Kakvi su ovi koreanci panjevi jbt pa za njih je ulaz u reket i polaganje spansko selo :/ sreca sva pa se Aussie-ji stede inace bi ih pomeli nesto tipa ala SAD fince. Hajde sto ih i ovako samaraju 25 razlike pred zadnju cetvrtinu vec cim odrade i blazi presing oni gube loptu, a skokovi to ce bit zanimljivo ispratit kad izadje statistika trenutno cini mi se da Koreja nema ukupno niti toliko skokova koliko australci ofanzivnih. Da stvar bude gora Oh Se-keun je izaso na nosilima i cini se da mu je napuknula vilica
Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
@clutch
ja bi tu cak ugurao i Australiju, pogotovo ako im se Jawai oporavi.
Kakvi su ovi koreanci panjevi jbt pa za njih je ulaz u reket i polaganje spansko selo :/ sreca sva pa se Aussie-ji stede inace bi ih pomeli nesto tipa ala SAD fince. Hajde sto ih i ovako samaraju 25 razlike pred zadnju cetvrtinu vec cim odrade i blazi presing oni gube loptu, a skokovi to ce bit zanimljivo ispratit kad izadje statistika trenutno cini mi se da Koreja nema ukupno niti toliko skokova koliko australci ofanzivnih. Da stvar bude gora Oh Se-keun je izaso na nosilima i cini se da mu je napuknula vilica
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Naravno da mogu parirati. Roster Španije je fantastičan, druga stvar je što ti to ne vidiš.
Što se tiče draži košarke, pa meni lično je draž da gledam najbolje košarkaše na svijetu, ni manje ni više od toga.
Što se tiče draži košarke, pa meni lično je draž da gledam najbolje košarkaše na svijetu, ni manje ni više od toga.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kako se Tomic sporo tranformira u napad.
Odlicna tekma, bolja u prvom poluvremenu.
Odlicna tekma, bolja u prvom poluvremenu.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
dovoljno je samo pogledati dva zadnja finala olimpijade i uvjeriti se da Spanjolci itekako mogu parirati Amerima 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
znam ja koliko je Španije jaka i da su najbolja evropska selekcija u zadnjih 10-tak godina....ali nije poenta u tome.Clutch je napisao/la:Naravno da mogu parirati. Roster Španije je fantastičan, druga stvar je što ti to ne vidiš.
Ovi Mundijali i Olimpijade su se pretvorili u borbu za druga, treća i ostala mjesta jer se zna unaprijed ko ce uzeti zlato....pa eto gledaj ti najbolje košarkaše svijeta i uživaj u njima, ako ti je to prava prica i ako te to ispunjava
Za mene je to
svakome ko dolazi iz NBA treba zabraniti učešća na SP i Olimpijadama.
Diskutovaćemo opet o tome kad Španci uzmu zlato
.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
sta frajer pise,ne mogu da vjerujem 
- IlCapitano
- Kontakt:
Čuj zabraniti zato što su najbolji. Je li trebalo Barceloni zabraniti u onom periodu kad su uzimali sve redom? 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
to je klupska razina, govorimo o reprezentacijama i najvecim svijetskim smotrama gdje se unaprijed zna osvajac zlatne medalje, dok se ostali nesretnici bore dole negdje ispodIlCapitano je napisao/la:Čuj zabraniti zato što su najbolji. Je li trebalo Barceloni zabraniti u onom periodu kad su uzimali sve redom?
Jel se mozda u NBA igra drugi sport pa im treba zabraniti da igraju prvenstva ? Jbt kad vec imas tako glupo misljenje bar se potrudi da ga zadrzis za sebe a ne javno iznositi i sramotiti se
Kako bolan Ameri sve pometu ? Pa ova Spanija ce ih pobijedit u finalu svjetskog jer nema sanse da mogu branit spansku visoku liniju a americki bekovi jesu atletski dosta mocniji od spanskih ali sto se znanja tice Navarro i drustvo nisu nista losiji. Sjeti se samo olipmijade 2004. i ekipe s Iversonom, Duncanom, LeBronom i ostalim koje je jedan Portoriko nabio a onda i Argentina s Manuom. Ako je 2012. godine Amerika s Kobeom, LeBronom, Durantom, Melom, Paulom i ostalim jedva Spance 7 razlike uzela i jos su im braca Gasol drzali skolu high-low igre, kako ce to ova ekipa bez pravog superstara poput ovih gore navedenih nabit Spance ?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To ove dvije sto su zajedno sjedile, bile su i jucer, pozdravi ihdubrava je napisao/la:Vidi ti Nikoline na tekmi (ona brineta u dresu, broj 7). Sunce li joj ga spalimima fantasticno dupe
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
proslijedi nam fb na pprio_Ferdy88 je napisao/la:To ove dvije sto su zajedno sjedile, bile su i jucer, pozdravi ihdubrava je napisao/la:Vidi ti Nikoline na tekmi (ona brineta u dresu, broj 7). Sunce li joj ga spalimima fantasticno dupe
![]()
da, igra se neki drugi sport koji barem za tri levela iznad ove konkurencije...tako da jest to neki drugi sportmirzatele je napisao/la:Jel se mozda u NBA igra drugi sport pa im treba zabraniti da igraju prvenstva ? Jbt kad vec imas tako glupo misljenje bar se potrudi da ga zadrzis za sebe a ne javno iznositi i sramotiti se
to ti je kao da dovedeš dovedeš Real Madrid u PLBiH i eto uživamo u tome kako se iživljavaju nad ostalom nejači
i pravo ti je glup rezon, uzgred receno
jest, jest. ustvari, nikolina je u dresu 11. Skupa studirali, a i učili tu i tamorio_Ferdy88 je napisao/la:To ove dvije sto su zajedno sjedile, bile su i jucer, pozdravi ihdubrava je napisao/la:Vidi ti Nikoline na tekmi (ona brineta u dresu, broj 7). Sunce li joj ga spalimima fantasticno dupe
![]()
Inače, Simonova ženska
nema više fejs
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
haha
Malo mi je cudno raspravljati se,jer je kao da objasnjavam da je trava zelena al hajd probacu
Druze,jel samo amerikanci mogu igrati u NBA ? Jel Spanija kao i svaka repka moze imati 12 crnaca,zvijeri koje ce igrati u NBA i kad se sastave izdominirati ? + Na svim prvenstvima se igra po pravilima FIBE a ne NBA sto dodatno otezava NBA igracima..I na kraju krajeva ako mislis da Spanija sa igracima kao sto su Ibaka,oba Gasola,Čačo,Calderon,Navarro nema sanse protiv Amerike koja je na ovom prvenstvu sa prakticno drugom ekipom onda jednodimenzionalno posmatras kosarku
Malo mi je cudno raspravljati se,jer je kao da objasnjavam da je trava zelena al hajd probacu
Druze,jel samo amerikanci mogu igrati u NBA ? Jel Spanija kao i svaka repka moze imati 12 crnaca,zvijeri koje ce igrati u NBA i kad se sastave izdominirati ? + Na svim prvenstvima se igra po pravilima FIBE a ne NBA sto dodatno otezava NBA igracima..I na kraju krajeva ako mislis da Spanija sa igracima kao sto su Ibaka,oba Gasola,Čačo,Calderon,Navarro nema sanse protiv Amerike koja je na ovom prvenstvu sa prakticno drugom ekipom onda jednodimenzionalno posmatras kosarku
- AlfredBorden
- Kontakt:
cuj zabranit ljudima da igraju, e pa svasta 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
hajd, sacekat cemo finale pa kad ih ovi pometu jedno 20 razlike pred njihovom publikom - onda cemo nastaviti pricu gdje smo stalimirzatele je napisao/la:haha![]()
@AlfredBorden
nemoj biti bukvalista...zabraniti ovim zvjerima
Zadnja izmjena: let3, dana/u 31 avg 2014, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
kako ne shvatas,i ako se to desi tvoja prica opet nema veze s vezom..Ali ok,rado cu te podsjetiti sta si rekao poslije finalalet3 je napisao/la:hajd, sacekat cemo finale pa kad ih ovi pometu jedno 20 razlike pred njihovom publikom - onda cemo nastaviti pricu gdje smo stalimirzatele je napisao/la:haha![]()
Druze,jel samo amerikanci mogu igrati u NBA ? Jel Spanija kao i svaka repka moze imati 12 crnaca,zvijeri koje ce igrati u NBA i kad se sastave izdominirati ? + Na svim prvenstvima se igra po pravilima FIBE a ne NBA sto dodatno otezava NBA igracima..I na kraju krajeva ako mislis da Spanija sa igracima kao sto su Ibaka,oba Gasola,Čačo,Calderon,Navarro nema sanse protiv Amerike koja je na ovom prvenstvu sa prakticno drugom ekipom onda jednodimenzionalno posmatras kosarku....jel pošteno
- AlfredBorden
- Kontakt:
znaci zabranit nekom da igra zato sto je dobar u tome? de skontaj kolko to pogresno zvuci 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.