Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Sjeti se 2009 te heh big stevieMozambik je napisao/la:Polako, nisi u poziciji da tako nastupasQuePasa je napisao/la:Mi prolazimo a vi se borite za drugo mjesto sa Baselom,ne trci pred ruduMozambik je napisao/la:cestitam nam na prolazu
Car si ibogamiSouthboy je napisao/la:Bilo je srece realno,prolazno je itekako..
Ove tekme sa Realom ce biti popracene pravo Bog zna koliko cemo love uzeti od tv prava i svega ostalog..
Hah lijepo je opet biti u lp
Od te 2009. je proslo dosta godina.QuePasa je napisao/la:Sjeti se 2009 te heh big stevie
Da se razumijemo, napisao sam da li je Fera banovan jer je bio u konfliktu sa banovanim belminom.Nije ga vrijeđao tako da sam pitao da li je banovan, jer ako jest bilo bi to bez razloga.Međutim, dolazi Fera sa uletom, da se dzaba radujem i sto bi ja sad njemu pisao ovo sve (kad mi neće povjerovat) nego fino onako odgovorim..međutim ovo nije bitno..Tasko je napisao/la:Naporan si.gaston je napisao/la:
Jel to i Fera sa njim ?
Zelim laganu grupu naravno, ali ne bas prelaganu![]()
Maribor naravno.
Da ti pomognem. 2014-2009=5. Dakle proslo je 5 godina.Mozambik je napisao/la:Od te 2009. je proslo dosta godina.QuePasa je napisao/la:Sjeti se 2009 te heh big stevie![]()
Drago mi je da se Liverpool vratio na veliku scenu i da ce oba kluba ici dalje iz grupe.
Tacno, al Liverpool je od tada samo jednom igrao LP, a Real je bio 3 puta u polufinalu i na kraju osvojio decimu.keno94 je napisao/la: Da ti pomognem. 2014-2009=5. Dakle proslo je 5 godina.
Steta sto je Xabi presao u Bayern, bilo bi lijepo opet ga vidjeti na Anfieldu, pa makar u Realovom dresu.
16 Sep - #LFC v Ludogorets
1 Oct - Basel v #LFC
22 Oct - #LFC v Madrid
4 Nov - Madrid v #LFC
26 Nov - Ludogorets v #LFC
9 Dec - #LFC v Basel
Mogli bi lagano prvi bitigio10 je napisao/la:Dobra grupa, sretno nam
Sistem i disciplina u odbrani su cudo. Moze se sve zaustaviti.Marcus je napisao/la:Nerealno je očekivati da se ova naša obrana nosi sa Ronaldom, Baleom i ostalima, zato sumnjam u pozitivan rezultat ali se zato ostale utakmice moraju dobiti.