Igracki tj kvalitetom gledano Senegal je prva repka africkog kontinenta sa par vrhunskih igraca a i u poredjenju sa Porto Rikom ne toliko slabiji ali ipak ovamo imas 4 NBA igraca (sto sadasnjih sto bivsih). Elem Porto Riko kao i ostali latinoamerikanci su nepredvidivi i nije cudo da podbace, medjutim danas su kazem igrali pola tekme bez Arroya koji je mozak ekipe. Steta za neke druge igrace koji nisu stigli na okupljanje Ramos, Ledo, Napier pa i Ayuso. To bi bila ekipa cak i za ozbiljnu borbu za medalje ali..DukeOfWellington je napisao/la:Ako je suditi po kvotama (1.06) onda je to veliko iznenađenje. Izgleda da Portoriko nije to što je nekad bio.
Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: $: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
[youtube][/youtube]
moj Saša, džaba se lupaš po ruci, sad je kasno.
moj Saša, džaba se lupaš po ruci, sad je kasno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Re: $: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
brazzo je napisao/la:Igracki tj kvalitetom gledano Senegal je prva repka africkog kontinenta sa par vrhunskih igraca a i u poredjenju sa Porto Rikom ne toliko slabiji ali ipak ovamo imas 4 NBA igraca (sto sadasnjih sto bivsih). Elem Porto Riko kao i ostali latinoamerikanci su nepredvidivi i nije cudo da podbace, medjutim danas su kazem igrali pola tekme bez Arroya koji je mozak ekipe. Steta za neke druge igrace koji nisu stigli na okupljanje Ramos, Ledo, Napier pa i Ayuso. To bi bila ekipa cak i za ozbiljnu borbu za medalje ali..DukeOfWellington je napisao/la:Ako je suditi po kvotama (1.06) onda je to veliko iznenađenje. Izgleda da Portoriko nije to što je nekad bio.
ja znam za trojicu,bareeu,arroya i balkmana,ko je četvrti?
čitajući šta pojedini pišu ispada da ameri zemljom hodaju zemlju ne dotiču da su neki miks svih ol-starova koji su ikad igrali u NBA, da prave djecu bez seksualnog odnosa, ili bar uprkos tri kondoma, spirale i anti bebi pilule.... i sve to jer su nabili seosku ekipu iz zemlje hokeja!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ni ja ih ne volim al' su sila, mada svejedno mislim da bi ih Ex-Yu dobila.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
čitajući šta pojedini pišu ispada da su npr. grci poslali 12 nikosa galisa da igraju pa će lako pobijeditti amerikance
ama niko ne spori da su dobri, ali su opet najlošiji dream team od 1992!!!FaraonTM je napisao/la:Ni ja ih ne volim al' su sila, mada svejedno mislim da bi ih Ex-Yu dobila.
@filipe za ove amere je dovoljan jedan obični spanulis...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
FaraonTM je napisao/la:Ni ja ih ne volim al' su sila, mada svejedno mislim da bi ih Ex-Yu dobila.
ex yu u kojem sastavu?
Ma kako god, za sve ove europske zemlje su nedostižni, jedino možda da im Španija može parirati ali i u to čisto sumnjam.DANTES je napisao/la:ama niko ne spori da su dobri, ali su opet najlošiji dream team od 1992!!!FaraonTM je napisao/la:Ni ja ih ne volim al' su sila, mada svejedno mislim da bi ih Ex-Yu dobila.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
DANTES je napisao/la:ama niko ne spori da su dobri, ali su opet najlošiji dream team od 1992!!!FaraonTM je napisao/la:Ni ja ih ne volim al' su sila, mada svejedno mislim da bi ih Ex-Yu dobila.
ovo i nije dream team,svaka čast spanulisu,ali ameri imaju na desetke boljih bekova
I ovako "loši" će da se prošetaju do finala i da uzmu zlato sa 15-ak razlike!!
A.F.C. Bournemouth!
- alan_kardec
- Kontakt:
samo zbog toga što su se Ameri popišali po njima, Finci su indijanci, seoska ekipa... što je, dakako, daleko od istine.
Svašta ovdje za pročitati.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Da se sastavi reprezentacija od ovih sadašnjih igrača..filip13 je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Ni ja ih ne volim al' su sila, mada svejedno mislim da bi ih Ex-Yu dobila.
ex yu u kojem sastavu?
Prva petorka: Dragič-Bogdan Bogdanović-Bojan Bogdanović-Teletović-Peković
Druga petorka: Teodosić-ovdje ne znam koga bih stavio-Šarić-Antić-Tomić
Mislim da bi ova reprezentacija sigurno parirala Americi.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
DANTES je napisao/la:ama niko ne spori da su dobri, ali su opet najlošiji dream team od 1992!!!FaraonTM je napisao/la:Ni ja ih ne volim al' su sila, mada svejedno mislim da bi ih Ex-Yu dobila.
Taj Spanulis koji je pobjegao iż nba,jer nije mogao protiv jacih,boljih.
Neko spominje ex yu ekipu
ma jok to je tradicionalna institucija košarkealan_kardec je napisao/la:samo zbog toga što su se Ameri popišali po njima, Finci su indijanci, seoska ekipa... što je, dakako, daleko od istine.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
lumani je napisao/la:DANTES je napisao/la:ama niko ne spori da su dobri, ali su opet najlošiji dream team od 1992!!!FaraonTM je napisao/la:Ni ja ih ne volim al' su sila, mada svejedno mislim da bi ih Ex-Yu dobila.
Taj Spanulis koji je pobjegao iż nba,jer nije mogao protiv jacih,boljih.
Neko spominje ex yu ekipuosim Pekovica,Teletovica,Dragica sve prosjek.
Sjecam se tog Spanulisa u Rocketsima bio, nije znao lopte drzat oca mi
FaraonTM je napisao/la:Da se sastavi reprezentacija od ovih sadašnjih igrača..filip13 je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Ni ja ih ne volim al' su sila, mada svejedno mislim da bi ih Ex-Yu dobila.
ex yu u kojem sastavu?
Prva petorka: Dragič-Bogdan Bogdanović-Bojan Bogdanović-Teletović-Peković
Druga petorka: Teodosić-ovdje ne znam koga bih stavio-Šarić-Antić-Tomić
Mislim da bi ova reprezentacija sigurno parirala Americi.
znači misliš da su teodosić i rose tu negdje,da su bogdanovići otprilike tu negdje se hardenom i curryem,,da je antić ravan drummondu,šarić ravan farriedu ili gayu?
dragi @ fico košarka je timski sport
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Izguglajte strucni stab SAD-a. Strahota bgm. 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
DANTES je napisao/la:dragi @ fico košarka je timski sport
zato i pitam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.