Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
imo sam i ja osjecaj da cu povalit nesta zadnjih mjesec dana, al osta cu.na suha 
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.

Samo jedna osoba će prepoznati igračinu na slici
Od povezivanja sa Cavanijem, Falcaom, Martinezom, Bonyem, dovedeš Welbecka
Re: Odg: Arsenal
Ne moze on ni zenama zabijat u tolikom postotku....JoseMourinho je napisao/la:Koliko se ja sjećam na whoscoredu sam čito članak da welbeck zabija 2 od 3 clear cut šanse (tako nešto)=ubica, tako da možete biti zadovoljni poboljšanjem u napadu pogotovo u odnosu na onaj direk za kablovsku
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
da welbeck i bude pun pogodak,imamo na dmf-u ogromnu rupu koju je je davno trebalo pokrpati,ali samo dr.vojaer to neželi
Cudan izbor Vengera. Mada, nije da nismo navikli od njega...
Velbek je igrac poput Volkota i Podolskog. Tu je i Kembel, pa i Sancez. Stvarno ne vidim potrebu za Velbekom.
On nije dobar kao centarfor i realizacija mu je najveca boljka. Najbolji je kao krilni napadac, a Arsenal takvih ima za izvoz.
Arsenalu je Falkao bio puno potrebniji nego Junajtedu... Ali....
Venger ko Venger.
Velbek je igrac poput Volkota i Podolskog. Tu je i Kembel, pa i Sancez. Stvarno ne vidim potrebu za Velbekom.
On nije dobar kao centarfor i realizacija mu je najveca boljka. Najbolji je kao krilni napadac, a Arsenal takvih ima za izvoz.
Arsenalu je Falkao bio puno potrebniji nego Junajtedu... Ali....
Venger ko Venger.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Pa frajer zabio 26 golova u karijeri, da je prosjecno davao svaku 4 sansu, do sada bi nakucao makar 50.
Sent from my MB865 using Tapatalk
Sent from my MB865 using Tapatalk
TRI MJESECA I DEVET GODINA. Ovo drugo si zaboravio.Orion87 je napisao/la:Slažem se,obično pojedu ono što su zasrali,čovjek donese dva trofeja za 3 mjeseca,odmah guzica zinula,u vezi Welbecka imam dobar osjećaj da bi mogao biti pun pogodak.Greivis je napisao/la:bega_afc je napisao/la:Podrska Vodji, gledo bi te dozivotno na klupi...izvini sto sam danas bio malo ljut...![]()
Nadoci ce i ostalima dok ih huja popusti.![]()
1. Welbeck je bolji od Balotelia
2. Arsenal ce biti ispred Uniteda na kraju sezone
![]()
Jos jedan panj potpisao 4 godine. Pored ovakvog panja moras opet dovoditi napadaca. Znaci, Sanogo, Giroud i Welbek... Kakav napad. Strah i trepet.
Ono sto jos vise boli je da si ovim transferom kupio viska igraca konkurentu, jer su oni pored dva WC napadaca, dvoeli jos jednog, boljeg.
Evo i Giroud nadolazi vec dvije godine, ali krampa ostaje krampa. Sanogo bi se oprostio od fudbala da ga Wenger nije doveo. Tooliko strasan igrac je bio.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Evo na skyu sad govore da su naši u klubu poslali zahtjev FA-u da im daju 'extension' od sat-dva da mogu srediti papirologiju jer su vise od pola posla vec odradili, i ocekuju da bi za oko pola sata mogao biti potvrdjen transfer Welbecka.
Yebo majku, ne znam sta da mislim, nije Welbeck toliko loš koliko sam ja ljut na Wengera pa ne mogu ni fino rasudjivati o igračima, al eto hajd, bitno je da je doveden bilo ko u napadu.
Za odbranu i sredinu trebamo svi hodzama ici, ovo nije normalno, gdje ce s 3 stopera uci u sezonu, fakat nije normalan lik, al nikako. Ja kontam opet da računa i na Monreala kao 4. stopera jer je igrao to u predsezoni, al opet to je premalo opcija u odbrani da se sve uspije zakrpiti do kraja sezone. U januaru neko mora doci.
I opet najveci problem nije riješen, yebena sredina terena, yebenog Krezu cemo da gledamo i dalje, yebem ti Wenger mame za to i eto odoh pratiti po twitteru sta ima za Welbecka novo.

Yebo majku, ne znam sta da mislim, nije Welbeck toliko loš koliko sam ja ljut na Wengera pa ne mogu ni fino rasudjivati o igračima, al eto hajd, bitno je da je doveden bilo ko u napadu.
Za odbranu i sredinu trebamo svi hodzama ici, ovo nije normalno, gdje ce s 3 stopera uci u sezonu, fakat nije normalan lik, al nikako. Ja kontam opet da računa i na Monreala kao 4. stopera jer je igrao to u predsezoni, al opet to je premalo opcija u odbrani da se sve uspije zakrpiti do kraja sezone. U januaru neko mora doci.
I opet najveci problem nije riješen, yebena sredina terena, yebenog Krezu cemo da gledamo i dalje, yebem ti Wenger mame za to i eto odoh pratiti po twitteru sta ima za Welbecka novo.
Pa prije bih podržao transfer Sandra iz tottenhama nego ovaj cirkus sa Welbeckom.
Nek nam je Bog na pomoći 13-og protiv naftaša!
Nek nam je Bog na pomoći 13-og protiv naftaša!
A.F.C. Bournemouth!
Nije Venger samo 9 godina i 3 mjeseca u Arsenalu, il cemo gledat sve, il necemo nikako...Malo je rec da sam ljut, al tog covjeka nikad ne bi mogo tjerat iz Arsenala...niko od nas na to nema pravo.SamoZeljo je napisao/la: TRI MJESECA I DEVET GODINA. Ovo drugo si zaboravio.
Jos jedan panj potpisao 4 godine. Pored ovakvog panja moras opet dovoditi napadaca. Znaci, Sanogo, Giroud i Welbek... Kakav napad. Strah i trepet.
Ono sto jos vise boli je da si ovim transferom kupio viska igraca konkurentu, jer su oni pored dva WC napadaca, dvoeli jos jednog, boljeg.
Evo i Giroud nadolazi vec dvije godine, ali krampa ostaje krampa. Sanogo bi se oprostio od fudbala da ga Wenger nije doveo. Tooliko strasan igrac je bio.
Stipu ga bolan. Giroud i Welbeck su bolji od njegovog Dzeksona.bega_afc je napisao/la:Nije Venger samo 9 godina i 3 mjeseca u Arsenalu, il cemo gledat sve, il necemo nikako...Malo je rec da sam ljut, al tog covjeka nikad ne bi mogo tjerat iz Arsenala...niko od nas na to nema pravo.SamoZeljo je napisao/la: TRI MJESECA I DEVET GODINA. Ovo drugo si zaboravio.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Londonarsenal
- Kontakt:
Ne može klub koji napada titulu dovoditi Welbecka kao napadača. Još je veća ironija to što ga kupuju od drugog konkurenta za titulu koji ga se rješava. Možda United nije ove godine u trci za titulu ali svojim su potezima to nagovjestili da će biti u idućim. Wenger je sa ovim trasferom potvrdio da ne ide dalje od četvrtog mjesta. Očito da se ne može sa jednim odličnim transferom biti u trci za titulu jer će United, Chelsea, City dovesti dva ili više. Što je još gore i Liverpul radi bolji posao od nas, tu su još i Totenham i Everton nikada bliži.
Sve u svemu žalosno, ne vrijedi više pisati.
Realno ove sezone se jedino mozemo nadati fa-kupu, jer pored loseg taktiziranja, iako je krenuo kupovat skuplje igrace, opet to nije to, mogao je reus-a kupit za pare kojim su dovedeni sanchez i wellback, i opet bi sa tim jednim transferom vise ucinio nego sa ova dva, ja gotivim profu kao tvorca danasnjeg arsenala, ali opet on nije veci od arsenala, ako ce svoj neki prkos i dalje tjerati kojim mnogo stete cini za klub, onda neka ide, jer konstantno forsiranje igraca tipa sanogo cazorla arteta, pored toliko boljih igraca koje imamo u klubu, il eventualno dovesti neke nove, on glumi tvrdoglavog insana
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Recimo mene libo rac za ovaj transfer tj. nije toliki problem. Nego ne mogu da slusam lazi vise. Frajer govori da ce dovesti sigurno DC ako proda Vermaelena, i na kraju popusimo tu. A jos smo imali rupetinu na DM-u. Svaka cast ovim optimisticnim, ali titule sigurno nema ove godine. Realno tesko ikakvog trofeja. U najmanju ruku postoje 3 kluba u EPL koja su na papiru ispred nas, a da smo sa 1 ili 2 tu negdje. A prica na zimu ce biti standardna "u januaru nema dostupnih top class igraca".
Da smo mi navikli na titule, pa hajd...ovako nam zino supcic pa galamimo i vise nego sto trebamo...ja se samo nadam da cemo ubrzo vidit napredak u igri i spremi igraca...patnju iz zadnjih par utakmica necu moc izdrzat...dolazi to sve uskoro na svoje mjesto, moramo gledat pozitivno...Londonarsenal je napisao/la:Ne može klub koji napada titulu dovoditi Welbecka kao napadača. Još je veća ironija to što ga kupuju od drugog konkurenta za titulu koji ga se rješava. Možda United nije ove godine u trci za titulu ali svojim su potezima to nagovjestili da će biti u idućim. Wenger je sa ovim trasferom potvrdio da ne ide dalje od četvrtog mjesta. Očito da se ne može sa jednim odličnim transferom biti u trci za titulu jer će United, Chelsea, City dovesti dva ili više. Što je još gore i Liverpul radi bolji posao od nas, tu su još i Totenham i Everton nikada bliži.
baš me zanima izgovor panja,ako završi ispod 4.mjesta 
@Desole
Pa doveo je DC-a,mali Chambers igra bolje štopera nego Vermaelen u zadnjih par sezona sigurno.
Pa doveo je DC-a,mali Chambers igra bolje štopera nego Vermaelen u zadnjih par sezona sigurno.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
jel otiso kokelan ?
— Tony Adams.
— Tony Adams.
nijeHarun93 je napisao/la:jel otiso kokelan ?
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.