Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Nema nema, eto ti dokaza prije minutu, da nema 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kad se sastavi iz 6 republika ima . A ovo malopre, sta da kazem, video si i sam, valjda nisu oborili neki rekord u skokovima u napadu.legenda reala je napisao/la:Nema nema, eto ti dokaza prije minutu, da nema
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Sudije se pripazile francuze u ovih zadnjih minut-dva....ali ne mogu se oteti utisku da ie i Saša Đorđević to loše odradio... trebao ih je smiriti, nacrtati neku akciju, dati konkretne upute...umjesto da se cjedi napad do samog kraja (18 sekundi bilo do kraja) Bogdanović se zaletio ko ovan, izgubljena lopta
i eto šta se desi....još prije toga zvao timeout 
jako loše odigrano zadnjih 20 sekundi, kad su imali napad za pobjedu
Zadnja izmjena: let3, dana/u 31 avg 2014, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dok na drugoj strani Finci filuju Ukrajinke 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- alan_kardec
- Kontakt:
Idiot glupi naduvani.
Francuze krenula trojka, neki Džekson nam ubaci tri trice od toga jedna iz očaja i jedna 3+1, momak nam dade 12 koševa. Neki Džekson
. Francuzi u napadu more ofanzivnih skokova. Mi forsiramo tricu a ne ide, 4 ili 5 zadnjih šuteva smo fulili.
Šta reći za sudijski kriterijum na kraju...
Ko je uopšte dobio onu ličnu na Jou?
Francuze krenula trojka, neki Džekson nam ubaci tri trice od toga jedna iz očaja i jedna 3+1, momak nam dade 12 koševa. Neki Džekson
Šta reći za sudijski kriterijum na kraju...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Neiskustvo igraca, neiskustvo trenera i je*i ga. Gde li covek krenu na 4 skunde do kraja sa onom loptom da se zalece ???let3 je napisao/la:Sudije se pripazile francuze u ovih zadnjih minut-dva....ali ne mogu se oteti utisku da ie i Saša Đorđević to loše odradio... trebao ih je smiriti, nacrtati neku akciju, dati konkretne upute...umjesto da se cjedi napad do samog kraja (18 sekundi bilo do kraja) Bogdanović se zaletio ko ovan, izgubljena lopta![]()
@Alane, licnu dobio Raduljica ili Jovic.
- legenda reala
- Kontakt:
Dragić,Peković,Teletović,Bogdanović...Tribalian je napisao/la:Kad se sastavi iz 6 republika ima . A ovo malopre, sta da kazem, video si i sam, valjda nisu oborili neki rekord u skokovima u napadu.legenda reala je napisao/la:Nema nema, eto ti dokaza prije minutu, da nema
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bjelica, Vucevic, Tomic, Saric, Nedovic, Blazic, Nurkic.legenda reala je napisao/la:
Dragić,Peković,Teletović,Bogdanović...
da je držao loptu do zvuka sirene, bolje bi biloTribalian je napisao/la:Neiskustvo igraca, neiskustvo trenera i je*i ga. Gde li covek krenu na 4 skunde do kraja sa onom loptom da se zalece ???let3 je napisao/la:Sudije se pripazile francuze u ovih zadnjih minut-dva....ali ne mogu se oteti utisku da ie i Saša Đorđević to loše odradio... trebao ih je smiriti, nacrtati neku akciju, dati konkretne upute...umjesto da se cjedi napad do samog kraja (18 sekundi bilo do kraja) Bogdanović se zaletio ko ovan, izgubljena lopta![]()
jako loše odigrano zadnjih 20 sekundi, kad su imali napad za pobjedujel mu to Dule reko da uradi , tako naucio njega i Lovernja ...
ne mogu da ih gledam vise.
@Alane, licnu dobio Raduljica ili Jovic.
bolje i produžetak (kojeg su imali) nego onaj totalno nerezonski prodor Bogdanovića....doduše,možda je htio ici na faul i sl.bacanja, ali je to jako loše odradio
kako naivan poraz
Brat zabije 4 poena i bude daleko najbolji košarkaš na parketuFk_zeljo_1921 je napisao/la:E nisam ocekivao da ce ovakva Francuska dobit, al kakva je igracina Diaw
Želim u polufinalu ŠpanijU,Hrvatsku,Brazil i Amere.
Oba brata B i B moraju biti tu.Naravno mislim na Bogdanoviće.Tribalian je napisao/la:Bjelica, Vucevic, Tomic, Saric, Nedovic, Blazic, Nurkic.legenda reala je napisao/la:
Dragić,Peković,Teletović,Bogdanović...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
A gdje su 2 Autonomne pokrajine? Neće ići bez njih
izgubili ste dobivenu utakmicu.. I sad možda budete išli na Argentince il grke...
izgubili ste dobivenu utakmicu.. I sad možda budete išli na Argentince il grke...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Eto vidis , a ovaj svaler iz Gorazda tvrdi da nemamo ekipu.Kawhi je napisao/la:
Oba brata B i B moraju biti tu.Naravno mislim na Bogdanoviće.
@ Dubravec nemoj da me navlacis na politiku.
@Tribaliane krenuo je ka košu, taman da poentira ili bude faul, ali da onako izgubi loptu e to je glupost neviđena...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Koji je k*rac imao da krece ka kosu, to je pitanje ??? Jedino ako je naucio da leti pa krenuo na zakucavanje, onda mogu da razumem.DANTES je napisao/la:@Tribaliane krenuo je ka košu, taman da poentira ili bude faul, ali da onako izgubi loptu e to je glupost neviđena...
Hladno bi bili svjetski prvaci pored ovih Amera.Tribalian je napisao/la:Eto vidis , a ovaj svaler iz Gorazda tvrdi da nemamo ekipu.Kawhi je napisao/la:
Oba brata B i B moraju biti tu.Naravno mislim na Bogdanoviće.
@ Dubravec nemoj da me navlacis na politiku.
Dragić,Bojan,Šarić,Mirza i Peković prva,a na klupi imaš Bogdana,Bjelicu,Vučevića,Tomića,Nedovića
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nema veze sa temom i nije u redu da kao moderator idem van teme, al ne mogu.
Danas na hrt2 bila emisija o Ćosiću Kreši i u jednom trenutku kratko prikazana snimka sa tekme finala svjetskog prvenstva SFRJ - USA, rezultat 70 - 63! Ako mi je zbog ičega žao što se bivša država raspala onda je to zbog košarke, tog prelijepog i profinjenog sporta. Nek je otišla u sto lijepih, ali kako bi bilo lijepo da smo samo košarku zadržali...
Eto, sad nastavite dalje
Danas na hrt2 bila emisija o Ćosiću Kreši i u jednom trenutku kratko prikazana snimka sa tekme finala svjetskog prvenstva SFRJ - USA, rezultat 70 - 63! Ako mi je zbog ičega žao što se bivša država raspala onda je to zbog košarke, tog prelijepog i profinjenog sporta. Nek je otišla u sto lijepih, ali kako bi bilo lijepo da smo samo košarku zadržali...
Eto, sad nastavite dalje
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ja buraz to znam, ali me @ legenda ubedjuje da to nije istina.Kawhi je napisao/la:
Dragić,Bojan,Šarić,Mirza i Peković prva,a na klupi imaš Bogdana,Bjelicu,Vučevića,Tomića,Nedovića
Americki placenik
- alan_kardec
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:@Alane, licnu dobio Raduljica ili Jovic.
sad sam saznao, ličnu je dobio Jović, samo ne znam za šta
Kako glup poraz
Samo da nam se ova glupost ne obije o glavu kao kad je Savan 2011. imao otvoreno skoro pa polaganje i fulio.
Dobro ajde, bilo-prošlo, nema pljuvanja, ne bih ja da kalkulišemo protiv Brazila, ići na pobjedu pa šta god bude.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- legenda reala
- Kontakt:
Sramota ko se smatra košarkaškim stručnjakom i fol prati redovno košarku
mislim na ovu klocinu Kawhia
nadam se da će se vrsni poznavaoc ove igre cijenjeni Greivis pojaviti
nadam se da će se vrsni poznavaoc ove igre cijenjeni Greivis pojaviti
samo sto tad Ameri nisu slali jake igrace, do dream team-a 92 (to je bilo 1970)dubrava je napisao/la:Nema veze sa temom i nije u redu da kao moderator idem van teme, al ne mogu.
Eto, sad nastavite dalje
A i tad da su recimo poslali, Jabbara, Wilta, Big O, Pistol Pete, Jerry Westa, Baylora itd. poderali bi galaxiju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.