao izvršnog dopredsjednika kluba, trener kluba bio je Josip Kuže koje nažalost više nema među nama, momčad je bila krcata WC (world-class) talentima, te ih je u leđa gurala fanatična podrška BBB-a te ljudi koji su se zaželjeli pravog nogometa momaka u plavom.

Tada su kostur momčad činili Luka Modrić, Vedran Ćorluka, Eduardo da Silva uz nešto manje talentirane Vukojevića, Pokrivača, Etta koji su dominantno prolazili kroz provenstvo, a uz to paralelno pružali vrlo atraktivan nogomet. Takva kombinacija nije mogla proći nezapaženo te su jedan po jedan igrači odlazili u velike europske klubove za basnoslovne transfere. No, bez obizra na prilično snažan omaldinski pogon kluba, teško je očekivati da ćete svake godine nanovo dobivati tako dobar materijal na obradu te da će talenti izlaziti kao na traci, mislim hoće, ali ne toliko dobri.

To postaje jasno nakon transfera Lovrena, Badelja i Mandžukića koji su također bili vrhunski talenti ali nisu dosegli transfere svojih prethodnika, a taj jaz slijedi u narednom periodu. Uostalom svi nabrojani igrači, uglavnom imali su period sazrijevanja i dokazivanja i rasta kako bi bilo igrača od njih, ovo je važno vidjeti ćemo u nastavku.

Nakon toga pojavljuju se Halilović, Kovačić, Murić, Brodić kao sljedeći set talenata, ali, došlo je do preračunavanja, oduzet im je period rasta u pohlepi sa se čim prije namakne novac od njihova transfera.

Sadašnjost su Ademi, Brozović, Pivarić, Čop. Igrači koji se pripremaju za prodaju, čak su dobili i prijekopotrebno vrijeme za sazrijevanje, ali činjenica je sljedeća kako ti igrači nemaju razinu talenta koju su svojevremeno imali Modrić ili Mandžukić.

Milom ili silom?

Rekao bih kako se nova politika kluba, odnosno stara politika u novim vremenima odvija tako zbog sljedećih razloga:

1. Zoran Mamić - nakon što je postavljen kao trener kluba, kako bi se u potpunosti provodile želje koje dolaze "odozgora" pojavilo se logično pitanje što ako neće biti sposoban ispuniti ciljeve koji su stavljeni pred njega kao trenera? Naravno dogodilo se nakon cijelog niza godina da se igrači zadržavaju (i zbog još nekih razloga), što je luksuz kojeg vjerovatno niti jedan trener zadnjih godina nije imao, također imao je na raspolaganju da samostalno utroši 10 ili 20 milijuna eura u pojačanja! KAo što smo imali prilike vidijeti, premaZoranu Mamiću vlada neuobičajeno visoka razina tolerancije na neuspjeh (kup, superkup, ispadanje iz Lige prvaka, loše igre) iako su prije treneri letjeli naglavačke i za samo jednu stvar od nabrojanih.

2. Ulazak u Europsku Uniju umogućio je juniorskim zvijezdama kluba da izbjegnu potpisivanje višegodišnjeg ugovora sa klubom kako bi se probili na scenu, što potencijalno uključuje i potpisivanje privatnog građanskog ugovora sa izvršnim predsjednikom kluba, ili njegovim sinom, ili nekim posrednikom. Shvatili su da imaju luksuz, nakon što im istekne stipendijski juniorski ugovor (zapravo i ranije zbog spomenutog pravila) sa klubom otići u neku zdraviju nogometnu okolinu i tamo se pokušati izboriti za svoje mjesto pod suncem.

Klub nije na dobrome putu, i nema tog stranca koji će to promjeniti

Inozemna pojačanja nisu novost u klubu, već godinama sluša se o raznim "perverznim" pojačanjima, ali zadnjih godinu-dvije nagomilalo se igrača nešto veće tržišne vrijednosti i renomea.

Igrači koji su dovedeni poput Pinta, Machada, Soudanija, Fernandesa i naročito Eduarda imaju svoje kvalitete te bi u pravi rad bili vrsna pojačanja. Međutim, atmosfera u i oko kluba je očajna, svake godine sve praznije tribine i sve punija loža ogoljuju istinu što je ovaj klub postao, "kemija" u momčadi teško da se može stvoriti (govorio je i Zoran Vulić o tome) kad svake godine u svlačionicu dolazi desetak novih lica, sa raznih govornih područja, biti će možda i previše ako spomenem još jednom Zorana Mamića kao potpuno nesposobnog i neiskusnog da bi izvlačio minimum a da ne govorimo o maksimumu iz momčadi koja obiluje kvalitetom.

Dinamo bi morao imati za još razinu ili dvije moćniju momčad kako bi se izborio za mjesto i nastup u Ligi prvaka uračunavši sve otegotne okolnosti, dok je paralelna stvarnost smatrati da Dinamo sa ovakvim vodstvom može postati ekipa koja će se boriti za bodove u grupnoj fazi.

Što se tiče prodaje igrača, naravno u prvom planu su domaći dečki, no izuzev toga što ih se ne bi prodavalo kako ne bi bilo toliko očigledna nemoć trenera, čak niti ponuda nije toliko impresivna da bi se prihvatila, ponude od 4-5 milijuna eura se ne uklapaju u kapacitete kluba.

Šećer za kraj, kako se uistinu ovaj Dinamo financira?

Vjerovatno postoji razlog iz kojega, klub bez obzira na zakon ne izdaje godišnja financijska izvješća niti javnosti (u vezi javnog rada kluba) niti svojim članovima, a upitno zna li uopće cijela uprava kako financije ili ih zanimaju do razine hoće li se okoristiti.

Ovako retoričko pitanje, zašto bi klub tajio svoje financije, te bježi od prezentacije istih kao vrag od tamjana, ako je klub navodno pun k'o brod, među najuglednijim firmama u državi? Također zašto klub diže kredite u slučaju da na računu imaju nekoliko desetaka milijuna eura (ne sjećam se točno koju brojku je spomenuo Tomislav Marčinko), moj logični slijed bio bi da se iz njih financiraju spektakularna pojačanja (uz sukob interesa) i ostale ine stvari vezane u funkcioniranje kluba dok novac koji se godinama skuplja u enormnoj količini sada se nalazi po raznim džepovima. Kao notorni primjer može se uzeti obnova stadiona u kojoj direktor stadiona sam svoju firmu zapošljava, ili građanski ugovori igrača koji dobiva (pre)veliku plaću od kluba a zatim vraća "rikverc" u određenom postotku izvršnom predsjedniku ili njegovom sinu.

Što mislite (retorički), u kakvom stanju će članovi kluba zateći klub jednoga dana kada uspiju ući u njega, ako taj scenarij ikad zaživi? Nemoj prognoze su jako depresivne, ali i takve bude nadu da će to opet biti Dinamo.
:kafa:

slika

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 28 avg 2014, 01:51

[youtube][/youtube] :rol:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 avg 2014, 02:54

Kako sam vristo danas kad sam procito da 250 najbrzih dobiva karte za sutra.Da 250 najbrzih,nemoj me je*at :rol: :rol:
Dijele sakom i kapom.

I da...Malmo i Ludogorets nova dva kluba u LP sa budzetom manjim od GNK-a.I to Bugari u par godina od 2.lige do najelitnijeg natjecanja.Hvala ti Tatta sto si tako uspjesan :tokralju:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 avg 2014, 10:19

Igra mi rodjak za jednog nizeligasa iz okolice Zagreba i u klubu su dobili hrpu ulaznica za utakmicu. Kaze da komotno mogu svi pozvat svoje obitelji da idu.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 28 avg 2014, 10:46

ispade i RB Salzburg koji je svemirski brod za Malme, Apoel, Ludogorets
cija li je prcija ovaj Salzburg, eno i kod njih prosvjedi "za nas Salzburg" "Red Bulle cigane" "RB je Cetnik" kuknjava
:opaopa:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 avg 2014, 11:04

Njima na sramotu.A taj Salzburg je isto 10 puta uspjesniji od GNK-a tako da...
I Salzburg ima privatnog vlasnika koji svoje novce ulaze u klub i moze s istim radit sto god hoce tako da ne vidim cemu ovo majmunisanje.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 28 avg 2014, 11:19

dobri moj Interista, naravno da im je na sramotu, bas kao i Dinamu, nego ja onako samo da konstatujemo da ne prolaze uvijek bolje i jace ekipe, tako da nemas potrebe ni ti da toliko ismijavas Dinamo

to da je RBS toliko uspjesniji od GNK je upitno, a jos ako se uzme i to da Dinamo nema navijace tj. da gradjani Zagreba iz straha za vlastitu sigurnost ne smiju dolaziti na utakmice i podrzavat svoj klub, tim je bilo koji uspjeh GNK-a jos veci

to sto je direktor Dinama uspio sa dosta muke i truda ZARADITI ogromne novce za klub pa ih sad i trosi NA KLUB je isto njegova stvar, bas kao i vlasnika RBS :kafa:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 28 avg 2014, 11:37

neroazzurni je napisao/la:dobri moj Interista, naravno da im je na sramotu, bas kao i Dinamu, nego ja onako samo da konstatujemo da ne prolaze uvijek bolje i jace ekipe, tako da nemas potrebe ni ti da toliko ismijavas Dinamo

to da je RBS toliko uspjesniji od GNK je upitno, a jos ako se uzme i to da Dinamo nema navijace tj. da gradjani Zagreba iz straha za vlastitu sigurnost ne smiju dolaziti na utakmice i podrzavat svoj klub, tim je bilo koji uspjeh GNK-a jos veci

to sto je direktor Dinama uspio sa dosta muke i truda ZARADITI ogromne novce za klub pa ih sad i trosi NA KLUB je isto njegova stvar, bas kao i vlasnika RBS :kafa:
Šta bubetaš i lupetaš??? Jesi li ikada bio na utakmici Dinama? Koga su i gdje od navijača Dinama sa zapada i istoka napali BBB??? Sada nema BBB-a. Zašto sada ne dolaze "građani"? Zato što je 90% navijača Dinama, bez obzira BBB ili kako ti kažeš građani, protiv Mamića i njegovog vladanja. Pa brata je postavio za trenera. Gori je i od yebenog Medića. Gazda troši na klub? Dovodi polovnjake iz raznih agencija i sa njima pere pare. Hoćemo naše klince u plavom dresu. Hoćemo Kramarića, a ne Wilsona, hoćemo Kelavu, a ne Eduarda, hoćemo Jedvaja, a ne Sigalia, hoćemo Tomečaka, a ne Pinta itd itd itd. A sada sjaši i odyebi sa naše teme provokatoru.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 avg 2014, 12:17

neroazzurni je napisao/la:dobri moj Interista, naravno da im je na sramotu, bas kao i Dinamu, nego ja onako samo da konstatujemo da ne prolaze uvijek bolje i jace ekipe, tako da nemas potrebe ni ti da toliko ismijavas Dinamo

Naravno da ne prolaze uvijek bolje samo je fora da Dinamo nikad ne prolazi.U Mamicevoj eri 50+ klubova manjeg budjeta i ulaganja od GNK-a prezimljavalo u Europi,ali eto samo Mamic ne moze.Trebam li spominjat skor u skupinama europskih natjecanja?3.7 posto osvojenih bodova u zadnje 4 sezone.20 i nesto utakmica bez pobjese.Cijela Europa se cudi kako klub stagnira i smije obaranju negativnih rekorda.Tatta ima rezultate :tokralju:

Zbog straha za vlastitu sigurnost?Plavka se boje ili sta?Boysi ponovno ne idu na utakmice i ponovno u toj situaciji nema "obitelji s djecom".Tako da si se i tu zajebo.Jedino mogu biti u strahu da im na ulaze ne rade analni pregled kao prosle sezone.

Taj "direktor" je ilegalno na trenutnoj funkciji i tu svaka rasprava staje.Zdravko Mamic vlasnik bez vlasnickog lista.Vjerojatno najnesposobnija osoba u galaksiji.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 28 avg 2014, 12:29

Kada dinamo izbaci Malmo onda su ovi iz Malma padobranci, konobari, ribari i prostitutke, a kada Malmo udje u LP onda se pocne kako sa tim budjetom bla bla. Ista stvar i sa Aalborgom i ovim Petrolulom .... jedni su danski ribari dok su drugi rumunjski narkomani kojem bi i neki zupanijski klub zabio par komada. Kada Dinamo igra protiv Seriffa radi se o moldavskim kobasicarima a kada Rijeka igra sa njima isti klub se transformirao u respektabilan.

Kada vidim kako se pise mogu reci samo nadam se da ce Mamic biti i iducih 10 god u klubu pa makar i ne usli vise nikada u europu i da ovi nasi zestoki navijaci dinama na forumu mogu sto je moguce duze uzivati u porazima jer su to ionako zasluzili :) .

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 28 avg 2014, 14:11

Pauleta je napisao/la:

Šta bubetaš i lupetaš??? Jesi li ikada bio na utakmici Dinama? Koga su i gdje od navijača Dinama sa zapada i istoka napali BBB??? Sada nema BBB-a. Zašto sada ne dolaze "građani"? Zato što je 90% navijača Dinama, bez obzira BBB ili kako ti kažeš građani, protiv Mamića i njegovog vladanja. Pa brata je postavio za trenera. Gori je i od yebenog Medića. Gazda troši na klub? Dovodi polovnjake iz raznih agencija i sa njima pere pare. Hoćemo naše klince u plavom dresu. Hoćemo Kramarića, a ne Wilsona, hoćemo Kelavu, a ne Eduarda, hoćemo Jedvaja, a ne Sigalia, hoćemo Tomečaka, a ne Pinta itd itd itd. A sada sjaši i odyebi sa naše teme provokatoru.
pozdrav Pauleta i tebi
bio sam na utakmicama Dinama, doduse to su bila neka druga vremena, Mamiceva era ali drugacija situacija. naravno da mi danas ne pada na pamet otici na tekmu, sto mi to treba. ja nisam iz Zg ali imam prijatelje gore pa bi sa njima isao, danas vise ni oni ne idu, ne zato sto imaju ovakvo ili onakvo misljenje o Mamicu nego zato sto ih je strah, strah za vlastitu sigurnost i sigurnost svoje djece. nazalost oni danas odgajaju svoju djecu da vole Inter, Barcu, Bayern...ne zele da im djeca imaju ista sa Dinamomo niti zele da im djeca ikad pozele otici na Maksimir. evo samo primjer ovdje na forumu, ako neko kaze bravo Dinamo ili ako se raduje pobjedama kluba ili ako kaze da ga ne interesuje ni BBB ni Mamic nego cisto utakmica-fudbal vi ga odmah proglasite Mamicevcem pocnete psovati prijetiti...mogu samo zamisliti kakvi ste kad malo popijete, malo gudra i ugledate nekog ko ide sa utakmice sretan i zadovoljan sto je Dinamo pobjedio...
i kad su igrali za Dinamo psovalo se i Kramaricu i Tomecaku uveliko, Kelava je bio kloc samo takav...nemoj mi te suplje sad
ako vi mrzite Dinamo, a mrzite ga i zelite mu sve najgore, kako ovo moze biti "vasa tema" ? :crazy:

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 28 avg 2014, 14:15

SiamoNoi je napisao/la:

Naravno da ne prolaze uvijek bolje samo je fora da Dinamo nikad ne prolazi.U Mamicevoj eri 50+ klubova manjeg budjeta i ulaganja od GNK-a prezimljavalo u Europi,ali eto samo Mamic ne moze.Trebam li spominjat skor u skupinama europskih natjecanja?3.7 posto osvojenih bodova u zadnje 4 sezone.20 i nesto utakmica bez pobjese.Cijela Europa se cudi kako klub stagnira i smije obaranju negativnih rekorda.Tatta ima rezultate :tokralju:

Zbog straha za vlastitu sigurnost?Plavka se boje ili sta?Boysi ponovno ne idu na utakmice i ponovno u toj situaciji nema "obitelji s djecom".Tako da si se i tu zajebo.Jedino mogu biti u strahu da im na ulaze ne rade analni pregled kao prosle sezone.

Taj "direktor" je ilegalno na trenutnoj funkciji i tu svaka rasprava staje.Zdravko Mamic vlasnik bez vlasnickog lista.Vjerojatno najnesposobnija osoba u galaksiji.
daj mi navedi bar jedan klub, od tih 50+ koji su prezimili u europi a da nema navijace, ili jos gore da njegovi navijaci pokusavaju na sve nacine odmoci svome klubu

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 avg 2014, 14:46

Pa naravno da takvog nema u tom i je stvar.Mogu u klubu dovoditi ne znam ni ja kakva "perverzna pojačanja" i opet će se redati neuspjeh za neuspjehom jer navijača nema,nezdrava okolina i šanse za uspjeh su minimalne.Tko je kriv za to...osoba koja nelegalno preuzme gradski klub,ne troši svoj novac nego onaj poreznih obveznika,pretvori klub u obitejski biznis,pere novce preko njega i puni svoje dzepove ili navijači koji su nezadovoljni takvom situacijom i traže promjene...da se stvari usklade sa zakonom?Alo o čemu pričamo?Ne razmijem šta tu i dalje nije jasno,sto puta ti je objašnjeno i opet se svaki put iznova isčuđavaš.
Klub je registriran kao udruga građana,a zakon o udrugama kaže da članovi udruge imaju pravo na demokratskim izborima izabrati vodstvo kluba i da klub mora poslovati transparentno...prikazivati svoja financijska izvješća članovima kluba i slično.Dok je sad situacija da se članovi niti ne puštaju na skupštinu,nemaju nikakvo pravo glasa i nikakvi se podaci o poslovanju kluba ne izbacuju u javnost nego ih klub (Mamić) strogo čuvaju kao da je klub u njihovom vlasništu,privatiziran,što nije...Klub je gradski,financira se novcem poreznih obveznika grada Zagreba i po zakonu se financijska izvjesca MORAJU dati na uvid,članovi MORAJU imati pravo izabrati upravu kojoj daju povjerenje i koja klub vodi u određenom razdoblju (dvije,tri,četiri...godine ) do novih izbora (ukoliko nakon nekog vremena određen postotak članova ne bude zadovoljan radom mogu se zatražiti prijevremeni izbori naravno).
Dakle sad je situacija da je Mamić vlasnik Dinama bez vlasničkog lista...oteo gradski klub,ulaže gradski novac i sl.U svakom slučaju svoj novac ne ulaže.

To je ono glavno što se traži...traže se demokratski izbori po načelu jedan član=jedan glas.A onda ako zadovoljava uvjete može se i Mamić kandidirat pa ako već tvrdi da ga toliko ljudi podržava ne vidim gdje je problem...kandidira se,pobjedi i pljune u faci svima nama koji tvrdimo suprotno.Ista stvar i sa financijskim izvjescima...ako već tvrdi da klub posluje odlično neka već jednom da izvjesca na uvid da se svi uvjerimo u to i kažemo "gle stvarno je čovjek genijalac,oni stvarno vrhunski posluju"...ako je tako kako on tvrdi gdje je problem?Jasno,klub je žešća praonica novca,pretvoren je u obiteljski biznis i sve će to izaći na vidjelo (neke stvari su već i dokazane) kada se navijači konačno izbore za svoja prava.A pitanje je onda u kakvom stanju će nova uprava zateći klub jer je situacija financijska situacija daleko od idealno.Dobro uhodanim metodama Mamići isisavaju novac iz kluba,a za klupske potrebe dižu kredite.
I nitko se ne kači ovdje na "ako neko kaze bravo Dinamo ili ako se raduje pobjedama kluba ili ako kaze da ga ne interesuje ni BBB ni Mamic nego cisto utakmica-fudbal" takve (primjer Signore) nego na one koji dođu pametovat s pričom da nema Mamića ne bi bilo Dinamo,Mamić uspješan biznismen,navijači huligani najveći krivci za sve i slične imbecilne priče.
A što se tiče ovih koje je strah za sigurnost djece :rol: :rol: :rol: Ima ona neka bolest ili što oko imaginarnih strahova pa možda da potraže pomoć.Ili da se informiraju kakva je zaista situacija...da Boysa na tribinama nema (kao niti tih famoznih obitelji s djecom).Preporučam i da popričaju sa kojim Boysom ili nekime iz ZZD-a pa im možda neke stvari dođu u glavu i odbace predrasude.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.